Мурат Йълдъръм в "Suskunlar - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 28 тема

• 41 181
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
нещо поста ми изчезна а виждам че eliNIM ми отговори и за да не се чудите на какво ми е отговорила ще се опитам да го възтановя
eliNIM много е забавен клипа с М Йозгюр и снимките на малките Еджи и Аху също между другото вчера рожден ден имаше и Анил Еке но нямам снимки  smile3509
друго интересно е че на 08 10 две дами от екипа имаха рожден ден Бирсен и Сибел
Eny87
Цитат
Ели мерси  bouquet.От кога не му бях чувала медения гласец на Мехмет  35 35 35 35 35 35 35.Това филмче ще е много забавно май .Тоя другия каква сапунена пяна имаше на главата 35 35 35 35 35 35 35 35.Мехмет го пита май има ли проблем някакъв и оня с пяната  вика йок  smile3521
 пита го дали има проблем щото този с пяната преди това му каза Аби ти недей така да сядаш newsm62

# 46
# 47
Ели мерси за клипа   bouquet.Мдааа най-вероятно няма да видим такива работи в нашия сериал  защото Пънар е решила че на Еджевит не му е нужен секс  .Той според нея трябва само да страда защото е добър приятел и принципен човек .Но пък нищо не се знае може и да  омачкат чаршафите по някое време с Нисан пък дай Боже и с Аху  smile3521
Скрит текст:
Лелее клипа е гледан 2 милиона и кусур пъти  smile3521,супер  smile3521.А Хипи е написала нещо много  хубаво  и вярно-Моли да не се пишат коментари насочени към конкретна националност или религия .Пише че е истинско удоволствие да се види Мурат в леглото и че се надява да го види в нейното легло smile3521 .Сигурна е че всички жени искат същото независимо от религията си.и че обратното твърдение е лицемерие.Мурат и Берен не правят нищо по-различно от всички  вас в леглото .
Браво на Хипи ,точно така е .Аман от всичките тия дето се възмущават ,Какво толкова правят хората -гушкат се .Това е нормално ,а пък относно това за Мурат хич няма да сън против на едно гушкане с него  Joy Joy Joy Joy Joy.  

# 48

Скрит текст:
Ени  Peace, мечтите са безплатни

# 49
İki Güzel ve Başarılı Oyuncu Birarada ; Aslı Enver & Pelin Akil

# 50
# 51
ето нещо интересно от Беяз http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Kjuw8X5Ct-g  
иии да пиинем по едно че си беше малко зловещо  http://www.facebook.com/photo.php?fbid=372083292878203&set=a … ype=1&theater  bouquet  bouquet  bouquet
нали няма да ми се сърдите ако ви кажа че Аху с това облекло ми прилича на излязла от стар американски уестърн  smile3530 
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=371840219569177&set=a … ype=1&theaterа и хармониката от време на време също ми напомня на такъв тип филми

# 52
 juleisiS мерси за превода на това което казва героя на Мехмет   bouquet smile3521
Аху наистина защо я пременят в тия дълги поли  newsm78 newsm78
juleisiS  и на мен още от първия сезон сериала понякога ми навява спомени за старите американски уестърни  smile3521,а понякога за италианските филми за мафията  smile3521.Може би заради хармониката и старите ,тесни улички  newsm78

# 53
# 54
  • София

Здравей Жулейси, мен ако питаш, даже не е излязла от уестърна, още е в него.

От време навреме някой си прави експерименти с костюмите. Преди това Гюлтен я премениха с една дълга фуста, сега Аху. Докато ходеше с къса рокличка, после с опънато по дупето панталонче, изведнъж тоз фистан направо не е за нея.  Първо ходеше несресана, после я сресаха, но й смениха дрехите.  Като някаква салтафера.  Откъде го измислиха това, може да са сменили художника по костюмите в екипа. Това може да се проследи, но не ми се занимава.  А ако си мислят, че душевното й състояние отговаря на външния й вид нещо са се объркали.  Силно гримирана и начервена и облечена като майка Фатма, само забрадката й липсва.

Аз много харесвам "Есенни страдания" Там и Мурат е много готин и единствената роля на Берен, в която я харесвам. Гифчетата са чудесни, ще взема да го изгледам тия дни отново.  Там ми хареса и приятелят на Мурат, този дето играе Ибрахим, но като Ибрахим нещо  не ми се нрави.

