Аранжиране на маса - тема 5

• 231 429
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • Банкя
DimS. е синьо, но какво!!! супер маса!

При мен празничната ни маса-голямата- в ежедневното и състояние.

Иначе си харесах страхотни бродирани тишлайфери -машинна бродерия рязана-за 14-20 лв. 1.20 дълги.Много красиви .Просто да не смееш да го сложиш.Има и по малки ,но ефекта е в дългите.

# 106
Здравейте,
tarlio ти вече си украсила, аз все още не смея и чакам 1ви Simple Smile много сладко е станало.
amelie радвам се, че се включваш, страхотен рънър и свещник или това са светещи кубове Simple Smile много зимно и приятно
от вчера нещо скромно

Цветето ми го подари моя любим, та реших да го сложа на масата, много ми харесва, много е нежно Heart Eyes

# 107
браво момичета

# 108
  • Австрия
DimS.,ненадмината си в изискаността!

Ами.. изисканост  Blush По-скоро - малко ИКЕА, нещо синьо и.. хартиени салфетки  Joy

Hug

Хубаво е, че само Дани и то съвсем леко е загатнала за наближаващите Коледни празници.. така няма да съм извън темата  Wink С друг повод се упражнявах в кухнята:

снимката е линк
Затова и:

След Никулден - коледно  Oha!

# 109
  wavey
DimS. - да знаеш аз съм най- честият посетител на блога ти, поне 2 пъти на ден  Laughing и ако не съм влизала в него веднага бих казала, че тия снимки са от някое списание, а не твои Thinking  Joy Heart Eyes За всичко отличен 6+  масата е изящна и много празнична, ако може и парченце от тортата, че аз колкото и да се мъча, такива работи не мога направи, затова и хич не се пробвам hahaha
Сега като ти гледам покривката и си казвам, колко яко било да имам бяла покривка и отгоре рънара, ама на нямам и ще се поправя този месец Simple Smile
Аз вече официално съм на Коледна вълна, не съм украсила елхата, но това го оставям за 24, а утре смятам да си купя елхови клонки и да ги потопя във ваза може би, но ще видим.. нали на 6-ти Дек  е Николаус дей  People Santa при католиците, аз живея в Шоколандия и спазвам техните традиции и заради любимия Simple Smile
Та съм купила разни лакомства за утре сутрин  Mr. Green Simple Smile ще е забавно.
Вече трябва да открием сезона на Коледните аранжировки смятам аз Simple Smile По този повод така ще изглежда масата тази вечер, поканила съм едно приятелско семейство и се залавям да готвя, че няма време Simple Smile

# 110
DimS. уникална творба!
danchika  bouquet

# 111
DimS. , много красива маса! И ъгълът на снимане е перфектен! Жив и здрав да е този, заради когото е правена и тортата, и масата!  Grinning
Данчика, рънерът е жесток! А как би ми паснал на едни салфетки... Laughing Дано масата ви донесе много настроение довечера! Красива декорация в центъра!

При нас от 30-ти ноември е украсено, най-вече заради адвенткалендара. Малката и уж баткото   Laughing си намират всяка сутрин по нещо сладко в торбичката за съответния ден. (нашият е такъв, но този на снимката не е у нас  Laughing - много му се кефя, защото перфектно пасна на обстановката вкъщи и носи освен лакомства и много настроение  Grinning).

Нещо предколедно набързо и от мен. Малката правили ангелчета от шишарки в детската градина, та направихме маса с тях.  Grinning:

# 112
И още една предколедна простичка маса от мен  Grinning:

# 113
  • Австрия
Дани, чудесно! И масата, и настроението, което създава  Grinning

Амхммм, Ягодка.. и аз искам детска собственоръчно-сръчково-направена коледна украса!  Sunglasses Закачливо и уютно  Heart Eyes

Темата вече е с подчертано Коледна тематика  Simple Smile

tarlio, все още ли е толкова зелено, слънчево и с цъфнало мушкато при теб?! Слагай вече снега, свещите и бляскавите коледни играчки  Hug

# 114
  • UK
Момичета страхотни красоти сте сътворили   bouquet Намърдвам се при вас за да си "открадна" Embarassed някоя идея за Коледната трапеза и тази за Новогодишната нощ, в която ще бъдем домакини Heart Eyes

# 115
  • Банкя
yagodka Много весела закуска с тези мечоци.А свещника ти е страхотен
danchika И твоя свещник ми харесва.Тази идея е добра, че да  си пасва със сервиза.
 DimS.  Много нежно и изящно.
От мен една бърза маса , че дойде девер ми от Португалия.Това е само идея за масата .После беше отрупана с яденета -по португалски -да не ставаш- И се загуби ефекта защото беше тесничко.

За довечера нещо рибно.... Joy

# 116
Най - позитивната тема , която чета с удоволствие . Hug Всички сте толкова положителни , че става заразно. Имам огромно желание да се включа при вас , но нещо не ми се получават снимките все още. Embarassed

# 117
  • Банкя
 gali2405  Наистина е много приятна темата.Ако нещо не ти е ясно питай.Ще ти обясним кое как се прави Joy JoyАз се научих на много неща от тук.  bouquet

# 118
Честит Имен Ден и на всички именници! Също и на банкерите и моряците да им е честит празника! На всички много здраве и сбъднати мечти  bouquet и да почерпите hahaha
В Западна Европа също се честваа Свети Никола (Николаус). В немско-говорящите страни – Германия, Австрия, Швейцария, също в Холандия и Белгия този ден е особено важен за децата. В нощта на 5 срещу 6 декември децата оставят обувките си с надеждата добрият светец да ги напълни с лакомства и подаръци. В много райони на запада празненствата за свети Николаус постепенно се трансформират в Коледа.
Та у нас не ни подмина и  дойде  Mr. Green  Laughing

# 119
Тарльо, много нежен център! Да, да днес нещо рибно  Grinning:
Данчика, много щедър този Никулаус! Пък у нас не мина.  Crossing Arms

Бяла Никулденска маса от мен, по случай днешния(вчерашния) празник, и по случай първият сняг при нас. Една простичка идейка за украса на маса от алуминиево фолио или играчки за елха.  Grinning Това върху елховите клончета трябва да е риба..., но дали си личи - не знам Blush

И малко от украсата вкъщи:

Общи условия

Активация на акаунт