Мурат Йълдъръм в "Suskunlar - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 28 тема

• 41 200
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Пипилота, не очаквай скоро положителни мисли в Гурурчо. И на нас ни харесва Берк, ама Пънар е  решила героят му да е тотално лош. Няма лошо – жената спазва законите на формата – в сериала винаги трябва да има поне един мн-о-о-го лош човек, чиито действия да удължават броя на епизодите.  А за Джебрайл беше решила нещо в типичната си врътковска еуфория. Обаче актьорът и избяга като предпочете друго дизи и тя сега ни мъчи само с Гурур. Ролите на Ирфан и Саид също не се знае накъде ще ги завърти, че те според мен се поизчерпаха вече.  Thinking

И да си кажа -аз не виждам необходимост от трети сезон, освен ако не решат да използват брилянтно подбрания актьорски състав и ни поднесат нещо съвсем отдалечено от първоначалния сюжет в първи сезон. Ама защо да не играят в нещо друго ами трябва да реват в тоя чак да пролетта. Joy Joy Joy

Все си мисля, че викаха Саръ (жълтия) на Билял, защото беше много наивно и слънчево дете newsm78

# 91
  • Разград

# 92
  • София
Здравейте момичета, Ели, Прекрасен клип си направила отново.  
                                                     Който може - може! Браво!  

И както разбирам от превода на Невин, съдията е знаел, че е имало други деца по време на инцидента. Попита Еджевит кои са били децата. И какво трябваше да направи той? За да не каже имената на приятелите си да натопи други ли? Ясно е, че нямаше да го оставят намира, докато не каже имена.  И чии имена да каже, освен на тези, които са били там. И на многострадалния Билял пак някой му е виновен. Откраднали му били живота. Що не си седна на дирника да учи, да има професия, работа и бъдеще, а се занимава с далавери.  И мечтата му беше такава - оръжия да продава.  Защо Еджевит се изучи и стана човек, а той не можа?  Всички бяха в затвора и преживяха един и същи ужас.  Ката  видя Билял на екрана, всеки миг очаквам поредната простотия.  А пък и на Ибо толкова му е акъла, веднага се поведе по Билял.

# 93
Колко е слънчев Берк

# 94
# 95
# 96
# 97
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Кет  Hug , Ели  Hug привет. Ама ми е късно вече за конушма.  Laughing Wink Размазана съм  Joy hahaha

Отдавна не съм пожелавала лека нощ с Рьорих. Ето го, макар и отчасти:

# 98

Ей тоя Мехмет бе. smile3521.Колкото и да е отвратителен като Ифран хората си го харесват  smile3521
Много ми харесва ,че сериала има много млади фенове и че има отзвук в социалните мрежи .Създава  интерес ,не по калъп  направен ,а разчупен и новаторски  smile3521

http://youtu.be/dqumxwH5D7c

Аз ви пожелавам лека нощ сладурчета  Hug Hug Hug

# 99
# 100
  • Разград

# 101
Колкото до Ибо той буди едно такова мило чувство.Той е толкова не винен като едно детенце е и се надявам да е по щастлив за напред защото мисля че той мисли че от не го не става нищо но не е така.Той всъщност е много силен човек.
Малко упреквам Еджевит за държанието си към Бирсен и Сермет.Все пак те са хората благодарение на които е достигнал до тук и има тази кариера а той с лека ръка ги извади от живота си и доста пъти ги пренебрегна.Вярно Бирсен не цвете за мирисане но е била толкова години до него и му е помагала и го е разбирала а той не се осмели да и каже истината в очите или поне да се опита да смекчи раздялата им.

Пипилота, добре дошла!  Hug
Във връзка с упрека ти за отношението на Еджевит към Бирсен и Сермет- ако досега не си намерила повод, то във втори сезон ще има други да упрекваш за държанието им... Смятам, че Еджевит не е постигнал успехите си в кариерата благодарение на Сермет /освен, че работи при него/, още повече пък на Бирсен. Дължи успехите си само на себе си- на амбицията си, хъса си, острия си ум и т.н. Да, Бирсен е била до него през годините /колко точно - не стана май ясно/, обичала го е, подкрепяла го е, но и се е гордяла, че до нея е един преуспяващ мъж. Дали ако Еджевит беше останал бедното момче от Куюдиби, тя въобще щеше да го забележи? Но не е там въпросът-отклоних се. Исках с две думи да кажа, че според мен няма леки раздели/ако поне една от страните обича/. И мисля, че това беше най- правилното решение и за Еджевит, и за Бирсен. Да си с някого от благодарност, защото през годините те е подкрепял и разбирал, или от съжаление, или за да не го нараниш, или за да не си сам, или уж да помогнеш, а всъщност да заблуждаваш /това, което всъщност направи и смята да прави Аху/- това е повод вече не само за упрек.

За Ибо- ех, този Ибо- той във всеки буди такава миловидност /между другото много харесвам играта и на този актьор, защото, ако сте забелязали, момичета, Ибо в сериала е ограничен откъм реплики /е, във втори сезон му дадоха малко думата/, но как играе!!!/, но ... Дано Пънар да развие и този образ, за да видим доколко силен човек е...

Момичета, чудесни постове прочетох в края на предната тема, а и в тази- Лили, Ели, Ени, Ванина, Ios, Кет, Иле, Танче, Джули... /дано не пропускам някого/. Тъй като отново изгледах 21 и 22 еп., започнах да мисля по друг начин на нещата. Смятам, че всичко си върви нормално, сценаристката с ретроспекции дава обяснение за определени решения, бавно, но методично разкрива по малко. И както една от вас беше казала- поне в тези 2 серии се спря с глупавото тичане на нашите момчета по улиците... Само, както вече казах, ако Нисан се влюби в Еджевит, няма да съм много очарована. На повечето този "грях" на Еджевит, тази вина, за която разбрахме в 23 еп., ви се вижда пресилено. Но това е, защото ние гледаме от друга позиция- че ако ги беше прикрил, Е. щеше да излъже правосъдието, което също си има последствия, че не беше сам в тази ситуация, че друг е първопричината всички да се метнат на колата и т.н. Но от гледна точка на тяхното виждане- непростимо е да "предадеш" приятелите си, когато е можело да ги прикриеш. Така мислят и Билял, и Ибо, а и самият Еджевит- затова и изпитва чувство на вина, че не ги е предпазил, че не ги е спасил от затвора и от всичко, което следва от него. /Ето, показателен беше споменът, когато го изваждаха от онази стая и той разбра истината, че няма да излязат и баща му е излъгал, Е. поиска него да оставят, той ще лежи и заради тях- само другите да ги пуснат/.  Вероятно и Аху така ще мисли, ако разбере какво е направил Еджевит. Тук веднага искам да поясня, че аз, разбира се, не смятам Еджевит за виновен, още повече за враг, какъвто го припозна Билял. И това е така не защото симпатизирам на актьора Мурат, а защото харесвам героя Еджевит. Аз, Ради,, ако трябваше да избирам между лошото и доброто момче, бих избрала онова, което /ще перефразирам думите на Еджевит/ може да се вгледа в себе си и  да се запита защо е направил това или онова и което може да се справи с това, което е открил. А за Билял сега не ми се пише...
    А Аху....... въздържам се да я коментирам, докато не излезе преводът. Само се питам: като жена как ѝ даде сърце да се върне при Билял при все, че той е със Сибел /нищо, че той вероятно ѝ показа, че не обича Сибел/. Как ѝ даде сърце да се жертва отново заради Билял. И питам се... всъщност на Еджевит стана ли му ясно от последния им сърцераздирателен разговор, в който той ѝ каза, че не иска вече да е влюбен в химери, сиреч в нея, че всъщност тя също е влюбена в него- много?...
    Исках още да попиша, но нещо тези дни не мога да си подредя мислите...

Ринка,  Hug Hug Hugблагодаря за хубавата тема и че ни приютяваш тук за пореден път- да си побъбрим, да си обменим мнения, да се похилим...

Ради, бързо оздравяване... Hug Все пак очаквам с нетърпение мнението ти в защита на Билял при вече създалите се обстоятелства /имам предвид 23 еп./...

Елдо, Невин, благодаря момичета! Hug

ТанчеHugмного тъжна песен, а клипът, както винаги- чудесен!

Ваня, благодаря за клиповете, които постваш! Peace
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 9 нови отговора. Е, попрекалила съм...

Последна редакция: пн, 22 окт 2012, 00:32 от Морски очи

# 102
 Добро утро в понеделник!

Ванче много хубав и този клип.

Ванина,  Hugзавиждам ти за причината на мускулната треска, защото при мен е друга- домашна, не се спрях тези дни, сега съм като разглобена. hahaha

Морски очи  Hug изчетох те на един дъх, много добре и точно написано Peace

Лек ден и успешно начало на новата седмица!

Нови снимки зад кадър

Симпатяга е Берк

Мехмет обича нестандартното пътуване, май е моторист, не е първата му снимка с това средство

http://sinematelevizyonlifestyle.com/2012/10/suskunlar-episode-2 … -18-october-2012/

Скрит текст:

# 103
  love001
добро утро и успешна нова седмица
Ели Озге също е симпатяга, но успешно се е скрила зад цаисите  newsm08 махни ги бе момиче да ти видим красотата  newsm03
 Беррк готин си е няма спор( да сега ще  ви призная прилича на брат ми)   smile3521
 мхм...   моторист е Мехмед е ми то в тоя трафик най-добре с  motor
 Аз пък тази сутрин ви изчетох всички ето така  kaffeetrmker_2
от там до кадето бях стигнала всички постове и коментари ми харесаха  newsm10
 Пипилота най- напред добре дошла сред нас И аз все си мислех, че в  Гурур има нещо добро, но то така и не се появи  поне до този момент всичкото'' добро'' ,което е направил е с цел зло smile3508
ВанинаЗа Джебраил искам да кажа, че аз смятам че пак ще го видим в сериала това, че артиста играе в друг сдериал не е причина за отпадането на героя Джебраил все пак има и други артисти, които могат да го изиграят  Naughty а и виждаме, че той както изчезна( уж го убиха )така се и появи за мен тои остава отворена врата Thinking
смятам  ,че има още много неща които да видим мисля ,че както Пънар си играе с образа на Билял ще го направи и с този на адвоката ,но да видим Thinking
защото извинете има ли такъв човек съвършен, идеален,безупречен огледайте се няма да го намерите Mr. Green дори на моменти си мисля, че очерня Билял за да изпъкне това колко е прекрасен Еджевит, същото прави и с Аху може да носи парцали ама тя е най всички са влюбени в нея  Sick Не говоря само за нашия сериал във всички е така като се казало главен герой ,останалите все са шеста глуха  smile3512  #Splat boo
 малкосе ядосах извинете ме  boo

# 104
Здравейте!  Hug
Успешна и приятна нова седмица!
На празнуващите - прекрасен празник, на пишещите и четящите - интересни мнения и инфо!

BAYRAMDA DİZİLER DE TATİLE ÇIKIYOR!
Kurban Bayramı tatili nedeniyle bir çok yerli dizinin yeni bölümleri ekranlarda yer almayacak.
22 Ekim 2012 05:33

http://www.gecce.com/haber/bayramda-diziler-de-tatile-cikiyor-198683.html

Общи условия

Активация на акаунт