На ръба съм...

• 60 179
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Simple Smile

Благодаря ви още веднъж!Особено на теб,Аzzy!
То лошото е ,че такъв подбор ще падне,че сигурно цял живот ще си остана сама! Grinning

# 886
  • София
Да, само това остава, сама да останеш. Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 окт 2012, 23:37 от Azzy

# 887
  • София
Ех,защо го изтри.Беше забавно и интересно Simple Smile))

# 888
  • София
Ново ще ти напиша, само се разведи щастливо Simple Smile
И най-добре да дойдеш направо, бара е съвсем до телевизията.
И онези... и те са си там Simple Smile

# 889
Абсолютно.
Аз мисля, че си наясно вече с основните положения, ако нещо не е ясно, разясняваме дружно. И Богинята ще помогне с разяснение, юрист е, при това добър. Simple Smile Мислех да и звъня онзи ден, като пусна темата да идва да помага Simple Smile
После го преговаряш с адвокат, заедно с документите и имаш ясно становище какво се случва в бъдеще.

И да, бъдещето е пред теб.
Там е възможно и да се продаде този апартамент, нищо, че е на името на малкия, да се купи друг на друго място, удобно за теб и за него, когато се уталожат страстите, нова прическа, няколко кила в минус от нервите по развода, нови дрешки, приятелки, забави, куп ухажори и накрая- чисто нов мъж.
Ама този път, обещаваш много внимателно да избираш.

+1 Успех на авторката!
Дами страхотни сте!

# 890
И знаете ли какво????
Не съжалявам за случката.
Не бих желала / мисля, че и ти/ живота да ме учи така.
На кого е апартамента, на кой се полага мисля, че е най- малкото над което може да умувате.
Според мен апартамента трябва да се прехвърли на детето, додето мъжа ти е съгласен. Дали ще живееш до 18 или цял живот е второто върху което трябва да мислиш. Чия е собствеността на родителите ти? Имат ли други наследници?
Със съпругът ти нищо не се знае с точност. Луд, блъснат все пак има родители зад гърба си и доколкото разбирам разумни хора. Поне него и внучето няма да изоставят. Така, че вземи се стабилизирай доколкото можеш да уредиш на детето и себе си живота в настоящия момент - материално.
Какво било - било, какво ще дойде не се знае. Надежди няма да ти давам за блудния син. Някои имат неизживяна младост и след това порастват. Други им харесва и я карат така додето могат или другите могат.
Още нещо, ако все пак желаеш все още да живееш с този човек, то след прехвърляне на апартамента поговори с него. Някои хора просто се срамуват от грешките си и не искат да признаят дори пред себе си, че са постъпили неправилно или, че далеч това което са очаквали не се е оказало така. То и с огъня шега не бива.

# 891
  • София
На мен нещо не ми се изясни - правилно ли съм разбрала, че всъщност въпросният апартамент е бил на родителите на съпруга, които са го прехвърлили пак на него чрез покупко-продажба по време на брака?

# 892
На мен нещо не ми се изясни - правилно ли съм разбрала, че всъщност въпросният апартамент е бил на родителите на съпруга, които са го прехвърлили пак на него чрез покупко-продажба по време на брака?

Май е бил без акт 16 , когато са го купили и при излизането му е записан на името на мъжа , но вече е бил в брак .
Купен от родителите му .

# 893
  • Пловдив / София
Исайкова, звучиш доста по-добре от преди три дни.
Както са ти писали, най-важното в момента е да си осигуриш покрив над главата.
Така че мисли трезво.
А сама няма да останеш.
Като ти заздравеят раните, ще срещнеш някой достоен.

И не, не си слаба. Та ти си на моята възраст, а имаш отгледан първокласник. Simple Smile

Аз досега само себе си съм отгледала.  Wink

Кураж!

# 894
  • София
Благодаря ви!

...

Последна редакция: ср, 24 окт 2012, 10:40 от Исайкова

# 895
  • София
Ще помоля тези,които ми пращат покани във фб,да ми пишат кои са във форума...Все пак не всички са благонастроени.

# 896
Останах изумена доколко е възможно един куп жилища да не се знае на кого са  newsm78 newsm78. Признавам си, че не съм много информирана по въпроса.

# 897
  • София
Супер! На практика ти и еддин лев не си дала и отгладувала за това жилище, обаче ще  си търсиш дела! И то не просто да живееш в него до пълнолеттие на детето, ами и цял живот!

Зная, че сега сума народ ще ми скочи колко съм лоша към  авторката, но на мен ми става все по-гнусна историята с този апартамент. Свекърът и свекървата, ако наистина се съгласят апартаментът да е на детето с право на ползване от снахата доживот, се прецакват сами! Май те ще излязат будалите в цялата работа, а авторката доста добре се ориентира в картинката! Уж детето, уж това-онова...

# 898
  Анди, ти нямаш ли право на половината от вашия арпартамент, макар че не работиш и мъжът ти го е купил? Това е СИО, просто не разбирам тезата ти.

# 899
  • София
Останах изумена доколко е възможно един куп жилища да не се знае на кого са  newsm78 newsm78. Признавам си, че не съм много информирана по въпроса.

Е как тогава ще докажеш произход на парите. Винаги е така - независимо дали си участвал или не при брак 50 на 50. И винаги печели този, който изобщо не си е мръднал пръста, но има претенции.  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт