Тука под Тепето се събира, голяма Майна Таун дружина!

• 19 902
  • 426
  •   1
Отговори
# 90
Бюти, смятам, че въпросът ти е повече от излишен Crazy. Ти тези лафове не си ли ги чувала? Така и не се преместих.

# 91
Айде за второто ще знаем и двете  hahaha
Да, да, чувала съм ги  Mr. Green
а мерките са много относителни - аз бях деня преди да родя при Бачуров - уж се води с един от най-точните ехографи - каза, че е 3300 бебето (и аз си викам лелеее имам още 3 седмици, ще родя някое бебе 4500  hahaha hahaha) - пък то излезе 3040гр.
Маник, честито и от мен   bouquet

# 92
а мерките са много относителни - аз бях деня преди да родя при Бачуров - уж се води с един от най-точните ехографи - каза, че е 3300 бебето (и аз си викам лелеее имам още 3 седмици, ще родя някое бебе 4500  hahaha hahaha) - пък то излезе 3040гр.
Маник, честито и от мен   bouquet

Добре ми действаш  Hug
И аз знам, че мерките са относителни, но досега винаги са излизали по-големи.
Радвам се да чуя, че има примери и за обратното. Simple Smile

# 93
а мерките са много относителни - аз бях деня преди да родя при Бачуров - уж се води с един от най-точните ехографи - каза, че е 3300 бебето (и аз си викам лелеее имам още 3 седмици, ще родя някое бебе 4500  hahaha hahaha) - пък то излезе 3040гр.
Маник, честито и от мен   bouquet

Добре ми действаш  Hug
И аз знам, че мерките са относителни, но досега винаги са излизали по-големи.
Радвам се да чуя, че има примери и за обратното. Simple Smile

Няма значение колко е голямо бебето като кг ... важно е колко е голяма главата   baduu tongue

# 94
мерките са много относителни, аз като отидох да раждам на ехографа излиза 3.550, а след 2 часа се роди 3.950
леко раждане момичета и бързо да стане

# 95
размера на главата и размера на таза  Naughty Mr. Green
айде чакаме ви да се похвалите   bouquet
честит празник на християнското семейство помеждудругото   bouquet

# 96
  • Пловдив
Честит празник момичета и леко раждане.Времето е прекрасно,а тази седмица е само за разходки.Тук имаше мами в кичука.Като излизате може да ми пишете,ако ме искате да дойда с вас.

# 97
  • Пловдив
Аз нещо поизпуснах темата, но се поправям  Hug
Честит семеен празник на всички! Некал любовта и топлината винаги да присъстват в дома ви!  Heart Eyes

# 98
Шушулче, какво става? Май още не си родила...

# 99
Кати 12, пиши на ЛС телефона си и ще ти звънкам като излизаме  Hug Heart Eyes

# 100
Шушулче, какво става? Май още не си родила...
Tired, а ѝ бях заръчала днес да излиза. Ама тя е дама със собствено мнение, та не знам. Никакви признаци нямам.
Както гледам и ти си така.

# 101
Няма ли да ходиш на преглед, или в болницата?
Моята ме вика в болницата в деня след термина за преглед, ако не съм родила. И багажа да си нося за всеки случай. Ако всичко е 6 (свежа плацента и бистра вода, но без разкритие), ще ми даде 2-3 дни вкъщи и после пак ме вика.

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 18:57 от Manique

# 102
Днес бях във ВМИ.
Никакво разкритие, ама НИ-КАК-ВО, никакви контракции, просто днес няма да се ражда Tired. Иначе, приключих със следящата ме по ЖК, каза ми около 5 дена след термин да ходя за постъпване. Обаче, Димитрова ми каза 1 ден след термин да влизам за наблюдение, а аз не искам Tired. Та, утре ще ѝ се обадя, за да говоря с нея и да видим какво ще правим ooooh!.
Изиграх 2 хора "Бела роза", 1 "Търновска царица" и 1 "Полегнала е гергана", ефект засега не виждам. След малко продължавам с танците. Peace

# 103
Инатливи моми ще имаме с теб Simple Smile Пожелавам ти скорошни контракции и бързо раждане! Предполагам, че и аз съм приключила с ЖК, но след като знае, че ще раждам при нея и продължава да ме следи. Не знам и аз.

# 104
Ох, дано, дано.
 Поела е ангажимент. Какви пари ти иска за избор на лекар, защото ние с Димитрова не сме говорили за цена? Пиши на ЛС ако искаш.

Общи условия

Активация на акаунт