На ръба съм...

• 60 174
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 1 170
Ми, да беше родила и изгледала тамън докъм гимназия  възраст две деца, с почти 20-годишен брак и започване от нулата, с два кашона посуда, дрехи и книги и при двама ни, пък ако ще и самолет да иска! И няма как да знаеш каква песен бих запяла, защото нищо чуждо не искам, нито съм искала, и не можеш никак и в нищо да ме пипнеш, че нещо съм алчна, че искам каквото не е мое и др.! Така ли е? Така е!

Екзотика, и как точно реши, че ме е затапила? Нещо си в грешка, моме!

Ами моме,затапва те миличка щото очевидно от постовете и на двете ви ,Dreaming е тази с по-серизиозния умствен капацитет.От начина на изказ и на двете ви е очевадно,от разсъжденията също.Освен това отговорите с които те контрира са доста логични и по-смислени от твоите,дори в частност обезсмислят твоите Laughing

# 1 171
Абе хора, а ако жената остане на улицата с това дете? Пак ли за свекъра ще пишете или за това кое е правилно или кое не. Жената има дете, зарязана е заради друга и сега айде да я и натирим в 9 глуха, да се спасява. Ще се бори със зъби и нокти и за всичко. Майката е лъвица, природно е предназначена да е такава. Вижте лъвицата как брани малкото. Вие някакви сурикати сте май, ама и те са по-борбени ми се струва...Или в тая тема има много свекъри и свекърви с апартаменти и снахи, под прикритие

# 1 172
  • София
Ми, да беше родила и изгледала тамън докъм гимназия  възраст две деца с почти 20-годишен брак, пък ако ще и самолет да иска! И няма как да знаеш каква песен бих запяла, защото нищо чуждо не искам, нито съм искала, и не можеш никак и в нищо да ме пипнеш, че нещо съм алчна, че искам каквото не е мое и др.! Така ли е? Така е!

Верно ли ак утре мъжа ти се влюби безпаметно в някоя кифла ще си тръгнеш с подвита опашка и нищо няма да искаш????
Що ли не ми се вЕрва Laughing

С подвита опашка не, но няма да искам всичко, както се получава тук. И, ако обичаш, не ме наричай "миличка" - не съм ти любовница!

Нищо не ти е правилно, Дрийминг, няма как да ме уравниш с авторката. Тя просто е хванала един обезпечен от родителите младеж, живяла е безметежно десет години без лев да даде за покрива над главата си, и то благодарение на свекъра, че и в големия апартамент ги пуснали, и сега, поради глупостта на свекъра и свекървата,, иска да се облажи с нещо, което  не е нейно , а в най-добрия случай има право на половината, ама и това не е сигурно.
На мен никой нищо не може да ми каже като забележка на какво имам и няма право, и че искам повече, отколкото ми се полага. А ако един мъж е идиот, той ще  си остане цял живот такъв. Айде, не ги ядем доматите с колците!

# 1 173
  • София
Каквото и да си говорим за емоции, страдания и изоставяне, накрая винаги става въпрос само за пари, нали!  Flutter
Да.

Признавам си, че още вчера ме сърбяха пръстите да напиша нещо подобно на твоето, но честно казано, не събрах смелост да съм контра на всички. Понеже съм те чела и в други теми и ми харесва как гледаш на нещата, вчера чак се учудих колко я защитаваше.

Не я обвинявай прекалено, и на теб да ти кажат че имаш право на нещо, няма ли да се зарадваш?

От гледна точка на преживяла нещо подобно, но в ролята на съпругът - ако нашите решат да ме лишат от жилище заради някого си, няма да им проговоря повече в този живот.

Вярно, че не всеки може да осигури жилище, но другият да си прави сметката и да допринесе поне с 1/3. Щото любов, любов, ама една елементарна панелка струва 30 хил. евро минимум.

# 1 174
  • София, център
Еее, айде стига де, ем никой с нищо не ми е длъжен, ем, ако ме лиши - късам до гроб!

Стига вече!

Честно казано, аз, Исайкова не я виждам да ламти.

# 1 175
Андариел, значи твоят труд е с ценоразпис,а другите жени го правят на прИмоция.
Ей,опасна си,мацко,равна нямаш.
Всичко било пари - ми да,по-рано като го казах аз,ти почна да обясняваш,че не ставало дума за финансовия недоимък,а за емоционалната стойност на раздялата и разрушения свят.
Абе,ти да не си вземала нещо тия дни ? Thinking

# 1 176
  • София
Защитавах я от емоционална гледна точка, защото е ужасно някой да идва и да те заплашва да подписваш, и зная колко грозна работа е един развод. Но колкото повече се избистряше тайм-лайна, толкова повече и на мен ми се избистряха някои подробности. Но иначе, доста добра стратегия показва, аз също се вързах, признавам си! Подкрепям я за това, че трябва да има къде да живее и че не може  да я изгонят на улицата, и има право да ползва гарсониерата до навършване на пълнолетие на детето, но не мога да подкрепя искането за доживотно ползване, че и в бъдеще разпореждане с чужд имот, за който и лев не е платила. Половината, ок, обаче мъжът й да припише неговата половина на детето, а тя да си запази нейната или дори да я припише, да иска доживотно ползване, вече идва много. И както се видя, няма да е проблем, ако изтъкне достатъчно основания, да поиска от съда пълно разпореждане с имота. Така се получава, че който вземе детето, той взема и апартамента. Добре че още не са се сетили да искат детето, че тогава ще стане мътна!

# 1 177
Оффффф.
Като фурнаджийска лопата си.
Както ти оттърва.
Аз ти уравних нещата твоите с тези на авторката - прекрасно.
Ама не ти се иска да признаеш,че уравнението е правилно. Wink

Ъмейзинг Найс,следи малко мъсилта момиче, четеш избирателно и отговаряш избирателно.Опитай се да схванеш някакъв цялостен смисъл,а не изречение по изречение.

Напротив,  никога  не  съм   се извъртала . Не  знам  какво  четеш.
Само , че   авторката   твърдеше  в началото , че  само   иска  да  живее  там   с  детето си , пък после плочата   стана"  Ще  се боря за  мойто   си".  Аз  така   и не  разбрах  до тук  кое  е онова   " мойто"  ,като  стана  ясно , че  нито тя  , нито оня мухльо  са  давали пари.
Съжелявам  , но  аз  поне  не  бих   драпала   за  неща  които не  съм  плащала /  така  съм  си свикнала/.

# 1 178
  • Tам през Атлантическия океан

Вярно, че не всеки може да осигури жилище, но другият да си прави сметката и да допринесе поне с 1/3. Щото любов, любов, ама една елементарна панелка струва 30 хил. евро минимум.
Е авторката да се 'гръмне' че се е омъжила за човек с апартамент тогава  Sunglasses
Прецакала се е че не е бил голичък и босичък  Wink та да си купят общ и да си го изплащат  Wink

А бе как ли се оправят жените които имат късмет да се омъжат  за милионер  Laughing те нЕмат нищо в повечето случаи и нищо не им се полага   Whistling

# 1 179
Андариел, значи твоят труд е с ценоразпис,а другите жени го правят на прИмоция.
Ей,опасна си,мацко,равна нямаш.
Всичко било пари - ми да,по-рано като го казах аз,ти почна да обясняваш,че не ставало дума за финансовия недоимък,а за емоционалната стойност на раздялата и разрушения свят.
Абе,ти да не си вземала нещо тия дни ? :

Хахахахахахаахахахахахахахах

# 1 180

Е авторката да се 'гръмне' че се е омъжила за човек с апартамент тогава  Sunglasses
Прецакала се е че не е бил голичък и босичък  Wink та да си купят общ и да си го изплащат  Wink

А бе как ли се оправят жените които имат късмет да се омъжат  за милионер  Laughing те нЕмат нищо в повечето случаи и нищо не им се полага   Whistling
Никой  не  и казва   да се  гръмне -  има  осигурено  право  да  живее  там   до 18  година на  детето.  Но  да  претендира  за  някакви  права  върху  собствеността  е  меко  казано  нагло.

