Аранжиране на маса - тема 5

• 231 446
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Привет,
Колажите ми показа мъжо как стават и ми инсталира програмата "Picasa"на компа Simple Smile
Dims. пак и пак очите ми останаха загнездени на свещника, чашите и те... аз ще разредя писанията си, че вече с мойте чаши и чинии Stop
Великолепно е! Снимките от Виена ми напълниха душицата със хубави спомени Heart Eyes
yagodka и твоят свещник ме омагьоса, красота Heart Eyes салфетките са много сладички, онзи ден за тях ми каза, че ще паснат на рънара ми хихи айй завидях! Mr. Green
feria99 редактирах се Mr. Green
tunataмного хубави чинии, ехей Laughing колко много коледни сетове... страхотни са,особенно снежковците, а Momi & Dad тотално ме разчувстваха Heart Eyes
miravarna добре си ни дошла и без отсъствия повече Laughing Украсата е страхотна... особенно елхата Heart Eyes имам една любима играчка с бебенце на нея   Kissing Heart
tarlio вчера като казах на мъжо, че не ми се ходи у майкини му си смени физиономията, работата е там, че с бабето нямаме общ език и изгубвам 5 год от живота си, затуй не ми се ходи #Cussing out
Селският кът много ми е уютен, особенно като съм далеч от родния край изпитвам носталгия. Hug
Нещо в синьо

Последна редакция: чт, 13 дек 2012, 15:21 от danchika

# 151
Еее,  де да бяха мои снежковците  Grinning  На tunata са  Wink

# 152
Еее, добре, виждам, че давате тон в синьо!  Laughing Синя ще е и моята маса довечера. Вече направих центъра, остава да нахвърлям приборите и салфетките по-късно и да снимам...  Laughing

ДимС., всичко, което правиш, го правиш красиво, изтънчено, с финес, не зависимо дали аранжираш маси, торти или картички. Снимките ти са прекрасни!
Данчика, харесаха ми всичките маси, и зелената, и червената, и синята. Обичам, когато видя снимките масата да ме грабне, направо да ме тресне  Laughing с цветовете си и да кажа "Ах и хлъц"  Laughing. Това обикновено го правиш със снимките в близък план - страхотни са! Последната ти маса е особено нежна! Харесва ми това съчетание на тъмнозелено и тюткоаз! За свекървата, ако позволиш да дам един малък и изпитан съвет... Колкото и да ти е неприятно, отнасяй се винаги с уважение към свекървата. Тя е майката на приятеля ти и така само би спечелила точки в своя полза. Blush Дипломация му се казва на това.  Laughing
Туната, прекрасни са и червената, и масата със снежковците! Особено ме заплени втората - съвършена е!
Мираварна, много хубава Коледна украса! Малкото чорапче в средата ме накара да се усмихна широко!  Grinning
Тарльо, много, много е уютно при теб! Представям си какво е чувството пред запалената камина!
Тя, много мистични изглеждат аранжировките ти! Носят много топлина и уют! Харесах си елхичките - много са нежни!
Амели, грешиш! Аз лично, маса, която е влязла в тази тема, не пропускам да разгледам и да й се насладя! Твоята маса е много нежна! Хареса ми!
Мелинда Калисто, много ми харесаха твоите подложки със снежковци!

Чудесно е, когато темата се раздвижи!   Grinning

Последна редакция: чт, 13 дек 2012, 17:20 от yagodka

# 153
Ето и синята ми маса за тази вечер  Grinning:

# 154
Момичета,нямате умора,много красиво при всички...!!!
Dims.,докато се натуткам и свещника свършил,жалко. Оплакнах си очите за утеха в коледна Виена!
Аз нямам време за маси сега, за снимки също,на медена вълна съм-меденки! Laughing

# 155
  • Под сянката на разлистените кактуси
Ето ме и мен пак  Grinning Тази седмица имах повече свободно време (както може би сте забелязали  Mr. Green) и гледам да си поиграя сега, че уикенда съм на работа и моите хора ще гризат сандвичи на дивана...
Yagodka, много ми хареса масата с еленчетата. Откъде го намери това украшенийце с еленчето като салфетките? Синята маса малко ми празнее, не знам защо  newsm78 Но аранжировката на свещите е много хубава!
DimS, синята ти маса е направо перфектна! Как са се вързали салфетките, рънърчето, свещниците - просто страхотно е всичко и тези сребърни свещи я допълват идеално! Колажи правя с Picasa, ама нали някой каза, че по-добре по-големи снимки да се виждат детайлите и аз вече не слагам.
danchika, твоята синя маса също е много красива, в моето светло синьо, как ще ми пасне на интериора! Това по средата тюл ли е? И пръстените за салфетки са ти много идейни! Чините със снежковците, както и самите снежковци съм ги купувала от магазина за 1 долар  Grinning Оттам може да се намерят много неща за украса. Тук ако отидеш в магазина в деня след някой празник, всички останали украси са намалени сериозно, виждала съм и 90% намаления  ooooh! При вас европейците няма такива разпродажби, майка ми като дойде винаги се опитва да пренесе Америка наобратно. Всичките ми сребърни прибори са купувани от магазините за втора употреба, там може да се намерят страхотни неща. Така че - максимум ефект с минимум средства  Wink
TЯ, меденките ти са много красиви! Нищо чудно, че нямаш време, това е толкова труд! Направо са като картинки!
Аз щях да забравя да си пусна масата...

Тази много си я харесвам!

# 156
Благодаря на всички ви за прекрасните коментари по повод моята коледна декорация! Както сте забелязали от розовото чорапче доста съм заета от скоро с малката госпожичка(само на 3 месеца сме,а вече командва парада из къщи),която не ми дава възможност да правя маси ежадневно...Определено ще се постарая за масата за Бъдни вечер,за да мога да ви покажа и аз нещичко.
 tunata, верно си голям фен на снежни човеци Simple SmileМасата ти с тях се е получила доста забавна и свежа.Последната ти маса определено излъчва коледно настроение,въпреки времето навън Simple Smile
Тя, браво на теб за меденките! Явно си страшно търпелив човек,щом си ги декорирала по този начин и то с айсинг.
danchika,страхотна маса си ни показала! Много стилно,красиво и изискано!
yagodka, страхотен уюут и топлина лъха от синята ти вечерна маса,чак ми се прийска да ти дойда на гости Simple Smile
DimS.,твоите маси са невероятни просто,коя от коя по-хубави!Радвам се,че съм ти дала идея за стълбището.Сигурна съм,че ще го декорираш подобаващо и много ще зарадваш малкия и сладък мъж,който си имаш!

# 157
  • Австрия
Ооо, много нежно и празнично е съчетанието на сребро и тюркоаз! Браво на Дани и Туната! Харесвам  Simple Smile Салфетките, които си ползвала ми напомниха за:

Скрит текст:

Обаче пак се загледах аз по чиниите с формата на масата ни за хранене  Thinking Но май кухнята ми не може да поема повече.. де, къде шкаф има, всичко е пълно  Blush Точно! - на горната снимка се вижда, как в ниската част под прозорците има цвете, още едно доказателство за давността на фотото: сега там има ред ниски шкафчета, пълни с .. неща  Crazy

И за колажите се присетих, като споменахте Picasa. Правила съм преди време даже 2-3, но.. сега не се сещам въобще как, а и съм мудна в това отношение, а време - тц!  Blush

Аахаа.. присетих се и за подложните чинии (не знам как се наричат на български  Embarassed), чудесно лежат! Трябва да се разровя в.. кой ли от шкафовете?  Laughing

Темата дава добри идеи!  Peace

Имам слабост към точно това синьо..: загадъчно, потайно.. едновременно като здрач, като нощ, като разсъмване.. а също тежко, царствено, но и меко като кадифе, галещо, уютно.. Много хубаво, Ягодка  Heart Eyes

ТЯ, прекрасни са меденките! И..кхм, знам колко труд и старание за вложени в тях  Twisted Evil Поздравявам те!

Съвсем мънички сте, miravarna! Три месеца след раждането.. въобще не ми бе до маси, украси и аранжиране, вместо това все цици, мляко, памперси и дундуркане  Crazy
Моите комплименти за теб и най-мили пожелания за здраве, късмет и много радост за момиченце и семейство!  Hug

пп. Та, нали ме подсетихте, не точно по темата за масите, но пък с Коледна тематика  Wink

# 158
Олее,момичета, като вляза тук и си пълня душата с красоти!Много уют и красота създавате,всичките сте естети, до една! Laughing Hug Hug Hug

# 159
  • Банкя
Ле ле страхотни красоти сте направили.
tunata -това сребро е направо великолепно.
danchika - сините воали дават много феерия.
DimS. - при теб както винаги перфектно и повод за нови вдъхновения.
yagodka -радваме новата идея за аранжиране на свещи.
 TЯ - много сръчна жена -браво .виждам ,че някои са с дупчици.Очаквам да ги видя на елхата.

И да ви попитам.Вчера си огладих новия съшит от мен ранър.Плата е нещо като тафта.Остана ми от едни коледни възглавнички.За да го разгледам го метнах на ежедневната покривка. Та въпроса е ..може ли да се слага ранър на шарена покривка-за пред гости де

http://media.snimka.bg/s1/1491/029225210.jpg?r=0

# 160
 wavey Привет!
Напоследък нещо ме домързява, направо ме е срам Crazy меденки щях да правя, това онова, ама слава Богу по магазините има и щолени и всичко за такива като мен Joy
Да се оправдая почти по цял ден съм по магазините за Коледни подаръци и само за проектосвекървата няма, нищо не мога да ѝ избера, затуй мъжо трябва  да помисли, пък аз ще го купя Mr. Green Вие готови ли сте с подаръците за близките? Close-mas:
На всички   bouquet
Заминавам да готвя и багажи да оправям, че скоро заминаваме за празниците Heart Eyes

# 161
Данчика, много сладурска маса! Приятно пътуване и изкарване! Hug
Тарльо, може да се слага тафтян рънър върху шарена официална покривка, защо не.
ДимС., и аз го харесвам много това синьо. Всъщност тъмносиньото в няколко нюанса преобладава вкъщи.  Grinning
Туната, много красива сребърна маса!
Тя, страхотни сладки, браво на теб!

Пак една бърза маса от мен. Това ми е украсата от кухненския плот.

# 162
  • Австрия
Тарльо, не знам... зависи от останалото по масата  newsm78 Обачеее.. възглавничката е   superuu

Ееех, Дани - червеничко, снежно.. златно! 'Ми и на мен ми се иска пък! Вместо това.. синьо ( Tired):

До КОледа има време и за друго  Wink

Охоо.. цървулчето е пепелник, нали  Grinning И у майка ми има(ше).. Харесва ми  Simple Smile

# 163
Ееееееееее DimS.,като за списание!  bouquet  bouquet  bouquet

# 164
  • Банкя
DimS.  Наистина това синьо много ти върви.Всичките нюанси са прекрасни.Аз вече май се уморих от това червено.Нали едно време Коледа е бил със син балтон....
 yagodka Хубави са тези съдове.Чашите само не ми допадат, защото не се вижда има ли нещо вътре. Joy Joy Joy
 И аз ще си спретна масата на бъдни вечер в бг-стил.Всъщност винаги е така.

Общи условия

Активация на акаунт