След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~ 5 в 1 ~ Тема 120

• 30 741
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
# 436
Ени,специално за теб!

# 437
Здравейте сладурки  Hug Hug Hug
Руми  Hugмерси за кафенцето   bouquet
Хриси Hug страхотни колажи  Hug
Ели Hug
Айде и Еджи да се присъедини към сутрешното ни кафе  smile3521

# 438
# 439
Всички го гледат в захлас какво говори и се усмихват аааах сладурче салдко е Мурат  smile3521

Тони Hug мерси  smile3521

# 440
  • БГ
Добър ден,тарикатчета! Hug Hug Hug
Ени Hug - много ти благодаря за превода на 17 епизод! smile3501
Много труд и време си вложила ,миличка,но благодарение на твоите преводи не загубих интерес към сериала!Още веднъж - благодаря ти!
Руми  Hug,123Ели  Hug,Хриси Hug-с тези красоти дето слагате правите денят ми приятен! Peace
Сонче Hug- така се смях на твоята "купчина желязо" hahaha,ама аз за разлика от теб и без Нургюл съм ШъглаШна да се врътна пред нея tooth
Тони Hugразбра ли,че Депеш Мод ще ни гостуват Thinking

Скрит текст:
Момичета,гледате ли Огненото сърце newsm78 Аз засякох снощи един епизод,но ле-е-е-кинко съм разочарована от дублажа,който правят особено на циганските диалози.Понеже съм гледала "Пигмалион" и "Моята прекрасна лейди" очаквах да са се постарали да запазят тази разлика в говоренето на цветарката в началото и промяната й после,след обучението,ама тука не го усещам нещо Crossing ArmsОбаче музиката е прекрасна,а и Джансел ми допада като визия - типичен човек на изкуството - живее си в собствен свят и случващото се около него все го изненадва... Rolling Eyes

# 441
Димич,не знаех,мила! Кога ще е? newsm78
А за спойлера
Скрит текст:
-не гледам сериали по нашите ТВ с дублаж-направо ми развалят удоволствието! Peace А и не съм фен на първият от изброените!

# 442
Дими Hug Hug Hug
Охoo и ти Тони ли сте фенове на Депеш Мод  smile3521Много ги харесвам и дано този път концерта не се провали  smile3521
http://youtu.be/_-QPvffO1gs

Скрит текст:
Аз гледам Огнено сърце понякога ,но превода е много дразнещ.В оригинал  циганския говор е много добър.Особено Гюлназ  и лелка Кадрие са много забавни  Joy Joy Joy Joy.на мен първия сезон ми харесва повече от втория.По едно време беше станал много скучен сериала .Но музиката е прекрасна

Последна редакция: ср, 24 окт 2012, 11:35 от Eny87

# 443
  • София

Здравейте момичета,

Всичко се обърка.  Тук е пълно със снимки от Сускунлар, аз пиша за ЛиН, а писаното отива в Сускунлар.  Но няма значение ние сме едни и същи и тук и там.  Нали сме върли почитателки на Мурат, където и да пишем хубаво за него, все е добре.
                 Комшиите празнуват, няма епизод,  но ние сме тук. Да им пожелаем весело прекарване на празника им и отпочинали и свежи да започнат следващите епизоди.
                 Колкото за това какво харесват и какво не и защо рейтингът на един или друг сериал е нисък или висок, аз мисля, че не зависи от гледаемостта, а от отзивите на гледалите ги. Защото по-голямата част от хората гледат, или не гледат, но никъде не коментират дали харесват един сериал, или не освен в къщи и сред най-близките си, а това не определя рейтинга, защото не е отразено никъде.
                 Ние си ги гледаме, пък кой каквото ще да пише. Нали така?
                 На всички желая приятен ден.

# 444
# 445
Ени  Hug  Heart Eyes Кети Hug Heart Eyes
Димич Hug Heart Eyes и аз си ги харесвам Депеш Мод ,но за съжаление ще се задоволя с това ако ги дадат по родното ни тиви ама надали,но затова пък нали си имам комп,пускам си ги когато поискам  smile3521
Скрит текст:
и аз като Тони почти не гледам по родните ни телевизии турските сериали  smile3521
особенно ако ги има с бг.суб. , че резултата винаги е плачевен  bowuu но от чисто любопитство погледнах 1 еп. и до там  Peace защото за мое най-голямо съжаление потвърдиха ми се предвижданията че дублажа ще бъде отвратителен  Peace този сериал ако не се гледа в оригинал няма как да се усети разликата в прослойките,освен живота им,ежедневието ,е по различен от този на богаташите ,на Хасрет и другите от маалата ,разликата прозира най-вече с начина им на говорене ,изумена бях от актьорския състав как се справи перфектно с този толкова интересен кварталаен език което пък с отвратителния дублаж направо се губи и затова не си правя труда да го следя  Peace защото в момента съм подхванала толкова много дини под една мищница че се чудя как да ги балансирам newsm12 освен дом.тръстика,мама свеки и темичката ни захванах се с  основен преговор на 1001 ноя,,преговора на Лин ,Султан и за капак се захванах и с ЗП,но нещо напоследък го поизоставих ,но ще наваксам ,ако имам време Пленителката бих я изгледала по-нататък ,но в оригинал  Peace

http://www.youtube.com/watch?v=Rli7Lox113g&feature=relmfu

# 446
Светле,аз след като изтраях последно баба ти Джаврие всяка вечер по Бтв,вече наистина не ми се гледа турски сериал с бг аудио! А и след като открих форума и прекрасните преводи със субки,не може да ме накарат да се върна назад!  Twisted Evil
 Hug Hug Hug Hug

# 447
Светле Hug,Кети  Hug
Скрит текст:
Наистина се губи много с тоя превод дето нашите го правят.В говора на Мурат ,на Несрин и на другите "бели" хора  Joy Joy Joy Joy Joyе добре обаче на тия от махлата абсолютно им развалят колорита.То като не чуеш в оригинал гласа на Кобра и Гюлназ не може да се разбере за какво става дума
Аз снощи си изгледах втори епизод на Султан и сега ще го изкоментирам.А вие до коя серия стигнахте всъщност момичета  newsm78
Та така за серията.Таткото на Султан се прояви отново smile3511Отвратителен гадняр е тоя човек  smile3511Счупи прозореца на ресторанта и никой гък не каза .Караджа като една представителка на жените в тоя район мълчаливо и безропотно приема да унижават детето и  smile3511.Султан се разбунтува каза ,че ще извика полиция ,но  това само озвери баща и още повече.За разлика от върлия татко свекъра отново беше много мил.Ще издържа Султан и приятелката и само и само да не захващат бизнес ,като разбра че Султан няма да се откаже пък предложи  да помогне с парите за ресторанта.Появи се и брата на Султан Йълмъз -много готин и явно си хареса Пънар ама си има приятелката . Мелда май е голяма усойница  newsm78.Айше като лъвица защитава синовете си и се изправя срещу всичко заради тях.Отново правя паралел между нея и Караджа-когато Йълмъз удари Шейхмус Айше веднага скочи да го защитава ,а когато Шейхмус удари Йълмъз Караджа пак замълча .
Много интересно е изобщо отношението към жените в този край .Не могат сами да си наемат къща ,трябва някой мъж да им е гарант  newsm78,не могат сами да захванат бизнес ,само трябва да си седят в къщи и да слугуват на "великите" господари-мъжете  smile3511
Керим успя за малко да събере Султан и Шейхмус  като отидоха на лунапарка ама после тя пак си се прибра в хотела.Какво очакваха всички  newsm78 веднага да му прости на Мустакат ли  newsm78 ааааа не да ги нямаме такива .Той ще си вее байряка из Францията пък тя ще седи ,ще чака и накрая даже и едно извинявай няма да и каже  smile3511
Азис предаде гадно Султан и сега ще видя какво ставаше в следващата серия ,но не беше добро нещо .
Билял в тия начални серии и той е отвратителен.С тоя хазарт дето се захванал не отива на добро .И изобщо не се грижи за детето си  smile3511
Ааа  и друго тия двамата мъже дето са съседи на Султанкиния ресторант са големи злобари -само седят и клюкарят като две женки  smile3511
И последно Айше откри голяяяяяям проблем .Франсоа който тя незнайно защо е прекръстила Фарук не е   обрязан  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joyчооок проблем чоооок.Керим колко ехидничко се хилотеше и показваше със жест какво ще му правят на Франсоа  мъничкото мъжко достойнство  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 448
# 449

Общи условия

Активация на акаунт