Седмичката 16.01-22.01. Много усмивки и много + тестове:)

• 8 658
  • 180
  •   1
Отговори
# 15
 Честит рожден на Морена и Фъстъчка желая ви много здраве ,щастие и късмет Hug  bouquet

Да взема най-накрая и аз да се похваля Crazy
трябваше да ми дойде на 29 дек. направих си теста на 3-ти януари и беше EFP  Миналия понеделник доктора видя само сянка /на обикновен ехограф/ днес след дълго търсене наливане с вода и пак търсене най-накрая се видя smile3504
Повличам и аз крак и марш всички след мен към отчетени preggo 1stroller и не ме карайте да ви чакам дълго newsm53 щото ще се разправяме smile3508

# 16
dvv,Браво,Честито бебче!Желая ти много лека бременност и здраво бебче! smile3535  animal085 newsm57  261uu kyllmg newsm18

# 17
Еййй, че хубава новина Laughing
Това е компенсация за проблемите с форума днес Laughing
Честито dvv! Лека бременност и от мен  bouquet

# 18
dvv, честито! Леко бременеене и много приятни емоции  Laughing

# 19
Благодаря! Hug Heart Eyes

# 20
  • На един клон
Добриутро,дами!  bouquet  bouquet  bouquet
Добриутро,Херкоууу!  bouquet(дишай дълбоко,брой до 20000!)Айдееееее,да няма форум малко и веднага ме изненадахте с тия хубави новини!
Обичам такива изненади!
Ха дано и аз да ви изненадам по-скоро,че не се издържа така!
Честито първо на бременните,да ги докарате до успешен край ви желая,и наесен с количките да идвате по срещите!
И, честито на рожденничките,пожелавам ви всичко най-хубаво и ревящо!  bouquet

# 21
  • Стара Загора
Ха дано и аз да ви изненадам по-скоро,че не се издържа така!
Добър вечер и....от кога те дебна да ни изненадаш Mr. Green Айде давай...с теб съм..дано станете 2 в 1 на клона Crazy
Честито на ДВВ  bouquet

# 22
Минавам набързо само да честитя един рожден ден, а то се оказа че били два.
Че совен това имало и бебе тук-таме Wink

Моренски, Фъстъчка - пожелавам ви от днешната дата за вас да започне най-хубавата част в живота. Нека тази година, която ви предстои да ви донесе всичко, което сте се молили да ви се случи, а ви е подминало. Аз винаги и задължително пожелавам здраве, защото това е единственото заради което си струва да се тревожим, затова - и много здраве smile3525

dvv, честита ти малка точка. Пожелавам ти съвсем безпроблемно да прерастне в голямо бебе, което страшно много да те радва.
smile3504

# 23
Добър ве4ер и от мен. Mr. Green

Ло6о ми zапо4на седмицата...Направих си тая сутрин тест,еее отрицателен..А лелка си нямам о6е,ама може и да цъфне утре.. Whistling

# 24
  • София
dvv честитоооо  bouquet Леко и безпроблемно бременеене, пълно с положителни емоции, леко раждане ти желая и здравичко, сладурско бебче!

# 25
  • Някъде там...
Хе хе колко козички се събрахме  Heart Eyes
Честито мили момичета! Нека мечтите ви станат реалност   bouquet !

dvv честити 2 чертички! Лека и безпроблемна бременност!

# 26
  • София
От мен - кратък фоторепортаж от рождения ми ден. Бяхме с брат ми и приятелката му. Случайно в ресторанта срещнах и приятелка, с която не сме се виждали от 10 години. В много добро настроение бях. Познахте ли заведението - Червената къща? А ти Херичка, позна ли си Маврудеца? Wink

# 27
  • Стара Загора
Ето тук лигите ми вече течаха  Mr. Green Да сте ми живи и здрави сладури такива Hug

# 28
Ух, сладуранка такава Blush
Имаш толкова лъчезарна усмивка Grinning

Двв, честито ти   bouquet

# 29
Херичка, честит ти именик! Да ти е жив и здрав и още дълги години да се обичате! Heart Eyes Честито и на всички други празнуващи!

Честито на бременните (пиша в множествено число, щото и миналата седмица имало такива Grinning). Лека бременност ви желая! И ги влачете тия крака упорито и неуморно Mr. Green

П.П. Херич, чакам си медала за ранно ставане Whistling

Последна редакция: вт, 17 яну 2006, 08:09 от Сънчи - Пънчи

Общи условия

Активация на акаунт