Мурат Йълдъръм в "Suskunlar - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 28 тема

• 41 189
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Добър вечер, момичета!

Аз днес с това се занимавах.  Grinning Beni Vur~ Ahmet Kaya~ Suskunlar ep. 23

http://vbox7.com/play:b550bbe7b4

# 76
Здравейте!  Hug
Добре сте пописали в неделния ден! Peace

Ели,  Hug прочетох за промяна в действието! Дано! Еджевит да се изправи, да си зададе правилните въпроси и да открие отговорите!  Peace
Таня,  Hug клипчето много ми хареса! И във фейса го харесват!  Peace

Ванинка,  Hug няма да има епизод и ти твориш в други посоки!  Joy

Ени,  Hug , такава хубава закуска си подготвила  Peace и компания си осигурила и то каква,  newsm10 а аз ще чакам следващия път!  Joy Joy

Жули,  Hug три фрагмана ще е супер! Зрителите са си ги заслужили!  Peace

Честити рожденни дни на малкия Еджи    ura  party023 и на дамите -  Анил Еке, Озге и Пелин !   party041  party041

Фуркан ще запомни този си рожден ден с двете имена на тортата!  Laughing

Лиа,  Hug за поздрава! Кет,  Hug, Ради,  Hug оправяй се бързо!

pipilota_85,  Hug добре дошла!

Елдо,  Hug благодаря за клипа!

Адвокатът носи нещо в кутията!
Надали ще го даде на фенките си!  Wink

В тубето канала TurkWebTV е пуснал доста откъси от 23 епизод, но не и целия епизод!
Забелязах, че е така и с последния епизод на "Великолепният век". Дали това не е новата практика /и тактика/ на канала?

# 77
Елдо  Hugмерси   bouquet
Невин  Hugза превода   bouquet
Ринка Hug

# 78
# 79
# 80
Здравейте на всички! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Не ми е до писане, защото изтрещялия сценарий ме вбесява, но Елдо  bouquet, ме провокира с клипа.

И какно точно е предаден Били-белята, че не се сещам? Той къде беше на инцидента, на Луната ли? До кога този малък и сега голям лигльо все някой ще му е виновен, все ще го обгрижват, все ще го държат за ръка, някой трябва да го прави на мъж, на добър... до кога? Кога и той ще понесе някаква отговорност за действията си?До кога ще проси внимание, обич? Така ли ще го обичат, когато обещае, че ще се промени? Та той 20 години не успя да го направи, сега ли ще стане добър? В това ли се изразява обичта му към Аху, като ще я направи нещастна с него? Пълен егоист! Да не продължавам, че съм му набрала много! Не че не съм ядосана и на останалите - Аху и Еджи... Но ще проявя търпение, да видим ще има ли все пак някакъв смислен обрат или ще продължат в тази посока? newsm78 newsm78 newsm78 Thinking

# 81
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
2bye2: bye bye

Момичета привет Hug Peace Като пребито псе съм. Само имам сили да натисна копчето и да стигна с курсора до вас. По принцип съм скалалазка цял живот. Ама от както се поразболях ме щадят и само ме разкарват насам натам с кола. А днес като ме опнаха на един 45градусов наклон, че било последно за тази година, не просто дъха, всичките ми силици изчезнаха. Само ината ме накара да стигна до горе и после надолу яваш, яваш. ooooh! Praynig Peace

Тук е било весело и почва да ми се върти една сускунларо -хулна мисъл , че като нямаме фрагмани и нови епизоди май е по-весело, от колкото като имаме.  Joy Joy Joy hahaha Joy hahaha

Елдо Hug, че си ми най-близо - тенкс за клипчето, тенкс и на Невин за превода. Хубаво е да сме наясно как точно Пънар интерпретира нещата. Ама няма да коментирам колко пресилен и подвеждащ и излишно натоварващ е този момент от епизода според мен (и самия "грях", и думите които Саръ казва, и думите на Еджевит за самоличността му, и сълзите на Нисан там в колата, и играта на самия Мурат, който трябва да играе като че ли за първи път чува това обвинение, а не го е преживявал многократно) . И нищо повече не казвам за преексплоатирането на песните на Кая, въпреки, че всички тук знаят какъв фен съм му.  Peace

И без това съм се схванала от болки в краката и гърба, не искам никой да го заболи главата от черни мисли тук.  Хубаво правят момичета като Ени и Жужи например (боже какво трудно име имаше това момиче, така и не го запомних), че обръщат нещата малко на майтап. Thinking Laughing Wink

Пипилота Hug, добре дошла при нас.  Hug Peace И тук си имаме хвъркати, прелетели от оная тема. Аз този сезон трайно съм загнездила тук.  Laughing Laughing Wink

Ринка Hug,  това творчество снощи беше просто закачка с Ени. Исках да се усмихне, тя е интелигентно момиче и носи на майтап. Каза, че се е получило. Де да можех всички ви да разсмея, ама нещо не ми иде акъл как. Thinking Blush

На Лиа Hug, специално тенкс за секси акробатиката Laughing Peace

Ели  Hug, Мац Hug, - леле извинете ако някого пропускам ooooh!

Танче, Hug и аз тъй, ама аз спирам, ти ако искаш продължавай. Доставяш ми удоволствие Joy Joy Joy hahaha

Последна редакция: нд, 21 окт 2012, 21:55 от vanina707

# 82
  • Разград

# 83
Танче Hug Били бепята наистина прекали тоя път.И  Ибо също много нечестно се врътна и обърна гръб на приятеля си  smile3521.Приятелите трябва да са заедно и когато си играят и ядат  баклава и когато направят голяма беля и трябва да си понесат последиците .В добро и зло трябва да са заедно според мен .Те заедно сгрешиха въпреки че Еджевит караше колата ,но заедно направиха белята и заедно трябва да понесат последиците.а на Били му е време да порасне   и да стане истински мъж .
Дано наистина вече от 24 или 25 серия настъпи някакъв обрат като пише в турския форум Еджи да се усети за Гурур и да му направи номер какъвто направи на Саид  smile3508
Ванчника Hug ама наистина колажа беше много забавен  Joy Joy Joy Joy JoyА ти си направила много хубаво че си била сред природата днес в това хубаво време  smile3521
Ванче много весел клип   bouquet smile3521

# 84
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Само да кажа нещо. Много уважавам поста на Лили, от края на миналата тема. Така хубаво беше го написала, че сериозно се замислих - аджеба дали съм права като обвинявам героя на Саръ понякога в идиотизъм. Ама тази негова реплика, че Еджи бил единствения му враг в живота наля отново масло в огъня, с който съм подпалила Билял. Толкова объркаха образа на това момче (а и на Аху също) за да направят дрОмата -драма, която се харесва на някои фенки, че стана едва ли не трагикомедия. Joy hahaha Joy hahaha Аз затова призовавам да направим нещата да изглеждат смешни, ама явно не сме стигнали дъното на насищането с чернотия и ние самите. Laughing Laughing Wink

ванче -  Hug Peace
Ох, Ени, прекрасно беше както е било винаги там на високото. Обаче не съм във форма и сега незнам дали аспирина ще ме спаси от страхотната мускулна треска, която вече ме свали. Joy Joy

Последна редакция: нд, 21 окт 2012, 22:17 от vanina707

# 85
  • Разград

# 86
  • Пазарджик
Благодаря за топлото посрещане на всички.Аз тия дни ще изгледам и останалите серии и ще си настигна.
На мен много ми беше интересна появата на Джебраил в последната серия от първи сезон.Уж нали го убиха пък....На мен Гурур(Газанфер) ми беше много симпатичен от начало а то какво се оказа после.И все си мислех че ще мина на тяхна страна и то така и стана но жалко че сега ще се върне за да има отмъсти и за да ги убият заедно с Джебрайл.Според мен той може и да стане добър човек по натам (е вие сигурно знаете по добре от мен де ) но имам някаква надежда за него.
Билял май не е много на ясно със себе си.Той иска света да се върти около него и всички да се около него да му помагат и да се грижат . Колкото до Ибо той буди едно такова мило чувство.Той е толкова не винен като едно детенце е и се надявам да е по щастлив за напред защото мисля че той мисли че от не го не става нищо но не е така.Той всъщност е много силен човек.
Малко упреквам Еджевит за държанието си към Бирсен и Сермет.Все пак те са хората благодарение на които е достигнал до тук и има тази кариера а той с лека ръка ги извади от живота си и доста пъти ги пренебрегна.Вярно Бирсен не цвете за мирисане но е била толкова години до него и му е помагала и го е разбирала а той не се осмели да и каже истината в очите или поне да се опита да смекчи раздялата им.

А да ви попитам прякорите на героите означават ли нещо- Саръ , Ъска и т.н.

# 87
Елдо благодаря за клипчето и на Невин за превода

Билял обвинява, че са му откраднали живота, типично в негов стил.
Къде беше той когато видя баклавата, някой друг ли беше вместо него пред витрината и заради кого се случи случката.  И какво иска той, да прави бели и други да плащат.Еджевит сам ли да лежи в затвора за да не се наруши живота на Билял. Пънар прекали с реакцията на Еджевит в момента, защо да отстъпва и се разплака, все едно  е вкарал невинни децата. Да подведен е от баща си, но това е нещо което не може да се скрие. Има свидетели все пак, за каква вина за какъв откраднат живот става въпрос . Стига му, че се е тормозел и живеел с внушената вина, трябваше да има възможност да извика , да говори и обясни какво се е случило на Билял , а не да заплаче.
Много обича Пънар да ни показва мъже как плачат, удоволствие явно и доставя не само да страдат , но и да ронят сълзи.
След края на снимките Мурат трябва да ходи на терапия за преодоляване на депресивно състояние, макар че е посещавал психолог, ще му трябва психиатър.  

Ето линк за цялата 23 серия

http://www.turkweb.tv/Izle/46470/suskunlar-2-sezon-23-bolum

# 88
Само да кажа нещо. Много уважавам поста на Лили, от края на миналата тема. Така хубаво беше го написала, че сериозно се замислих - аджеба дали съм права като обвинявам героя на Саръ понякога в идиотизъм. Ама тази негова реплика, че Еджи бил единствения му враг в живота наля отново масло в огъня, с който съм подпалила Билял. Толкова объркаха образа на това момче (а и на Аху също) за да направят дрОмата -драма, която се харесва на ревливи фенки, че стана едва ли не трагикомедия. Joy hahaha Joy hahaha Аз затова призовавам да направим нещата да изглеждат смешни, ама явно не сме стигнали дъното на насищането с чернотия и ние самите. Laughing Laughing Wink

ванче -  Hug Peace
Ох, Ени, прекрасно беше както е било винаги там на високото. Обаче не съм във форма и сега незнам дали аспирина ще ме спаси от страхотната мускулна треска, която вече ме свали. Joy Joy

smile3521много харесвам постовете на Лили.Те са абсолютно верни  и Били не е чак толкова лош ,но просто понякога много сериозно излиза от правия път .Еджевит също има много трески за дялане ама пък е толкова готин ,че все му забравям кусурите  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
А драмата мен не ми пречи ,че е в повече нали Мурат играе и пръска харизма в неограничени количества.Ето в последната  серия си порева ама пък как хубавко изигра Саид а  smile3521.Кеф да му е на човек да гледа  въргалящия се в прахта Саид-мръсна ,.гадна гнида   итой седнал да се прави на мъж  smile3511.Края на серията беше много драматичен и лекинко пресилен с тая вина на Еджевит .Но нали е сериал трябва да е така ,имат хората да запълват серии  smile3521.Само на края Пънар да не утрепе адвоката че честно това няма да го преживея така лесно .
pipilota_85 Саръ означава Русия  или пък може би бозавия  newsm78 за другите не се сещам .Шериф си е шериф ,а на Аху  и казваха понякога като малка джейлян сърничка ,но то не е прякор това.

# 89
Пипилота за Саръ- рус, жълт, нещо като русия, защо обаче точно така  не разбрах, освен заради липсата на гънки в мозъка, нищо че не е блондинка Joy Joy Joy Joyасоциацията е същата и непрекъснато го доказва.

Бирсен наистина  обичаше Еджевит, но той не я оцени и предпочете невъзможната любов за която така и не се пребори, а остави на Билял. Сега се е вкопчил в една любов -химера, която го предава и мами, а пред него е лисанка та го предразполага и за споделяне и най-съкровените си тайни
Ени Peace

Общи условия

Активация на акаунт