Мозъчен кръвоизлив и апаратно дишане на бебе на 1месец

• 5 298
  • 29
  •   1
Отговори
# 15
Аз незнам какво да ти кажа Hug
Бъди силна и не губи вяра,защото детенце ще има нужда от теб,когато всичко отмине(моля се да отмине Praynig)
Мамите сме така-трябва да сме силни,заръди децата си!И моето дете има проблем и се борим с гадна болест,която ако не стане някое чудо,ще е за цял живот CryМъката е страшна,изяжда ме отвътре,плача,задавам си милиони въпроси,теразая се,раздирам се,така че те разбирам и знам какво ти е!
И въпреки това не губи вяра и надежда,вярвай в детенцето си и бъди до него!!!!Кураж,миличка и ако има нещо с което можем да помогнем-вярвам всеки ще се отзове!!!
Много прегръдки за теб и малкото ангелче Hug

# 16
  • София
Петя, кураж! Дано бебчето се пребори! Praynig

За инжекцията с витамин К, до колкото знам я слагат само в Токуда, но не съм сигурна.
И двете ми деца имат бита инжекция витамин К след раждането, в друга частна Софийска болница.

# 17
Ето какво ми излезе за витамин К:
Безопасност

Изследвания, цитирани и от двата сайта на д-р Меркола обясняват, че има лека корелация между инжекциите с витамин К и повишението на детската левкемия, но връзката не е ясна и категорична все още. Докато бебето се развива в утробата, клетъчното делене настъпва бързо. След раждането, бързото темпо на клетъчното делене продължава много седмици напред, за да расте бързо. Смята се, че инжекциите с витамина могат по някакъв начин да увеличат този процент на делене на клетките, което води до левкемия.
По – безопасна форма е приемането на витамина през устата, той е в течна форма. Но и в двата случая това става след задължително консултиране с лекар.

За моят син - изобщо не знам къде да погледна, дали е слаган.... newsm78

# 18
Mojata dushterq se rodi s mozuchen kruvoizliv v Sheinovo, za koeto razbrahme chak na 4tiq den.Beshe mnogo zle, imali sme kusmet, che lekar ot nacionalnata pediqtriq e bil na smqnq tam i go e ustanovil.Prevedohme q v pediqtriqta pri docent 3alica Georgieva.Tq e nai-dobriqt neonatolog v BG.Tam leja 40 dena, napravi hidrocefaliq i pravime operaciq za slagane na klapa v mozuka v Ivan Rilski.Priemashe ot samoto nachalo sirius D.Purvo prez kurmata, a posle v adaptiranpoto.V momenta vvsichko i e nared, lazi, izpravq se, pravi krachki nastrani, kazva mama, tata, baba.Sega e na 11 meseca i blagodarq na Bog i na lekarite, che mi q spasiha.Mnogo e vajna i navremenna rehabilitacia, za da nqma dvigatelno izostvqne.Nie pravihme v klinikata na Chavdarov po metoda Voita.Mnogo ni pomogna.Napravete si edna konsultaciq s docent Ralica Georgieva.Vinagi e dobre da ima vtoro mnenie.Tq e nacionalen koordinator po neonatologiq za cqla bulgariq

# 19
И на нашето бебенце преди два дни сложиха клапа за хидроцефалия, постави я доц.Цеков, всичко с операцията мина успешно, сега се надяваме и чакаме да се появи самостоятелното дишане, защото вече 2месеца и половина е на апарат. Последствията от мозъчния кръвоизлив ни казаха че са опустушителни, като правиха ЯМР-то и ЕЕГ-то докторите  се учудиха че детенцето е още живо. Молим се и и се надявяме да започне да диша само и от там нататък да продължим борбата с рехабилитация и всичко което е възможно да възстановим нашето детенце

# 20
  • София
ПетяHug Hug Hug Дано бебчето се справи и последствията от кръвоизлива да не са толкова страшни  Praynig

# 21
Каква е вероятността това да е страничен ефект на ваксина? Колко време след ваксина се случва?

# 22
Петя, Hug Hug Hug
Да знаеш,че следим новините за твоето бебе и се молим нещата да се подобряват все повече и повече Praynig
Бъди силна,мила!С теб сме до колкото е възможно това!!!!!!!!
Много прегръдки и целувки за вас!!!

# 23
задължително се консултирайте с доктор Кирил Георгиев, той е най-добрият детски неврохурург за поставяне на клапи. Влез и разгледай темата за хидроцефалия. Няма невъзможни неща и в медицината 2 и 2 не прави 4. Мога да ти дам координати и на професора, от който взимаме сириус Д, помага много за възстановяване след кръвоизливи. Препоръчала съм го на още една майка, чието дете е с клапа и е доволна. Успех и вярвай в твоето дете!

# 24
Утре имаме среща с др К.Георгиев като последна надежда, лошото е че бебенцето е вече 2месеца на апаратно дишане и лекарите от Токуда предполагат че е увреден дихателния център, нищо не могат повече да направят, казват че тяхното лечение не дава резултат, свързаха се с Пирогов, но и от там казват че няма надежда, макар че не са го видяли лично, само по телефона са разговаряли с неврохирурзите, детската педиатрия и трета градска нямат неврохирурзи и там не може, вече сме в безизходица, никой не ще да поеме риск с 3месечно бебе.

# 25
Петя,дано ЧУДОТО,което чакаме всички да сполети и нас.Пожелавам ти го от все сърце HugЗнам,че не ти е до чужди проблеми,но исках да знаеш,че моето дете е с диабет и ще трябва да живее с него цял живот SadСега е на 10 години и ще трябва да се бори с това проклето нещо завинаги.Освен ако не стане ЧУДО и диабета да стане лечима болест.
Много се моля за теб и твоето ангелче и дано следващия път,когато се включиш да има хубави новини!!! Praynig
Прегръщам те мила и НЕ ГУБИ ВЯРА!!!БОРИ СЕ!!!!

# 26
# 27
какво стана при Георгиев...бих те посъветвала да си направиш консултация с доцент Ралица Георгиева от Педиатрията на Гешов. Там спасяват деца от цялата страна

# 28
  • гр.Гоце Делчев
 Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

# 29
  • София
Как е детенцето?

Общи условия

Активация на акаунт