Аз днес с това се занимавах.
Beni Vur~ Ahmet Kaya~ Suskunlar ep. 23http://vbox7.com/play:b550bbe7b4
Beni Vur~ Ahmet Kaya~ Suskunlar ep. 23

прочетох за промяна в действието! Дано! Еджевит да се изправи, да си зададе правилните въпроси и да открие отговорите! 
клипчето много ми хареса! И във фейса го харесват! 
няма да има епизод и ти твориш в други посоки! 
, такава хубава закуска си подготвила
и компания си осигурила и то каква,
а аз ще чакам следващия път!

три фрагмана ще е супер! Зрителите са си ги заслужили! 
и на дамите - Анил Еке, Озге и Пелин !

за поздрава! Кет,
, Ради,
оправяй се бързо!
добре дошла!
благодаря за клипа! 

, ме провокира с клипа.

Като пребито псе съм. Само имам сили да натисна копчето и да стигна с курсора до вас. По принцип съм скалалазка цял живот. Ама от както се поразболях ме щадят и само ме разкарват насам натам с кола. А днес като ме опнаха на един 45градусов наклон, че било последно за тази година, не просто дъха, всичките ми силици изчезнаха. Само ината ме накара да стигна до горе и после надолу яваш, яваш.

, че си ми най-близо - тенкс за клипчето, тенкс и на Невин за превода. Хубаво е да сме наясно как точно Пънар интерпретира нещата. Ама няма да коментирам колко пресилен и подвеждащ и излишно натоварващ е този момент от епизода според мен (и самия "грях", и думите които Саръ казва, и думите на Еджевит за самоличността му, и сълзите на Нисан там в колата, и играта на самия Мурат, който трябва да играе като че ли за първи път чува това обвинение, а не го е преживявал многократно) . И нищо повече не казвам за преексплоатирането на песните на Кая, въпреки, че всички тук знаят какъв фен съм му. 

, добре дошла при нас.
И тук си имаме хвъркати, прелетели от оная тема. Аз този сезон трайно съм загнездила тук. 
, това творчество снощи беше просто закачка с Ени. Исках да се усмихне, тя е интелигентно момиче и носи на майтап. Каза, че се е получило. Де да можех всички ви да разсмея, ама нещо не ми иде акъл как.

, специално тенкс за секси акробатиката 
, Мац
, - леле извинете ако някого пропускам 
и аз тъй, ама аз спирам, ти ако искаш продължавай. Доставяш ми удоволствие

Били бепята наистина прекали тоя път.И Ибо също много нечестно се врътна и обърна гръб на приятеля си
.Приятелите трябва да са заедно и когато си играят и ядат баклава и когато направят голяма беля и трябва да си понесат последиците .В добро и зло трябва да са заедно според мен .Те заедно сгрешиха въпреки че Еджевит караше колата ,но заедно направиха белята и заедно трябва да понесат последиците.а на Били му е време да порасне и да стане истински мъж .
ама наистина колажа беше много забавен
А ти си направила много хубаво че си била сред природата днес в това хубаво време 
Аз затова призовавам да направим нещата да изглеждат смешни, ама явно не сме стигнали дъното на насищането с чернотия и ние самите. 

Аз затова призовавам да направим нещата да изглеждат смешни, ама явно не сме стигнали дъното на насищането с чернотия и ние самите. 

много харесвам постовете на Лили.Те са абсолютно верни и Били не е чак толкова лош ,но просто понякога много сериозно излиза от правия път .Еджевит също има много трески за дялане ама пък е толкова готин ,че все му забравям кусурите

.Кеф да му е на човек да гледа въргалящия се в прахта Саид-мръсна ,.гадна гнида итой седнал да се прави на мъж
.Края на серията беше много драматичен и лекинко пресилен с тая вина на Еджевит .Но нали е сериал трябва да е така ,имат хората да запълват серии
.Само на края Пънар да не утрепе адвоката че честно това няма да го преживея така лесно .
за другите не се сещам .Шериф си е шериф ,а на Аху и казваха понякога като малка джейлян сърничка ,но то не е прякор това.
асоциацията е същата и непрекъснато го доказва.