Мурат Йълдъръм в "Suskunlar - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 28 тема

• 41 165
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
Зад камера от предстоящите 24 и 25 епизод

В турският форум, коментират, че очакват в 24 или 25 серия промяна в развитието на героите.
 Има  подсказка от снимачната площадка от днес

twiterden bi arkadaş twitlemiş ne kadar doğru bilemem sete gitmiş tüyo gibi spoile ekliyorum bakmak isteyenler için.

twitterda bi kız geçen hafta sette duyduğu bi sözü yazmış daha öncede yazmıştı aslında bu sözü ilerleyen bölümde duyucaksınız falan demişti
ecevit konuşuyomuş: yak yak sende canımı yak ödeselim diyormuş...

Последна редакция: сб, 20 окт 2012, 23:34 от eliNIM

# 16
# 17
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)

Хей привет Hug Peace

Нямаше ме един два часа и вие вече във втора страницца на нова тема.  Peace Обаче и аз завърших другата.  Party

Първо да кажа на Лили Hug, че се радвам за празника, който й предстои и й желая да е щастлива с всичките си гости, а най желания да я накара да политне до небесата.  Blush Heart Eyes Laughing

Преди да се върна да изслушам всичко тук, че май доста сте озвучили първата страничка да благодаря на Ринка за дворчето. Такава страхотна домакиня е, просто няма друга като нея. Ринка  Hug, шапка ти свалям за труда и грижите темата да си има всичко. Радваш ни ти, дай боже и Пънар с нещо да ни зарадва в близките седмици. А дотогава ще си мрънкаме, ще "правим" и събираме снимки от ляво и от дясно на любимците, а може и сценариите си за сватби и погребения да доразвием. Thinking

Мога само да съжалявам, че моето севгили си има вече други очила (с диоптър) и няма как да му купя с кръгли рамки, че да го спретна като Еджевит. Ама те форумите сигурно тези дни ще са пълни със снимки с тези очила, че ще им се нагледам. Добре използва режисьорския екип похватите на момчето, ама и то знае как го харесва женското съсловие. Joy Joy hahaha

Аху обаче немога да я гледам с тази ужасна пола. Защо такъв непривлекателен стайлинг правят на това момиче, при това и твърде често, немога да разбера Thinking

# 18

Скрит текст:
Нов живот, нов  часовник, или така ми се струва

Последна редакция: нд, 21 окт 2012, 00:05 от eliNIM

# 19
  Здравейте, момичета!

Вече сте в нова тема. Simple Smile

Ринка  bouquet

Напоследък нещо не ми е до писане, оставиха ме твърде безмълвна, но ви чета. Все пак ще се изразя по моя начин.

http://vbox7.com/play:3e2be7b628

Лили  bouquet - ти си знаеш. Hug

Следваща седмица няма да има епизод, не е официално, но почти сигурно според ФБ. Да починем и ние малко от дивотии, че вече не знам дъното има ли дъно. newsm78

Лека нощ от мен! Hug

# 20
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Eли Hug, на мен не ми се струва нов newsm78 Той си има любим часовник, любим телефон и любим амулет. Естествено и любими фланелки, любими очила, любима жена. Joy Joy Joy В последно време са му любими тези кафяво-бежави джинси, дето му висят малко на "Д"-то. Но мяма кой да седне да му ги изпере или скрие някъде, че да го видим и с нещо друго Laughing Wink

Танче  Hug Отивам да го гледам. Знам че ще си е хубав, независимо от посоката на терзанията ти.

Дивотии може да няма поне една седмица, ама щом и такива като мене правят лиготии, значи някаква романтика има в темата все пак.
Ей това е за Ени  Joy Joy JoyТя каза че си пада в последно време по гласа на това пуберче. Ени  Hug, ще го осиновяваш ли или ще го сваляш или просто ще си го гледкаш и слушаш  Joy hahaha Joy hahaha Последното нали Stop Laughing Wink

Танче  Hug, изгледах го, прекрасно си го направила Peace Евала  Hug Peace

Лека нощ и от мен Stop

Последна редакция: нд, 21 окт 2012, 01:34 от vanina707

# 21
Ринка  Hugмерси за новата ни прекрасна тема  smile3525 smile3525 smile3525
Танче Hug клипа е страхотен    bouquet
Аз уж наминах само да се разпиша и да кажа лека нощ ,ноооооо Ванинка и Ели ме разсъниха  smile3521
Ели мисля че последните два часовника са еднакви ,а този с който Еджевит беше в първата серия е  квадратен  smile3521
Ванинка по нощите ме караш да хихикам като 15 годишно девойче  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy.Джъстинчо е една малка сладка мръвка ама е твърде млад за мен .Това ще си е близо до педофилия ако го захаресвам по оня начин Joy Joy Joy Joy Joy.макар че той май  е минал вече 18 години и е готов за порока  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy.Но не аз просто му харесвам песните-живички и приятни  smile3521
Ето още една негова песен -е тук вече е наистина е много малък и по детски сладък  smile3521
http://youtu.be/kffacxfA7G4
Лека нощ момичета  Hug Hug Hug

# 22
 newsm51 txtloves smile3525
здравейте фенки в новата тема  smile3523
Тъй като, нямаме фрагман няма да имаме и епизодче аз си се ровя из интернет и попаднах на ето това клипче ,което мисля ,че не съм виждала тук и реших да го споделя със вас скъпи съфорумки
клипа е от рода-'' аз съм в тъмното гледам те гръмнато'' предварително се извинявам за лошото качество, но не съм го правила аз  no нейсе
http://www.youtube.com/watch?v=8Yq6KZ0KH2I
 от това което мога да отделя като думи понеже не мога да навляза доста в тази суматоха
разбирам, че Мурат и Сарп са големи шегаджии ето част от диалога им;
идва Сибел-Озге
Мурат-твоята тук ли е?
Сарп- със Сибел искаме да излезем ,но Аслъ например я няма в плановете ни!!!
 Joy  Joy  Joy   палавник  smile3503 маи нещо  Heart Eyes 
му се върти в главата  Thinking  но както и да е
Ами започнах да се занимавам с глупости дано поне ни пуснат три фрагмана до следващата серия че да има със какво да си чешем клавиатурите  newsm17
приятен ден на всички   bouquet   bouquet   bouquet

# 23
smile3523 послепис
в предишната тема четох че са блокирали 23 епизод в you tube
 за тези от вас които искат да си го припомнят макар и без превод
ето тук е с отлично качество
http://www.dizi-izle24.com/suskunlar-23-bolum-izle-18-ekim-2012.html

# 24
Здравейте!

Танче , поздравления за клипчето, Царица си !

juleisiS , благодаря за клипчето,мисля че е публикувано в темите назад, но не е коментирано, аз лично  не разбирам нищо и е непрекъснато тъмно, тъй че  smile3505

Вчера малкият Едежевит е отпразнувал навършването на 13 години, естествено с торта и компанията на малката Аху

# 25
# 26
Докато малките Еджевит и Аху празнуват , големите се скъсват да плачат. Дано успеем да ги видим и тях щстливи, макар, че за сега Пънар  прави мисия невъзможна

# 27
# 28
# 29
Здравейте Сускунларчета  Hug Hug Hug
Ели Hug мерси за страхотните снимки на малкия Еджи   bouquet.Ай големи са сладури с Аху  smile3521
Ели будилника ти много сънен  Joy Joy Joy Joy JoyИма нужда от още едно кафенце  Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт