Мурат Йълдъръм в "Suskunlar - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 28 тема

• 41 186
  • 743
  •   1
Отговори
# 60

Скрит текст:

# 61
# 62
  • Пазарджик
Здравейте момичета  Hug
Влизам да ви благодаря за чудесната тема и да благодаря на всички които са се трудили за да може да гледаме сериала с бг превод.  bouquet БЛАГОДАРЯ ВИ !!!!!!

Много ме заплени това дизи и като сюжет и като актьорски състав. Гледала съм някои от актьорите и в др дизита но тук смея да кажа че са се справили блестящо и са създали едни уникални образи.
Единственото което не ми хареса е заснемането някак си е много мрачна картината сива и няма цват но това не е от кой знае какво значение.
Аз приключих първи сезон но ще не съм започнала втори.Само се надявам да не е както обикновено става втория сезон да е доста по слаб от първия.
Много голямо впечатление ми направи образа на Ирфан- актьора който го играе е създал един уникален образ.
Аху ми е малко безлична и някак си нямаше присъствие на екрана нещо с което да се запомни - нито като характер една такава невзрачна.Е може за напред да разгърнат образа.

Е пожелавам ви хубав дена на Всички   bouquet

# 63
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте Hug
заварвам ви в нова тема, много хубава, разбира се благодарение на Ринка

Таня е с нов клип, който аз претичах май в старата тема, опс, връщам се Peace

Пипилота - добре дошла в темата Hug
Всички сме възхитени от играта на Ирфан. Може да прочетеш назад в темите интересни мнения, темите са пълни с такива Hug
 Поздравявам всички Hug

Лили - приятни празнични дни с любимите хора Heart Eyes

Скрит текст:
Аз се разболях най-накрая, мин седмица малкото, още не се е оправил напълно, уж държах фронта.............ама ме повали снощи Tired Tired Tired Толкова ми е гадно, че не мога да си намеря място, оплках ви се на бързо Hug

# 64
  • Разград

# 65
pipilota_85, Ирфан/Мехмет е превъзходен актьор, както и останалите.
Остават ти още няколко епизода  и ще ни настигнеш. Очаквам коментари

Ради по скорошно възстановяване

# 66
# 67
# 68
# 69
# 70
# 71
# 72
# 73
pipilota_85 Hug сериала е наистина много хубав  smile3521И втори сезон ще ти хареса ще видиш. smile3521.Напълно съм съгласна с теб за Мехмет Юзгюр много е талантлив и играе страхотно .Само малко ще ти издам че във втория сезон Ирфанчо си изгуби гласа ,но това не му пречи да се изразява само както той може с очи и жестове  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ванче много хубав клип   bouquet
Ради Hug ай съжалявам че сте болнички с твоето мъниче .Бързо да се оправяте  Hug Hug Hug
Лечителя ще те прегледа и ще те оправи бързичко  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 74
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт