Мурат Йълдъръм в "Suskunlar - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 28 тема

• 41 173
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
  • Once there was a Hushpuppy...
Браво на тая Аху, най-накрая да се задейства. Така хубаво му се накарана на Били на чист турски език, ама беше хубаво. Що не му плесна и един, та да се осъзнае по-бързо, че друг се опитва да ги раздели с Едж! Браво, Аху, бии му един тупаник на Били/както той на Нисан би/ и всичко ще му просветне Peace

# 721
Е видяхме кой излизал с чантата.
Това с майката беше извратено , прекалено гнусно , ненормално, двамата не са човешки същества, проклети и зли, нямат съвест.
Прекали със злата Нисан, за да ни отврати съвсем Пънар от нея я превърна в извратенячка.

А Аху намери с кого да сподели какво е открила.
Ха да видим какво ще се случи ,адвоката е вече в капан, така го обгрижват Нисан и Гурур , че имам чувството че е между челюсти на чудовище, а и на диванче ще го сложи наранената мръсница.
 Да му е честита приятелката.
Дано му стигне превързочния материал, и  да вземе да прогледне най-накрая, да се надяваме на  Аху нека е  по-настоятелна, та да прогледне какви ги върши Еджевит.
Тия реклами не спират.

# 722
тъкмо щях да питам дали свърши newsm78
ядох шоколади, вадих чудовища от леглото на малкото, че спи с тях Mr. Green и реших, че изпуснах края... Rolling Eyes

Добре, това какво беше? 1 минута филм и половин час реклами?

# 723
Е Гурур голяма игра играе  newsm78.Но успя вече и Еджевит да откаже от Билял.
Тая Пелин не ви ли се струва че бая и шават ръцете по Мурат newsm78.Обара го от горе до долу аааааааааа да си прибира ръчичкките че ще яде бой  smile3511
Нисан е голяма мръсница обаче я заболя Гурур като я предаде ,а той пак почна да го хващат лудите.Явно харесва Нисан но не може да си спре отмъщението .Гледа как се натискат Нисан и Еджи и си наранява ръката.

# 724
 Момичета, привет и от мен! Най- накрая успях да се класирам пред компа, да ви прочета усърдно, че няколко дни нямах нито секунда да надникна тук.

И преди да си е отишъл 1 ноември, да честитя деня на будителите на всички по професия, по призвание или по образование и по- специално на Ринка, Ванина, Jane!

Честит празник и на майката на Ринка, и на племенника на Ени- да са здрави!
Ели, и на теб, макар и с огромно закъснение, честит рожден ден! Здраве, спокойствие, разбирателство и много любов пожелавам!

Огромни благодарности за преведения 23 еп. на "Безмълвните"- на нашата незаменима Лили за превода, на Дина, Ринка- за техническата част, и на Елдо- за мастерса!

Елдо, boule- neige, Танче
- за усърдието в "Буря". Hug Hug Hug

Лили, радвам се, че си отново с нас!

Момичета, благодаря на  всички, които през тези дни са поддържали огъня тук в темата, с удоволствие ви изчетох.Много обаче се натъжих от новината, че ще сменят Пънар... Безмълвна съм... А особено се притесних и ми стана едно "свинско" настроението, ако слухът, че ще спират сериала, се окаже верен.

Сега се отдавам на превода на Лили в ефир, а по- късно и на преведената серия...
Прегръщам ви силно!!!

