Аранжиране на маса - тема 5

• 231 232
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Данчика, преместихте ли се на новото място?
Очаквам нови аранжировки на нова маса Simple Smile
Аз освен да ви снимам местенето, друго не виждам, продадохме всички мебели, само масата и столовете, никой не е купил  Mr. Green явно с мен по им харесва.
Имаме още малко багаж да съберем и основно да изчистим, абе не ми е до аранжиране май Tired
На 3-ти Март пътувам за БГ за 1 месец, ако от там нещо направя, от Англия скоро няма да е Wink

И аз ще се радвам да видя подаръка Simple Smile

# 601
Масичката ти е много кокетна и интимна. Със сигурност и харесва да е с теб и да я украсяваш така нежно. newsm10

# 602
# 603
  • Плевен
fatalina, чудесен подарък! Аз много бих се зарадвала на такъв, предполагам, че  и получателите ще  си го ползват с удоволствие.

# 604
fatalina, чудесен подарък! Аз много бих се зарадвала на такъв, предполагам, че  и получателите ще  си го ползват с удоволствие.
Благодаря! Харесаха го много.

# 605
  • Sofia
Къде се загубихте?

Масата не е по някакъв повод, ей така...

# 606
Много обичам тези десертни чинийки! А какво апетитно нещо има в тях?

# 607
  • München, Deutschland
Tari, добре, че напомняш, че откога исках да кача масата от първи март.

Малко семпла, но не бях много в настроение.

П.С. То пък форумът автоматично смалява колажите доста. Нз виждате ли нещо на тази снимка изобщо...

# 608
  • Sofia
Много обичам тези десертни чинийки! А какво апетитно нещо има в тях?

И аз си ги обичам, от майка ми са още, но останаха само три вече. Това в тях е грис халва.

Chrissy, всичко си се вижда. Щъркелчето е много идейно!

# 609
Здравейте,

За жалост маргаритките  в  чинийката за свещите заспаха и почти не се вижда цвета им.

# 610
  • Sofia
Много красиви салфетки! И чиниите ми харесват.

Скрит текст:
Може ли едно мнение да дам? Когато са различни комлектите чинии, според мен е по-добре да се разместят в някаква композиция - в случая две черни - една бяла.  Hug

# 611
  • Австрия
Когато са различни комлектите чинии, според мен е по-добре да се разместят в някаква композиция - в случая две черни - една бяла.  Hug

Подкрепям идеята!

This_season.. ей, и аз искам от мезето  Crossing Arms
Формата на заоблените квадратни чинии ме подсети за моя неизползвана посуда..  Peace

Щъркелчето е чудно, chrissy  newsm22

Tari Tasartir, харесва ми!

При нас наближава Великден (първия  Crazy Blush), отделно Благовещение и годишнина от сватбата ни... дано имам желание и възможност за някоя и друга снимка  Wink

# 612
Приемам забележката! Simple Smile
Сега като гледам, липсва още нещо на масата.
По принцип тези сервизи ми стоят в кашони все още и този път не можах да си организирам времето за по съвършен вид на масата. Бързах и изкарах каквото ми беше на лесно.

# 613
  • Банкя
Danchika, пак ли се местите? Сега на къде? Весели празници!

# 614
Здравейте, момичета, попаднах на тази тема случайно и бях омагьосана от красотата, която създавате. Прочетох всичките 5 теми на един дъх и се запалих невероятно по аранжирането на маси. Не че досега сме се хранили на вестник, по всеки повод нареждам масата, но не ми е минавало през ум какви красиви маси могат да се създадт буквално от нищо.Възхищавам ви се на усета за красиво и за добрия вкус. Съжалявам само, че отдавна никой не е писал в темата и се надявам сега, покрай великденските празници, да се включите отново.
DimS., за съжаление много от снимките ти не се виждат, а толкова ми се иска да се полюбувам на красивите неща, които правиш. Между другото, следя блога ти отдавна и съм ти фен, първата торта в живота си направих по твоя рецепта..
Та по повод предстоящите празници, реших да поосвежа малко посудата вкъщи и се сдобих със зелени чинии (най-обикновени, порцеланови) и няколко тишлайфера. Днес пробвах два варианта за подреждане на масата и ще ги споделя с вас, макар снимките да са ми ужасни. Масата ни е в един доста тъмен ъгъл и снимам на искуствена светлина, и това не са реалните цветове, но какво да се прави.
Това е зеленият вариант, не обръщайте внимание на намачкания ранър. Мисля да добава и ваза с цветя, но нямам в момента:

и розовият вариант, с купи за супа, ако се събираме на обяд:

Общи условия

Активация на акаунт