# 55
Ени превода на героя на Мехмед ти го направи  Peace  Naughty аз само казах какво е казал този с пяната на главата
права си на мен също сериала ми напомня от време на време на италиански филми дори и ще спомена име''Октопод''  #2gunfire
За рейтинга на сериала искам също да спомена,че изобщо не ме безпокои,че отвреме на време се говори ,че е нисък  смятам ,че Сускунлар е доста обсъждан в медиите тъй че имаме си доста рейтинг
сигурно ще има и 3 сезон  newsm10
Кетправа си за стайлинга на Аху ,ами те от едната крайност в другата ,в епизода когато разкри тайната на Нисан бе направо по- добра от детектив и добре облечено моме от 21 век,
а в миналия епизод все едно гледам'' Доктор Куин лечителката''
разбирам че искат да я докарат като добро момиче но не спятам че това ще го постигнат с дълги поли Thinking Crossing Arms

# 56
с ръка на сърцето признавам ,че днес прекалих с постовете  Whistling
но погледнете ето тук
http://www.youtube.com/watch?v=dv6agWeAwso&feature=related
детето Сарп Аккая сладурче невинно, направо ти се иска да го  hug
 няма нищо общо с откачения Билял   newsm66
 е хайде чао, че днес прекарах доста време пред компютъра  atwork

# 57
.... за стайлинга на Аху ,ами те от едната крайност в другата ,в епизода когато разкри тайната на Нисан бе направо по- добра от детектив и добре облечено моме от 21 век,
...
разбирам че искат да я докарат като добро момиче но не спятам че това ще го постигнат с дълги поли Thinking Crossing Arms

И момиче от квартала пълна противоположност на Нисан, модерна бизнесдама, начело на Холдинг, шеф на адвоката, което съвсем не значи, че Аху трябва да изглежда като тетка от квартала. Не ми харесва това внушение, все едно е безлична, макар че решението което пък взе я правят точно такава, човек без собствено  его. Не разбирам поведението и. Може би с изясняването след превода ще стане ясна  стъпката към сближаване с Билял, останах с впечатление че се договориха с Еджевит. Каквото и да е, е  грешка , няма нужда да го обнадеждава. Разделени са от много време, било каквото било, сега вместо да вървят напред по своя си път, техните взаимоотношения правят завой и то доста отначало. И от модерното момиче тръгнало да гони своите мечти по света , Аху се приземи във фуста като посредствена мома , дето и нареждат мъжете как да живее.   Билял  да си живее собствен живот  със Сибел или друга, ще реши сам, но да не се държи за полите на Аху. Колко пъти е необходимо да му признава какво е той за нея, тя има собствен живот  и чувства, въпреки  далече от Еджевит и  Билял  да не търси  вина за всичко у брат си. Ами то така е лесно, търси вината в другите, без да може да оцени себе си в действителност, всъщност тази самооценка на Билял липсва. Сам нищо не е правил, не е бил самостоятелен в решенията си. Все някой  го закриля, покровителства, направлява. Лошото е че в стремежът си да се доказва колко е самостоятелен наранява най-близките си хора, които винаги са го придържали по правилния път. И се получава нещо подобно

Скрит текст:

# 58

Скрит текст:

# 59

Скрит текст:

Rafet El Roman - Yüregimle Seviyorum

Yalan sevgilim.. İnanma ellere..
Kapılıp düşlere bana sitem etme..
Hiç mi hissetmedin ah bendeki yüreği..
Ben sadece seni.. Hep seni sevdim..

İnan sevgilim.. Bir ben bilirim..
Hasret acısı içimde saklı..
Yaşadığım herşey yüzümde yazılı..
Ben sadece seni.. Hep seni sevdim.. (ahhh)

Seviyorum deli gibi ölümüne..
Yaşıyorum acısını bile bile..
Sevabını günahını çekiyorum..
Yüreğimle seviyorum..(ruum)

Yalan sevgilim.. İnanma ellere..
Hayat savurdu beni yerden yere..
Kurduğum hayaller , yıkıldı birer birer..
Ben sadece canım.. Bir sana yandım.. (ahhh)

Seviyorum deli gibi ölümüne..
Yaşıyorum acısını bile bile..
Sevabını günahını çekiyorum..
Yüreğimle seviyorum..(ruuum)

Aman aman Allahım kaç yıl oldu..
Bu aşk içimde yandı kül oldu..
Ya beni kavuştur ya beni öldür..
Bu yürek artık acıyla doldu..(ahhhh ahh ahh)

Gönül yareler içinde.. Oldu avare..
Yandı pare pare..
Yollarda mecnun misali..
billahi..
yaniyorum..(ruuuum)

Aman aman Allahım kaç yıl oldu..
Bu aşk içimde yandı kül oldu..
Ya beni kavuştur ya beni öldür..
Bu yürek artık acıyla doldu..

Общи условия

Активация на акаунт