Очаквам другия месец да се потвърди на ФМ, но доктора каза, че е сигурен 
Честито!Няма те на първа страничка, пиши кога ти е термина

Мише, Бобинка, Облаче, Орхи, Тани, Буболече, Барбалетка благодаря ви, момичета!
Очаквам другия месец да се потвърди на ФМ, но доктора каза, че е сигурен 
Честито!

Поне вече не плаче като го вземам.

РАзплакал се е след незнаещото български дете..мисля,че ако няма плачещи, ще е по-спокоен и той. Ще го заведа и утре и ще видим какво ще правим по-нататък. Ама как го преживявам, няма да ви казвам..
То е за силна уплаха, но от друго естество, по-скоро за ситуации, в които човек чувства риск за живота си. Поне аз това знам. 

и ако и след това време продължат ревовете, според нея е нужно да се потърси детски психолог, не защото на детето ви му има нещо, а защото той би могъл да предложи интересни решения за всяка ситуация 

- за мене си нищо не харесах, всичко беше от полиестер, викам айде, на децата ще взема нещо - и там полиестер, накрая изрових една пижама с Маккуин - ми тя детската им серия е за китайчета - всичко тясно, тясно...накрая взех пижама размер 122-128 за Момо, при положение, че той е 110см
шашава работа
Това, че някой е написал, че я мрази са детски неща, може да я мрази, да кажем, че е красива, важното е, че има приятели
Ти си най-важния човек за нея, гледай да не и се караш много, защото тя така може би се подтиска и затваря още повече, ако не отговаря на твойте критерии. Малко не съм добра с обесненията, дано си ми схванала мисълта.
Единствено с памперса е назад, но там не зависи от мен. Покри и някой критерии за 3 годишни

! 

милички Вчера бях почивка, но въпреки, чи Ник беше на градина не ми останаха и пет минутки свободни. Освен тортата правих и едни тарталети и плодова салата за децата от яслата, бяхме с мъжа ми на ресторант за обяд и времето мина страшно бързо. В яслата присъствах на празненството, нищо особено не беше, Ник не хареса особено тортата на вкус, но стоеше за известно време мирно и кротко на масата. В момента, в който се опита да стане една от стажантките му изсъстка, че аз като съм била там не означавало, че може да прави каквото си иска
. В първия възможен момент отиде и си донесе обувките милия и поиска да си ходим. Като се прибрахме вкъщи и започна да разопакова подаръци беше на седмото небе. Аз тази година реших да не правя рожден ден с гости и си бяхме само аз, мъжа ми и свекърва ми. Снимах тортите и като сваля снимките ще ви покажа чудото на швейцарското сладкарство 

Препоръчани теми