ЮНСКИ ЮНАЧЕТА -Тема 116

• 65 491
  • 468
  •   1
Отговори
# 315
lili_sf , честито! Да ви е живо и здраво бебенцето! Бързо възстановяване. Чакаме те!

# 316
  • София
Lili, Честито!!! Да сте живи и здрави, много щастие и късмет ви желая!  Hug

# 317
 Благодаря ви от все сърце!
Малката се казва Василена,роди се нормално,3850гр и 51 см.
И двете сме добре.
Поздрави и прегръдки на всички  !

# 318
lili_sf честита ти Василена! Да ти е жива и здрава, много послушна и кротка!

# 319
  • Плевен
Лили, честитоооо! Живи и здрави да сте цялото семейство и най-вече малката Василена! На теб желая бързо възстановяване и ще видиш, че с второто детенце всичко е много по-лесно и по-спокойно. Чакаме да пишете, когато имате възможност. Целувки!

# 320
Лили, честитооооооо!  bouquet
Здрава и щастлива да расте Василена, много радост да носи на всички ви! А ти - бързо да се възстановяваш и да се наслаждаваш на всеки прекрасен миг с дечицата си!

# 321
  • USA
Честито Лили,да ти е жива и здрава малката Василена!!!

И ние направихме 4,партито мина много добре за децата!Песни,танци и весели игри в едно клубче:))))

Лек ден!

# 322
Честита  втора рожба Лили!Пожелавам ти малката Василена много да ви радва а каката много да ти помага и само радостни моменти да имате заедно!
А на тебе бързо въстановяване  bouquet

Момичета в ФБ групата аз отдавна не влизам и Вели Ангелова е Bella която пише тука.
Със повечето от вас сме приятели във ФБ и за това не влизам в групата ако решите премахнете я. Peace

# 323
Аз съвсем я бях забравила тази група (даже мисля, че съм излязла от нея)...

# 324
Здравейте момичета ,
Благодаря още веднъж на всички ви за чудесните пожелания   bouquet

Вече сме си у дома, бебка е добре , аз се възстановявам . Каката е много грижовна и добричка, надява се да мине без ревност и т.н.. Старая се да я включвам активно във всичко и тя сияе Simple Smile

Прегръдки на всички и до скоро  Hug

# 325
Честито, Лили!

Да расте жива и здрава малката кукла, и много да ви радва!

Честито на патерица на всички рожденници!

За фб групата, аз също не влизам от много отдавна, и даже вече я изтрих от моите групи. Грета, ако имаш още адми права - направо я изтрий!

Ние в събота си идваме в БГ за 4 седмици Simple Smile. Вече стягаме багажа, бански, кърпи и тн...Само че ще отидем до албанското море, че имаме приятели и роднини там! Сигурно и в София ще останем за 1 седмица, та може да се засечем с обичайните заподозрени в Борисовата (Крем, Грета  Hug)

Лека седмица!

# 326
Лили, честито и от мен   bouquet Голяма мома си родила  Simple Smile Да ви е жива и здрава!

Аз не съм се разписвала от много време. При нас няма нищо ново - децата растат, диветя, обичат се, след минути вече са скарани... Добре че поне не се бият  Laughing За сметка на това обръщат къщата наопаки в колектив с кучето  Laughing

Гледаме си се вкъщи. Добре че можем да си позволим да не работя в момента, защото каката ще бъде ученичка и нямаше да има кой да я гледа през лятото. Покрай нея и Павката не е на градина и си се гледаме тримата у дома. Пък и ми се иска в първи клас да й помагам, защото сигурно ще й бъде трудно в началото, А и ни предстои много голямо събитие у дома,  поради което няма да мога да работя в близките 10-12 месеца.

Работя от вкъщи (да ми е жива и здрава съфорумката, тя си знае коя е  Hug) и успявам да допринеса и аз с нещо за семейния бюджет и се чувствам полезна  Simple Smile

Друго какво около нас? Общо взето през работните дни е едно и също, а съботите и неделите се разнообразяваме - пикници, разходки, забавления за децата...

Момичета, ние сменихме жилището и Борисовата вече ми е наблизо. Свиркайте, ако организирате среща  Grinning

# 327
Лили, честито и от мен   bouquet Голяма мома си родила  Simple Smile Да ви е жива и здрава!

Аз не съм се разписвала от много време. При нас няма нищо ново - децата растат, диветя, обичат се, след минути вече са скарани... Добре че поне не се бият  Laughing За сметка на това обръщат къщата наопаки в колектив с кучето  Laughing

Гледаме си се вкъщи. Добре че можем да си позволим да не работя в момента, защото каката ще бъде ученичка и нямаше да има кой да я гледа през лятото. Покрай нея и Павката не е на градина и си се гледаме тримата у дома. Пък и ми се иска в първи клас да й помагам, защото сигурно ще й бъде трудно в началото, А и ни предстои много голямо събитие у дома,  поради което няма да мога да работя в близките 10-12 месеца.

Работя от вкъщи (да ми е жива и здрава съфорумката, тя си знае коя е  Hug) и успявам да допринеса и аз с нещо за семейния бюджет и се чувствам полезна  Simple Smile

Друго какво около нас? Общо взето през работните дни е едно и също, а съботите и неделите се разнообразяваме - пикници, разходки, забавления за децата...

Момичета, ние сменихме жилището и Борисовата вече ми е наблизо. Свиркайте, ако организирате среща  Grinning

Я, Поли, какво е това голямо събитие, което ще те възпира от работа 10/12 месеца  Party Звучи много познато... Heart Eyes– Дали е това, което подозирам?

А, за Борисовата, аз ще обявя тук кога ще сме там, ако ни остане свободно време от баби и лели и тн...

# 328
Snowwhite, точно това, което си мислиш е  Grinning С тази разлика, че ще си го вземем отгледано до втората годинка. Макар че "отгледано" е силно казано, когато става въпрос за детенцето, живяло в детски дом, лишено от любовта, която всяко едно живо същество заслужава...

# 329
  • София
Snowwhite, точно това, което си мислиш е  Grinning С тази разлика, че ще си го вземем отгледано до втората годинка. Макар че "отгледано" е силно казано, когато става въпрос за детенцето, живяло в детски дом, лишено от любовта, която всяко едно живо същество заслужава...
Поли, тази новина за детето напълни очите ми със сълзи от радост! Домът ви ще бъде озарен от още една детска усмивка... Браво за начинанието!
Аз също се замислям в последно време над темата с осиновяването или приемното родителство.
А това за работата... едва ли имаш предвид мен, нали за друг става въпрос, защото аз май не успях да те свържа с човека, който търсеше преводач  newsm78

Аз съм супер натоварена в работата. Имам доста неща за вършене, макар че скоро ни платиха за май месец  ooooh! Май ще се разминем с морето тази година, защото покрай жътвата на пшеницата и после на слънчогледа не знам кога точно ще е свободен моят съпруг. Резервация от сега няма как да направим, а в последния момент я има места в любимия ни хотел в Царево, я няма. Да сме здрави само, пък другото както дойде.
А пък аз миналата седмица попаднах на една статистика на основните училища в София спрямо резултатите от външно оценяване след 7-ми клас. Не  се бях замисляла до сега къде ще записвам Кати, но от първите 30 у-ща само две бяха държавни, останалите частни  Shocked
Излиза, че в частните по-добре подготвят децата  #CrazyТова безкрайно много ме изненада. А цените в тези частни у-ща направо ме досъсипаха  Stop
Знам, че е рано да се замислям по темата, но просто споделям озадачаването си

Последна редакция: ср, 03 юли 2013, 13:21 от viper

Общи условия

Активация на акаунт