Бяла зима наближава, ЯСЛЕНЧЕТО свиква и без мама :)

• 23 143
  • 383
  •   1
Отговори
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри

За да си помагаме ...

Добре дошли на новите ЯСЛЕНЧЕТА  Hug

Д/мами, тук винаги ще намерите сродна душа, подобен проблем, споделена радост ..., а когато се налага ... може и да ви се скарат, за да се вземете "в ръце" и да продължите напред  Wink

Благодаря на всички за съветите, подкрепата и "приятелското рамо"  Hug

А сега сте вие ...  Whistling

# 1
Хайде първа Hug.
Благодаря за новата темичка  bouquetи дано само положителни неща споделяме тук.По малко вирусчета на малките и повече дни на ясла с усмивка на уста Heart Eyes

# 2
# 3
прасунчо да съм точна седмица и два дни в сряда вече беше само със сополки но предито вика дай да я оставим до неделя в къщи да се оправи на пълно да поне така каза
а нищо друго освен температура и сополки нямаше и ние нямахме апетит но сега си наваксва много добре температурата беше всеки ден по веднъж понякога с тем.се будеше сутрин така се получавало от кътниците
иначе и ние с другите зъбки не сме имали проблеми
спокоина вечер ти желая

# 4
Ох, и аз да се запиша, макар, че от един месец не сме били на ясла, но се надявам скоро да направим успешен трети дебют и вече да нямаме проблеми.

# 5
  • Шумен
Да се запиша и аз да ви следя Simple Smile
Михаела от вторник си е вкъщи и при нея почна от ухо болестта а от снощи включихме и Агументин  Sad Вместо да оздравее тръгна пак задна хрема, явно е нещо много гъсто щом не се дави и не кашля. Но факт в четвъртък я заболя и другото ухо и още седмица ще сме си вкъщи  Confused Този месец го отписвам с ходенето на градина  Tired

# 6
записче:)

# 7
Мойто изкара цяла седмица, обаче сополите започнаха пак с пълна сила. Добре поне, че яде и няма температура.

В яслата яде всичко, което му дадат и пие чай с мед и лимон  Crazy. Какво му е станало на това дете? Не става от масата докато се храни  Crazy. Прибирам го с пупата напред. Пу-пу де, все така да е. Явно на мама е гот да се прави фасон.

# 8
  • София
Ох Мишел, четвърти ден лекуваме сополи  ooooh! Писна ми честно  Whistling

# 9
  • ВАРНА
6o6ko , и Ева така - никакъв проблем при ваденето на зъби. Явно с тези последните ще види зор  Whistling
Днес почти цял ден бяхме навън. Хрема има, апетит- не. Утре няма да я пуснем на ясла.

# 10
Хайде пляс и аз тукааа...

Инфо от последните...100 минути Crazy Ниеее току що се прибираме от Стара Загора, където беше Александра последната една седмица - при баба и дядо, родителите на мъжът ми. Няма да ви казвам в каква истерия изпадна В КОЛАТА при първото нещо което не се получи по начина по който тя беше решила, че трябва да стане (а именно, че баща и, който кара колата трябва да я гушне?!), явно там не само, че няма шамари, а и не и се карат за нищо и не и забраняват нищо (обмислям варианта да я виждат вече само на снимка, щото тва е трети опит (!) от моя старана да я пусна там на гости с уговорка да има все пак някакви граници всичко)...лелеееееее от момента вкойто стъпихме на магистралата до момента на паркиране пред нас не е спряла да се ДЕРЕ, ама яко дране...утре е на ясла (ако не се тръшне след истерията, че и тоая постановка сме я играли след двучасов маратон Tired )...само ми е интересно като стане сутринта ще ли има глас тва дете или не...то беше яка драма, ама яяяяяяяяяяка  ooooh!

Хай оставям ви със здраве, надявам се в добро настроение и разположение на духа  Mr. Green Mr. Green

# 11
  • София
И аз се записвам да ви следя...

# 12
Втори анцунг съсипан от белина  #Cussing out #2gunfire #Crazy.

# 13
  • ВАРНА
Втори анцунг съсипан от белина  #Cussing out #2gunfire #Crazy.

как така?

Teddy* , лошо Sad
Бабите и дядовците около нас са предупредени, че при неспазване на правилата на мама и тати, ще има санкции. Абсолютно разбрам желанието им да глезят детето и да му угаждат за всичко, но все пак родителите сме ние и ние решаваме кое и как. Те са имали шанс веднъж да са родители, сега е наш ред  Simple Smile

# 14
  • София
Ла вида, благодаря за темата   bouquet

Гадно с тая белина. Все си мисля, че може да се говори със старшата сестра/дир-ка и да се смени препарата.
При каката 1-вата година в яслата беше кошмар. Косата й даже след къпане в нас мирише на белина. Но следващата година определно смениха препарата и сега не се носят такива потресаващи миризми и от 2-те деца.

Моят все още удържа фронта, но пък той тръгна предния четвъртък след месец отсъстсвие. Т.е. днес реално му е 3-ти ден.

Общи условия

Активация на акаунт