Мурат Йълдъръм в "Suskunlar - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 28 тема

• 41 187
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
# 661
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Привет момичета. Hug Hug Тази вечер съвсем съм зле с БГ мамата. Виждам само текстове. Дори и снимките не се отварят в нея, камо ли клиповете.

Разбирам чe Елдо е пуснала сигурно 12-ти на Буря, за което благодаря на екипа. Hug Hug Hug Peace Ще го тегля явно чак като се прибера. Така като гледам и утре само ще чета, ако и това успея разбира се.  Thinking

От коментарите на Ринка и Ени разбирам, че снощният ми гоблен се е отворил. Затова ще пусна още един. Поне „прикачи” и някои други сайтове засега не ми отказват. Laughing Wink

Нека от сега да честитя утрешния празник на всички, които го празнуват, че е възможно БГмамата утре съвсем да не уважи флашката ми ooooh!

Жалко, че не виждам Айшето и чашата Joy Joy 

# 662
Ванина, привет!

Въпреки трудностите , ти си при нас, сменила си стилът на колажите си, харесват ми и есените нюанси  и погледите на Мурат,
Hug
И аз да те поздравя, мисля че утрешния ден е празник и за теб!

Успешно възстановяване!

# 663

Трябва ни сценарист като Меси.

Берк Хакман отговори на върпрости на Оя Доан от Хабертюрк. Гурур от Суск. /Берк Хакман/даде интересни отговори.

Защо предпочиташ второстепенни роли а не те виждаме в първостепенна.
Харесваш ли ролята на обичания лош герой и какво ще стане в Сускунлар?
Симпатичен си и с много добра игра , имаш предложения за главни роли, а все играеш второстепенни, на какво се дължи това.
След филма Окул/ Училище ме търсиха от много продуцентски компания с едни и същи предложения да ме снимат в ролята на красив мъж, който се влюбва и т.н., аз съм от друг свят, затова съм отхвърлил повечето от тези предложения. От години насам ми предлагат, но да имаше добър сценарий сигурно не бих го отхвърлил. По принцип второстепенните герои са доста добре написани като роли. Разбира се в Сускунлар даже не може да се говори, че Гурур е второстепенна роля. Той е един от главните герои. Пък и аз нямам проблем с това дали героят ми е главен или второстепенен, винаги главните герои в повечето случаи снимат всеки ден, а второстепенните почиват повече, така че, това ме устройва. Трябва ни сценарист като Меси. Лошите герои напоследък започнаха да се обичат, а и тяхната игра да се очаква с нетърпение и тук огромната роля да представи добре нещата е на сценариста. Това ми прилича на добро подаване на Меси към Давид Вила и тогава ще има хубав гол. И затова първо говорим за добро подаване на сценариста, за да има добър филм.

В края на сезона на Сускунлар, едва ли не, си помислихме, че твоят герой е до там, но в представянето видяхме, че всеки, който си е мислил, че всичко е свършило, се е излъгал, напротив всичко започва отначало. Какво ще ни очаква през този сезон?
Отново ще има схватка, двете страни отново ще са във война, ще има и сюрпризи, но разбира се не мога да ги кажа.

Ти си участвал в много известни филми, защо не можем да имаме артист, който да е световно известен?
За да си световно известен трябва да си снимал поне 4-5 филма с добър режисьор извън страната си. ...Защото режисьорът прави актьора да е известен. Не мога да разбера защо нашите режисьори имат странно разбиране за натурализъм.
Сега е на мода продуцентите да взимат красиви лица и да правят филми ,в които те да изглеждат естествено според характера си. Сякаш се страхуват да работят с актьори, които наистина умеят да играя. Ама извинявайте, актьорството е професия от колко хиляди години.

Ще продължите ли да играете театър?
Сега нямам време, но много обичам театъра и обичам да играя в театър.
Всички мои приятел знаят какъв маниак съм на героите на Артър Милър, Шекспир... много дълго време не съм видял да поставят на сцена Чехов и АМилър. Тази държава обича много театъра, но не е необходимо да се изхвърляме на толкова много страни. Театър, кино или сериали мога да играя всичко и като не играя в театър не мисля, че съм изгубил от играта си, но ако бях живял в Лондон и не можех да играя в театър би ми било много мъчно.

Много скоро на екраните ще видите Берк Хакмън във филма Тепенин Ардъ на Сейфи Теоман, който скоро почина.
С този филм обиколих доста страни по света, запознах се с Робърт Де Ниро, Сейфи беше много специален човек никога няма да го забравя, казва Берк Хакман.