# 725
Момичета,нета ме предаде ..Не ми вървеше на нито един линк.Но накратко да разкажа..Значи Гурур води във всички фронтове с 1 2 3 4 напред..Така разиграва нашите момчета,че направо казвам и аз вече пессссссс......Значи това вече е пресалено.Тази Пънар ханъм как направи така нашето красиво,сексапилно и умно адвокатче,че да изглежда като последен глупак.Да,вряно на Билял не му сече пипето.Той може лесно да бъде манипулиран и подвеждан,но с Еджевит така ли стоята нещата?Той как не се сети нито веднъж да се пита:Аджеба този Гурур как така изниква отвсякъде,без да е бил посят.И как така винаги е информиран за всичко.И как така задава точноти въпроси на точното място.Аху се усети обаче.Каза на Ибо,че Нисан работи с Ърфан и че тя се появи точно тогава,когато се появи Ърфан..Но Нисан и Гурур направиха много гаден номер на майката на Метин.Гурур отиде и се представи като комисар.Каза на горката жена,че има вероятност синът й да  ежив.И че може би се укрива във тяхната вила.И сега те със полицейска операция ще отидат там ище го доведат при нея,но тя да не отива там.Че може ли една майка да чака така със скръстени ръце.Отиде тя във вилата и видя там Нисан и Груру.Нисан  й каза,че сега е влюбена във този мъж.После се обърна към Гурур и му каза:Ти каза,че не може,но аз се влюбих в теб.Гурур й отвърна,че той също се е влюбил във нея.
После във вилата,когато й обясняваше какво ще трябва да нправи Нисан й каза:Те спечелиха,Нисан..Ето тук сърцето ме боли толкова много..И Нисан му поиска прошка.Каза му,че вече няма да го подвежда.Гурур  й каза7Ядосай Билял така,че той да те удари или да ти нпраави нещо лошо.Но внимавай със времето.Нека да те удари точно,когато идва Еджевит..
Нисан така и нпарави изрече много тежки думи на Билял7Каза му,че всъщност той мрази Еджевит и че би се радвла ако той сега тук умре..Каза му,че той ревнува Аху от него.Защото жената на живат му предпочита Еджевит пред него.Билял точно вдигна ръка да я удари се отказа.Каза й7Няма да ти позволя да ме провокираш да те удрая.Но тя пак продължава:Да,но най-важното е,че ти си нищо без Билял.Един такъв никакъв си.И тогава дойде плесницата,която разбира се я видя Еджевит.И хайде,той пък си затвори очите и отвори устата..Сега знам,че всички ще кажете,че е бил прав.Но за мен не е..За пореден път се разочоровах аз от него..Обаче Билял мчу каза:Батко,ние може да не се гледаме очи в очи,но аз не мога да те оставя,не мога да ти обърна гръб.Аз дойдох да те спася,но щом ти мислиш,че аз съм такъв човек,няма какво да си кажем..
А думите на Еджевит бяха:Край,вече няма какво да ти дам.Дадох ти всичко.
А Билял:Аху ли?Е:Да,Аху,а сега искаш Нисан.Отнемаш ми всичко,вече няма ккаво да ти дам.Изцеден съм..На теб не ти омръзна да ми искаш сметка,бях дете,не знаех какво правя,но съм готов да си платяя за това,но вече нямам какно да ти дам освен живота си.

Така значи,предполагам,че разбрахте,чеГурур подведе Еджевит,че Билял ще направи нещо на Нисан.По това време отиде при Аху с една измишльотина и една много плитка лъжа.Уж отишъл да види Наим,но не го допуснали.Посикал му били някакво разрешение за свиждане.Представяте ли си бивш полицай не знае, как се отива по никое време при затворник.После каза на Аху,че нисан отишла там.И й показа някакъв лист хартия,която също Аху не си нпарви труда да разгледа внимателно,защото саммият Грур каза на Нисан,че била някакъв лист глупава хартия.После каза на Аху,че сега тя щяла да отиде при Билял.Аху седна на пост със Ибо да чакат Нисан и когато тя дойде,тя вече беше убедена,че Нисан готви нещо срещу Еджевит.Значи с две думи Гурур накара Аху да повярва,че Нисан готви нещо срещу Еджевит.Че има за цел да стори нещо на Еджевит.После пък накара Еджевит да повярва,че Билял иска да нарани Нисан.Аху помоли Билял да отиде във вилата на Метин ,защото Еджевит е в опснаост,показа му онази хартия.И Билял без да му мисли много отиде да спасява приятеля си..Та тикав ми ти работи..
Сега нека малко да си проясня мозъка да видим,дали не пропускма нищо.

# 726
Оххх, какъв шамар отнесе Нисан Rolling Eyes
Но, нашите двама братя почват да ми приличат на гей двойка. Все някой е сърдит, ако единия се извинява, то другия бяга, после обратното, ако единия иска да му бъде простено, то другия не иска и да чуе......аман от тях и чуствата им ooooh! Whistling Crossing Arms
Вярно е, че винаги ги настройва някой, но пък то...абе, какво им се чудя, това е природата на мъжете Tired
Но, все пак адвоката си има нЕкои нужди, и ако Аху мисли да се пази девствена, то Г-н Оран си търси присъщите човешки благинки Laughing Laughing Laughing Друг е въпроса, че това е Нисан, ама...с такъв матриал разполагаме, Ша трябва да го уважаваме Close

И, на края Гурур плака....пак се появяват присъщи човешки черти. Отново съм изумена и така #Crazy Shocked

Лили пак благодаря, много мило от твоя страна че ни преведе  bouquet

От ясно по ясно е, че двамата братя са оплетени жестоко, а най-лошото е че затъват още и още.....кой ще ги светне, и дали няма да е късно...все пак тая надежда Praynig

Лека нощ от мен Hug

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 23:42 от RadoLin4eto_Mac!

# 727
Добър вечер, дами!

Честит празник на народните будители!

Някой може ли да ми каже къде да намеря 22 и 23 серия с bg sub. Предварително Ви благодаря.

bouquet  bouquet  bouquet

# 728
Лирио,заповядай песента на Ахмет Каяа Vur Beni със клип.. Peace PeaceИзвинявай,че едва сега успях да ти отговоря Praynig Praynig
А това е превода й:

Скрит текст:
Попаднах в хитра засада.
Върху пътя ми пепелянки...
В една странна вечер съм..
Пушка следи гърба ми..

Аз не мога да стигна
до твоята улица.
Затруднен съм..
Не мога да гледам
угнетените ти очи.
Трябва да бягам..

А то аз тази нощ със сърцето си в ръка,
щях да ти разкрия една своя тайна!
Ако този куршум не ме беше продупчил,
щях да те взема и да те отведа..

Застреляй ме!Не ме давай на тях!
Вземи пепелта ми и го разпилей по далечните пътища..
Да се разпространи,да се разпространи по планините нашата обич..
Стреляй,но ти не плачи!

Попаднах в хитра засада..
Тази нощ като изстреляна отрова
съм на края на един път..
Мълчаливо угасвам..

Ах,не мога да достигна ръцете ти..
Повален съм на земята..
Не мога да достигна до онези невинни мечти..
Защото умирам!

# 729
  • на брега на Дунав
Лили, сърдечни благодарности за превода и разясненията! newsm51

Момичета,  Гурур май се е излекувал newsm78 И започва да прилича на нормално човешко същество - с чувства и емоции. Но какво ще прави със съвестта си newsm78

# 730
(Ох Лили много ти благодаря за превода   bouquet.Тая Пънар такъв локум разпъна че направо не знам как ще се оправя после или пък заместника и ако е вярно че я махат след 26 серия.Гурур яко ги манипулира всички =Еджевит ,Билял и Аху.
Ради и аз понякога като ги гледам Еджи и Били ми  избиват на хомо  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy.Те са като две госпожици бе -ту единия реве ту другия не могат един с друг ,не могат и един без друг  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Момичета Кеии е превела интервюто или по точно рекламата за интервюто на Мурат .

http://youtu.be/N2fD7y9J2Xs

Аз ви пожелавам лека нощ  Hug Hug Hug

# 731
  • на брега на Дунав
Добър вечер, дами!

Някой може ли да ми каже къде да намеря 22 и 23 серия с bg sub. Предварително Ви благодаря.

Заповядай!
На първа страница има и др. линкове.

http://www.vbox7.com/collection:1637294

# 732
Добър вечер, дами!

Заповядай!
На първа страница има и др. линкове.

http://www.vbox7.com/collection:1637294

Ето тук ги има всички серии на торент

http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=Suskunlar& … =1&searchrs=0

# 733
Лили, сърдечни благодарности за превода и разясненията! newsm51

Момичета,  Гурур май се е излекувал newsm78 И започва да прилича на нормално човешко същество - с чувства и емоции. Но какво ще прави със съвестта си newsm78

Да на това ни насочиха петната кръв. Този обича Нисан.

Е сега Аху ще изненада във вилата Еджевит и Нисан , таман на калъп и ще стане весело.  Mr. Green Няма начин да не дойде, нали затова взе адреса. Но какво цели Гурур с това , обича Нисан , а я тика в ръцете на друг мъж. Той обаче не знае, че Аху разбра адреса на вилата.  Страхотна изненада ще е, Сюрприз , представям с и сконфузеното лице на Еджевит, ако побеснялата Аху нахлуе. Дали ще се ядоса или ще тръгне след нея по разкопчани дрехи Joy Joy Joy Joy

Мурат беше много хубав с дънковата риза, за това и Пелин добре работи върху анатомията му Joy Joy Joy

# 734

Качените части на серията

http://ddizi.com/izle/37903/Suskunlar-24.-Bolum.htm

Общи условия

Активация на акаунт