Аранжиране на маса - тема 5

• 231 393
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
  • Австрия
tarlio, yagodka, danchika, благодаря ви за поздравите и благопожеланията!  Hug

DimS, тортата не мога да повярвам, че е истинска, точно като картинка е.

Аааа.. само на картинка щеше да е, ако баба не беше вкъщи  Sunglasses Много е палав малкият  Rolling Eyes Едва ли щях да успея да му направя тортичка.. Blush

За снимките - разбирам те - често не е това, което ми се иска, но... това е положението  Wink

Харесва ми стила ти на аранжиране, danchika  Simple Smile Много свежа е идеята с ябълките!

Някой път и аз ще се пробвам да поставя лъжицата върху купата, не ми беше хрумвало, Ягодка   bouquet Еееех, снимките с хортензиите са чудни  Heart Eyes

Пина, много ми харесва зеленото в аранжировката от по-предните снимки! - семпло, но изключително ефектно стои! Много нежност, вечерно настроение и романтика има в последните ти снимки.. Радваш ме  Hug

Чиниите със златни кантове на ТЯ ми взеха окото  Sunglasses И приборите на Тарльо  - страшно харесвам такива  Heart Eyes

Да добавя и аз нещо

последно за трима - бабата на малечко утре си заминава  Crazy

# 31
DimS.,направо ми събра очите! Много стил и елегантност!Поздравления!  bouquet

# 32
Преди една- две седмици преглеждах първите теми и забелязах, че там са показвани много снимки от нета, които да служат за вдъхновение и пример. По този повод аз си бях събрала в една папка снимки, които са ми допаднали с нещо, за да си ги гледам, да ми помагат да се уча, да ми дават идеи. Качих ги в един албум, исках да ги споделя със съфорумка, та ми хрумна да дам линк и тук, ако ви е интересно да ги разгледате, може и на вас да са полезни. Само предупреждавам, че след няколко дни има вероятност да ги изтрия, защото са във flickr, а там понякога подгонват за авторски права...  Thinking

http://www.flickr.com/photos/41550053@N02/sets/72157631855607725/with/8127430223/

# 33
Pina, благодаря за албума, ще го разгледам с удоволствие!

DimS., много хубава, елегантна маса!Харесаха ми свещничето и свещта, която ми заприлича на коледна играчка.

Ягодка, обожавам кафе, прекрасна хортензия и салфетки  Grinning

Дани, много нежна маса с рози!Идеята с ябълките от миналата ти аранжиловка е чудесна.

ТЯ, много хубава ти се е получила декорацията с листата!

tarlio, на мен Хелоуин ми е много далечен, но с нетърпение очаквам да ни покажеш твоята аранжировка!

Ето и от мен листенца от рози 

# 34
Pina и аз разгледах албума.Уникални снимки,като в приказките!
Момичета,браво на всички! Hug Hug Hug

# 35
  • Банкя
Ами то не , че аз нещо си падам по Хелоуин.Но да стане веселба.Момчетата харесват да се правят на чудовища.Но този път аз ги надминах .Купих една голяма тиква от тези къдравите отвън.Малкия каза ,че е толкова гнусна , че веднага да я махна от къщи.
хайде и един проекто план

# 36
tarlio, много ми харесва тази Хелоуинска маса!Паяжината е страхотна, салфетките също.

# 37
Здравейте момичета, поздравления на всички за прекрасните аранжировки. Няма да мога да коментирам всички по отделно, но нямам пропусната аранжировка! Страхотни сте! На мен все по-малко време ми остава за аранжиране, защото малката иска все повече и повече внимание. Не мога да ви покажа аранжировка на трапезна маса, но ето как есента дойде и в нас
Когато сме по разходки все събирам разни листа, кора от дърво ... даже днес вятърът на няколко пъти ми издухва събрания маТриал, но аз не се отказвам  Mr. Green

# 38
Издълбахте ли тиквите за Хелоуин?! Laughing аз утре ще гледам  да направя нещо и се надявам в деня на тиквите да ви го покажа, тогава ще се мъча и по романтично- тиквена  1dating обстановка да създам,  понеже имаме анивързари с моята любов Heart Eyes
Bad Diddy при вас е есен, а тук стана зима, запуха ни снега иии вече е студено, много красиви хризантеми, а как ухаят само ммм newsm53
tarlio  вие гледам сте готови с маските, аз още се чудя каква да си взема, много го обичам този празник Laughing
DimS. стил и изящество   Hands Clap
Le Soleil* много е роматично Кристи, да не би и вие да сте имали по специален повод  Laughing Много ми допадат пръснатите рози по масата и контраста с бялата покривка Peace

Снимката ми стана много тъмна, съжалявам, но беше доста късно Embarassed

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 17:13 от danchika

# 39
  • Русе
Отдавна не съм снимала, но ви наглеждам. Ето една маса от оня ден. После ще се върна да видя вашите красоти.

# 40

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 10:39 от pina

# 41
Записвам се да ви следя само Simple Smile,т.к съм вече с малко бебе и трудно правя маси и декорации.Надявам се поне за коледа да ви покажа нещо...тази година Хелуин ще го пропусна както и есенно-тиквения сезон...то при нас още едно слънце и жеги...
Поздравления на всички ви,толкова прекрасни маси видях! Много вдъхновения ви пожелавам!

# 42
  • Банкя
Ето я и истинската маса.Празнувахме снощи , защото мъжът ми се оказа дежурен тази вечер.Та набързо се спретнах.Останах без сладки.И даже някои неща ги забравих.Но и днес е празник Joy

# 43
# 44

Общи условия

Активация на акаунт