BG:@ 4i4ek

Сцената с изнасилването ми разби психиката

"Мълчи" е трагично събитие за новия сезон започна. IBO Гюлтен голяма любов, сватбен ден била изнасилена. Сцени на поредицата могат да изберат да бунтовническите последователи, който играе Гюлтен Елиф Atakan дълбоко впечатлен: "В деня след снимките всички болки. Отърваване от психологическото въздействие на събитието след известно време. "
Елиф дама, "мълчат" характер, излезе на преден план, Гюлтен първата част на новия сезон. Как тази роля е била предложена за вас?
- Миналата година, след като участва в една или две серии дадох на образование. Не искат да работят без хубав проект. Представител, непрекъснато ви напомня.Преди няколко месеца са минали преди мен "мълчат" резултатите от проектите.Мислех, че трябва да отида да направя екрана изследвания в тази серия. Ние се срещнахме четири или пет пъти.Аз започнах да мисля за процес на финализиране, няма да расте. Но след неочаквано съм търсил, и третия раздел са включени в масива от Гюлтен роля.
За Гюлтен момиче, може ли да ни разкажеш малко малко?
- Гюлтен момиче движи сърцето си. Подобно нещо на старите турски филми.Въпреки реалностите на днешния ден предпочитат да живеят в свой собствен свят. Гюлтен е песен, Cibelle'in "Green Grass" Предполагам, че ще бъде нещо ... Доста чисто момиче. Обратното също е търсене за тази чистота.
Гюлтен много впечатлен публика трагично събитие. Как да се подготвите тези сцени?
- Аз бях най-впечатлен с това, което се случи с Гюлтен. Когато за първи път прочетох сценария, аз съм толкова съжалявам, и веднага нарича играч, треньор Пролет Kerimoğlu'nu. Как едно момиче пред травмата от такъв живот ще премахва розовите очила? Чел съм статии за инцидента. Четете още новини за изнасилване всеки ден, нерв е повреден. Аз плаках по време на сцената момичета са изложени на тази ситуация. Дни след заснемането всички болки. Отървавам се от психологическото въздействие на събитието след известно време.

ОБОЖАВАМ този отбор

"Мълчи" какво е място в живота ти?
- "Тиха" проект, един от най-важните стъпки в живота ми. Този бизнес работи с разнообразие от пролетта на Kerimoğlu'yla започна да присъстват на действащи работилници и международни семинари. Всяка седмица аз ще отпътувам четене на сценария с ентусиазъм. Успешна и работи с екип, който е сериозно към работата си. В същото време аз обичам този отбор.
Как е набор от низходящи време?
- Стрелба нашите места за пациента. Çekesim снимка идва от улицата и къщи, но домакин от продължителна атмосфера, се побират в един кадър. Още на снимачната площадка, аз съм безмълвен. В главата ми "мълчат" Историята, аз падам в мислите си. Друг отколкото този, аз съм в чата с играчи или на екипа.
Как да получа отговори от външната страна?
- "Мълчат" Има значителна аудитория. Навън е много хубави коментари. Ibo'yu Гюлтен и са много популярни. Тези два знака имат специална и красива любов.
"Мълчат", работа, която носи много шум в социалните медии. Вашият Facebook, Twitter, както медиите като има предвид, че Как вървят нещата?
- Twitter да се използва, тъй като първата му версия. Real сметка; elifatakan. Takipçilerimle да споделя някои специални моменти, и искал да бъде в контакт с тях. Получените коментари и ще ме направи щастлив и мотивиран. Виждам искреността предава на публиката.

Баща ми, аз избрах да бъде музикант, е на път

В същото време, как да започнем да действаме?
- Бях на около 12-13 края на Joy майка Erçetin Atakan, театрален директор и инструктор. Backstage и премина малкия размер на градски театър.
Така че сте решили да стане актьор, е тази възраст?
- Не, всъщност, в съзнанието ми по това време не е имал идея да действат. Отида в пътя на баща ми, аз избрах да бъде музикант. Бях четене на музикалния отдел на изящни изкуства "Мимар Синан университет държавна консерватория.
Така че как действа живот?
- На възраст 16-17 години, че аз не знам какво съм се опитвал действа импулсивно. Сега гледам в моите клипове малката от семейството ми ме водеше, се повдига виждаме в продължение на години.
Планирате ли да направя нещо за музиката?
- Музика, прекарват по-голямата част от времето си извън работата и образованието. Събиране с приятели у дома или в студиото поддържа актуална музика в моя живот. Имам една мечта да направя нещо с баща ми като в бъдеще. Придобиване на професионална среща с хора, които не смятат, че музиката е забавни неща, които можете да направите, но главата ми вцепенен.