# 1 181
  • София
А, така, Амейзинг найс го припомня като отправна точка! Авторката ревеше, че няма къде да отиде с детето, защото нейните родители профукали едни пари и тя била временно при тях да спи на една спалня, пардон, диван беше, и защото не можела така да живее там, се върнала в ада при мъжа си! Заплюйте ме, ако не е така! Върнете се и прочетете хисторито! Тогава хабер си нямаше от половини и СИО!

# 1 182
  • София
Разликата между мен и авторката е, че на нас свекър ми не ни е давал на тепсия апартамент, от който аз да търся не само свой дял, а и да искам дела на бащата, а всичко си го плащаме сами по един или друг начин. Никой "копче" не може да ми каже на тема дадено/подарено наготово! Поне в това отношение съвестта ми е чиста. Вече обясних - ипотеката и всички задължения ги плащаме всички вкъщи, защото от сто лева вноска примерно, аз не си вземам 50 да си ги изхарча в кафенето, а само с друггите 50 да се покрива ипотека. Елементарна математика е това, както и да се извърта,  все до нея стигаме!

На мен също съвестта ми е чиста!!!

# 1 183
  • София

Никой  не  и казва   да се  гръмне -  има  осигурено  право  да  живее  там   до 18  година на  детето.  Но  да  претендира  за  някакви  права  върху  собствеността  е  меко  казано  нагло.

А постъпката на мъжа ми не е ли нагла?

# 1 184
Ми, да беше родила и изгледала тамън докъм гимназия  възраст две деца с почти 20-годишен брак, пък ако ще и самолет да иска! И няма как да знаеш каква песен бих запяла, защото нищо чуждо не искам, нито съм искала, и не можеш никак и в нищо да ме пипнеш, че нещо съм алчна, че искам каквото не е мое и др.! Така ли е? Така е!

Верно ли ак утре мъжа ти се влюби безпаметно в някоя кифла ще си тръгнеш с подвита опашка и нищо няма да искаш????
Що ли не ми се вЕрва Laughing

С подвита опашка не, но няма да искам всичко, както се получава тук. И, ако обичаш, не ме наричай "миличка" - не съм ти любовница!

Нищо не ти е правилно, Дрийминг, няма как да ме уравниш с авторката. Тя просто е хванала един обезпечен от родителите младеж, живяла е безметежно десет години без лев да даде за покрива над главата си, и то благодарение на свекъра, че и в големия апартамент ги пуснали, и сега, поради глупостта на свекъра и свекървата,, иска да се облажи с нещо, което  не е нейно , а в най-добрия случай има право на половината, ама и това не е сигурно.
На мен никой нищо не може да ми каже като забележка на какво имам и няма право, и че искам повече, отколкото ми се полага. А ако един мъж е идиот, той ще  си остане цял живот такъв. Айде, не ги ядем доматите с колците!

И слава богу ,че не си ми любовница. Crazy
Предлагам Исайкова да бъде публично хулена и заклеймена дето си е намерила мъж с апартамент а не шушомига дето да се чуди къде да се приютят.
Освен това аз никъде не прочетох Исайкова да претендира за ВСИЧКО.Жената си иска покрива и издръжката,което абсолютно й се полага.
И не на последно място Andariel, щото си много оупън дет се вика,пък живота е толкова повратен че не е истина и хората така се променят....Да те видим твойто мъжле ако ти врътне такъв номер,колко широко скроена си.Ма пак казвам ,че не вЕрвам Outta Joint

Общи условия

Активация на акаунт