Играх дълги HİKÂYE'DE

Имате ли филмов проект на дневен ред?
- Кино в мен много специално място. За първи път преди две години Мурат Saraçoğlu'nun "огън", за да поеме малка роля във филма. Миналата година "мълчат", докато продължава да зададете, е замесен в стрелбата в Бурса "дълга история" филми играе. Sınav подписаха този филм ще бъде освободен на 12 октомври.

НЕ предписания

Ли малко за себе си? Как да Елиф Atakan един?
- Кой обича да учат, да работят и да обичаме хората и аз се опитвам да се види какво може да направи човек, който живее. Други бяха "против капризен изкуство", той не е така. Всичко е направено с любов от мен е правилно. Предписания, и аз не съм един от трудните истини. Дори ми отрича това, което знаех, че във всеки един момент да съборят стените ми на живот, осигуряване на повече от притежаване на. Казват, че съм зрял за възрастта си, но аз погледнах навън един от най-тясно им е признаване на детето в мен.

Благодаря за превода, взех интервютата от друг форум, защото са много интересни, надявам се да не се обидят преводачките  Хипи, 4i4ek!

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 23:21 от eliNIM

# 664

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/maga ... 13258.asp#

Скрит текст:
BG by @ xhippie http://www.my-asiclub.com/index.php

Мехмет Юзгюр и Реха Юзджан са двамата лоши мъже на "Безмълвните". Юзгюр дава живот на "Такоз Ирфан" а Юзджан на "Саит". И двамата са много симпатични, общуването с тях е приятно. Въпреки това реакциите, които идват отвън не са приятни и са твърди. И те затова смятат, че обществото е загубило "възприемането на реалността"…

Нека да започнем с въпроса, чийто отговор най-много ме вълнува; каква е реакцията на тези, които виждат Саит и Такоз Ирфан на улицата живи и окървавени, кои са първите им думи?
Реха Юзджан: В нашето общество има едно странно възприемане на реалността. Някои си мислят, че и в реалния живот актьорите са същите като в ролята на героя, който съживяват. Слагат те в един ред с характера, който играеш. Това не го казвам във връзка с ролята ми в този сериал, същото преживях и в предишните проекти, в които участвах. Например преди три години в един сериал играех ролята на един комисар, една вечер, когато шофирах в пияно състояние полицията ме спря. Отворих прозореца, "Аа Вие ли сте господин комисар" казаха и аз продължих пътя си…

Meхмет Юзгюр: До ден днешен и аз играх добрия мъж, за първи път съживявам лош герой. Добри реакции получавам. (Смее се) На първата среща казват "Мразя те, Бог да не те накаже!" Но аз съм човек с чувство за хумор и за това още от първата минута нещата се преобръщат в смисъла на "О, сине мой!". Всеки иска да се снима със сексуален насилник, ето това все още не мога да си обясня…

Реакциите, които получавате на улицата да не би да са резултат на успешното Ви актьорско майсторство?
Реха Юзджан: Ние не гледаме на тях като референции на живота ни. Ние правим една работа и сме длъжни да отговаряме на изискванията на тази работа. И курсът на обучение, който сме преминали е в тази насока. Избрахме актьорското майсторство, защото има неща от живота, за които искаме да Ви разкажем. Боя на мъжа, който съживявам отнесох на 15-16 годишна възраст. Със същата грубост и аз се старая да направя нещо.

На тази възраст кой Ви наби?
Реха Юзджан: Бях задържан по политически причини, на същата възраст както Саит бях набит от един мъж. Той винаги е в главата ми, когато съживявам героя Саит. Между другото, в живота хората не реагират така както реагират на един нереален телевизионен продукт, който гледат и това много ме учудва.

Според Вас защо стигнахме до това положение?
Реха Юзджан: Или се промениха точките, където намирахме подслон, или става нещо друго... Има нещо, което виждаме много ясно; вече не живеем в този свят, в който живяхме като деца. Промениха се технологиите, социологическият формат, променят се даже и политическите възгледи. Или ние не сме в крак с промените, или става нещо друго, не знам. Единственото, което зная е, че положението е болнаво.

ИРФАН ВСЕ ОЩЕ Е УЛИЧНО/БЕЗДОМНО КУЧЕ

Разбира се, че в сериала всяка роля обслужва една цел, но като се вземат под внимание неприятните реакции от вън и откритието на втория сезон с едно тежко събитие-изнасилване, не си ли казвате "Тези лоши момчета няма да видят финала на сезона"?
Meхмет Юзгюр: Не, никога не сме мислили за това. Понякога се сещаме, когато режисьорите ни кажат в кръга на шегата "Имате на разположение четири тайни охрани", но въпреки това ние не мислим, че ще се случи нещо лошо. Това, което правим пред камерата го приемаме като роля и за това като дойдем на снимачната площадка обличаме си костюма и като си тръгваме го събличаме и пак се връщаме в личния си живот.

За Ирфан сте казали "Бях вдъхновен от уличното куче"…
Meхмет Юзгюр: Да, отправната ми точка е тази. Ако приемете едно улично куче за ваше, то Вие може да го направите едно добро куче. Но ако не го приемете ще си остане като улично куче, ще се адаптира към тази дива среда и като порасне ще бъде принудено да захапе някого. И Ирфан е такъв. Имаше един период, когато създаде своя собствена колония, сега пак е под мостовете. Но за мен е все още улично куче.

Зрителите са обезпокоени от съществуването на Такоз Ирфан и Саит. Вие безпокоите ли се, когато играете?
Meхмет Юзгюр: Разбира се, в някои сцени, когато се налага да интернализираме темата. Например в сцената на изнасилването, задължително трябва да почувствате тази емоция. Освен съжалението от свое име, казвате си "Едно човешко същество как може да направи това на друг човек?". В този момент правите равносметка на съвестта си... Но като погледнем от професионална гледна точка; в крайна сметка ние получаваме пари, за да обезпокоим зрителите. Отнасяме тези побоища, за да въздъхнат зрителите с "Ох!"…

Реха Юзджан: Също така трябва да се покажат и начини, с които тези неща да се избегнат в реалния живот. Ако успеем да накараме някого да си каже "Това наистина е много лошо, да не го правим" ще е нещо много хубаво, но дали ще си кажат, не знам.

ИМА И ТАКИВА, КОИТО КЛЕВЕТЯТ/ПСУВАТ И ОБИЧАТ

Има една дилема пред която са изправени зрителите; колкото Ви мразят, толкова Ви и обичат…
Meхмет Юзгюр: Да, клеветят и обичат. Има нещо на което сме свикнали от турското кино; лошите просто се мразят. Докато в Холивуд както са намразени така и са обичани. Например като Жокер в "Батман", Антъни Хопкинс в "Мълчанието на агнетата". Отправната ми точка, когато създавах героя Ирфан беше тази. Не само да е лош, исках и да бъде обичан. Математическата полза на обичането на един лош е от голяма полза. Един лош ако не е обичан от хората, без значение каквото и да направи те го мразят. Но ако го обичат и направи лошо, към него изпитват още по-вече омраза. И така един лош колкото е обичан, толкова е и мразен.

Как намирате връзката между Саит и Такоз Ирфан?
Реха Юзджан: За тях освен самите себе си никой друг не съществува. Връзката между тях е връзка на интереси. Тази връзка ще продължи до тогава до като имат интереси.

ИМЕТО НА СЕРИАЛА Е БЕЗМЪЛВНИТЕ И НИЕ ЕДИН ПО ЕДИН СТАВАМЕ БЕЗМЪЛВНИ

Гурур, Саит и Ирфан... Вие сте тези, които съживявате тази лоша тройка на сериала, нали в действителност сте приятели от дълги години?
Реха Юзджан: С Мехмет сме приятели от 20 години насам. С Берк Хакман бяхме заедно във филма "Отвъд хълма". Все си казвахме "Да имаше един сериал, където да играем заедно". По време на един телефонен разговор казах "Получих предложение от един сериал" и те ми отговориха "И аз" и така стана, че се срещнахме в "Безмълвните"...

Meхмет Юзгюр: Ние много се обичаме. Мисля, че успяваме да пренесем това наше приятелство и на екрана. Няма нужда от приказки, ние се разбираме с погледи. И без това Такоз Ирфан се закле в безмълвие, не приказва. Разбира се, че контактът с очи е по-добър...

Meхмет Юзгюр: Контактувам с писане. Този сезон ще отмъстя! (Смее се)
Реха Юзджан: Този сезон съм назначен като негов преводач.

Meхмет Юзгюр: Миналия сезон аз приказвах много, той мълча. Сега е негов ред, малко и той да поговори. (Смее се) Да играя без да приказвам е нещо, което няма да предпочета. Много е трудно да стоиш на сцената без да приказваш. Старая се да покажа, че "Може и по този начин". Още от сега започна да се чувства липсата на репликата Ви "човешко същество"...

Meхмет Юзгюр: В интерес на истината, понякога се опитвам да го кажа с очите си...

В първия сезон Саит мълчеше, в този сезон Вие мълчите. Мълчанието на Гурур може да очакваме в третият сезон…
Meхмет Юзгюр: Името на проекта е "Безмълвните", един по един ставаме безмълвни. Всички герои като станат безмълвни ще направим финал! (Смее се)

НЕ СЕРИАЛ , А ФИЛМ ЩЕШЕ ДА СТАНЕ АКО БЯХА ПОЧИНАЛИ В ПЪРВАТА ЧАСТ

В много сериали и филми лошите мъже умират, Вие не се ли питате "Ние кога ли ще умрем?"?
Мехмет Юзгюр: Да, това е факт в турския сериал и кино индустрията; лошите умират като им дойде времето. За съжаление в реалния живот лошите не умират…Работим над един проект, който е много близък до истината и режисьорът ни Пънар Булут прави всичко възможно, за да ни срещне с истината.

Реха Юзджан: Това щеше да е един хубав филм, а не сериал ако още в първата част Саит беше убит и Такоз Ирфан беше обесен.

Към сериала са отправени много критики, какво е Вашето мнение?
Реха Юзджан: За сериала казаха, че е "Откраднат, адаптация", но в крайна сметка се докоснахме до теми, които са непознати и недокоснати. "Безмълвните" е проект, който има проблеми за разрешаване в тези земи и с това силно впечатли зрителите. Но положителните критики са повече от отрицателните.
Изнасилването на Гюлтен, която ще се омъжи за Ибо, в деня на сватбата също се критикува много…

Meхмет Юзгюр: Не ми е ясно точно какво критикуват зрителите в тази точка, защото още от самото начало името на извършеното престъпление е изнасилване. Това е изходната точка на историята. В крайна сметка мъже, които са били изнасилени в затвора се събират, за да отмъстят и тръгват по следите на лошите. Не мога да си обясня, защо така дълго се критикува сцената на изнасилването от втория сезон. Също така обществото ни загуби възприемането на реалността. Вижте, десетки, които са изнасилили махайки ръце и крака се разхождат навън. Защо на тях не се ядосват хората толкова много? Обществото ни много бързо и лесно свиква с това, което се случва в живота, но изпитва огромна трудност при свикването с това, което се случва на екрана. Разискването на тези теми е голяма смелост. Колко режисьора познавате в Турция, които ще се наемат с разискването на тези теми? Колко актьори познавате, които ще се наемат да играят в такава трудна тема?

Реха Юзджан: Аз мисля, че те ни обичат прекалено много и за това се държат с нас по този начин. В интерес на истината ако са търпеливи, малко по малко ще видят изненадите. Все още не видяхме защо Ирфан е лош. Саит защо е лош, никой не знае…
СЕРИАЛИТЕ НЕ СА ИЗКУСТВО ТЕ СА САМО ЕДИН ФОН

Каква е ролята на "Безмълвните" сред останалите Ви проекти, в които сте участвали?
Мехмет Юзгюр: Мястото на този сериал в актьорската ми кариера е много важно. Играя ролята на герой, който ми харесва. С желание отивам на снимачната площадка.

Реха Юзджан: И аз съм много щастлив, че присъствам на снимачната площадка на "Безмълвните". Един великолепен екип сме. Но като кинематография сериалите според мен не са изкуство те са само един фон.

МНОГО СЕ ПРИТЕСНИХ, ЧЕ ЩЕ БЪЛВАТ НОВИНИ ОТ ТИПА "ИЗНАСИЛВАНЕТО СТАНА РЕАЛНОСТ"

Господин Мехмет, писаха, че сте наранили Сарп Аккая с нож по време на разправия, а след това сте плакали. Вярно ли е това?
Meхмет Юзгюр: Напоследък четем толкова неверни новини, и тази е от тях. Аз съм един чувствителен мъж, наистина мога да плача, но не се случи такова нещо. Тази сцена я играхме много добре със Сарп, наистина може да се почувства нараняване. Сцената на изнасилването на Гюлтен заснехме пак в същия квартал, много се притесних, че ще се напишат новини от рода на "Елиф Атакан наистина беше изнасилена!"

# 665
# 666
Цитат
Благодаря за превода, взех интервютата от друг форум, защото са много интересни, надявам се да не се обидят преводачките  petan, 4i4ek!
Хай, къзлар!Нямам време да надниквам при вас, но ме насочиха да погледна.

Нямам нищо против да копирате и разпространявате преводите, както мои, така и на момичетата от моя форум, просто спрях да ви ги слагам аз от лични съображения, но щом съм ги сложила в нета и форумът ми не е заключен, то те са за общо ползване, не крия информация от истинските фенове, но моля не ни забърквайте с копи-пейст индустрията на petan.  Laughing
Благодарности и на вашите преводачи от нас   bouquet
 Peace
Весели празници!
http://n10.picjoke.net/useroutputs/179/2012-10-31/10-bg-2d3c12d2 … a78c6952ce260.jpg
и една почерпка от нас, макар че е спам за темата се надявам да ви донесе настроение
http://www.youtube.com/watch?v=y7QG1C0G97w&feature=player_embedded

# 667
Охоо колко преведени интервюта супер  smile3521
Чичек мерси за преводите   bouquet
Хипи много хубав поздрав ,мерси   bouquet
Ели    bouquet

http://www.vbox7.com/play:489e6d063f

# 668
Цитат
Благодаря за превода, взех интервютата от друг форум, защото са много интересни, надявам се да не се обидят преводачките  petan, 4i4ek!
Хай, къзлар!Нямам време да надниквам при вас, но ме насочиха да погледна.

Нямам нищо против да копирате и разпространявате преводите, както мои, така и на момичетата от моя форум, просто спрях да ви ги слагам аз от лични съображения, но щом съм ги сложила в нета и форумът ми не е заключен, то те са за общо ползване, не крия информация от истинските фенове, но моля не ни забърквайте с копи-пейст индустрията на petan.  Laughing
Благодарности и на вашите преводачи от нас   bouquet
 Peace
Весели празници!
http://n10.picjoke.net/useroutputs/179/2012-10-31/10-bg-2d3c12d2 … a78c6952ce260.jpg
и една почерпка от нас, макар че е спам за темата се надявам да ви донесе настроение
http://www.youtube.com/watch?v=y7QG1C0G97w&feature=player_embedded

Хипи, много благодаря за преводите.
 Наистина не знам как стоят нещата в действителност, ако нещо съм объркала , извинявам се.
Направих го с най-добри чувства към преводачките, просто ми харесаха преводите и ти благодаря още един път
Hug Hug Hug Hug

Поправих си грешката Peace

# 669
Лека нощ ви пожелавам!
 И да не сте сами тази нощ
Mr. Green

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 23:42 от eliNIM

# 670
# 671
  • Разград

# 672
Ели  лека Hug
Прочетох интервютата.Много ми хареса особено  това на  Мехмет Юзгюр и Реха Юзджан.

http://www.vbox7.com/play:ff880f8394

Лека нощ  и от  мен момичета  Hug Hug Hug

# 673
  • София
 Ели, Хипи Hug
Благодаря за интересните интервюта newsm51

Доста оптимистично, има какво да се разкрива по героите, ще разбираме кой защо е лош newsm78 Това, че всички ще станат безмълвни, малко не ми харесва. Те добрите - 20 години са били безмълвни, ред е само на лошите един по един да стават такива. Гуру едва ли някой ще успее да го направи безмълвен.  По-луд ДА -  като гледа изодзад как Ед гушка любимата му .... отвратителен кадър, представям си го скрит в гардероб, свит на охльов, наострил очи и уши Mr. Green Единственият начин да му спрат говора е Г-жа Меси да го угаси завинаги...(което май не зависи от нея, а от Роберт де Ниро).
Като цяло, обаче, не ми звучат като за след 4-5 серии да  затриват Безмълвните.  Peace Дано тези приказки за спиране да се окажат само реклама Laughing

# 674
Безмълвните - Suskunlar - 23 epizod - Bg sub

в TranZit:

Файл: БЕЗМЪЛВНИТЕ-SUSKUNLAR23-BGSUB.avi
Линк за свалянe: http://tranzit.dir.bg/load.php?id=EZCsXz8acWJ6znof1386349

във Vbox:

в Masters:

Благодаря на LiLiSy  newsm51  и  Dinah   newsm51за превода и субтитрите,

а на Eldo    smile3525 за линка в Masters!

Приятно гледане!

Общи условия

Активация на акаунт