Бебеправене Тема 16 - Ще сбъдна аз мечтата си голяма да бъда горда мама!

• 19 822
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
  • София
-Bibo- Мила според мен Доки повече го вълнува да му дам парите за горенето / незнам колко струва ама едва ли е по-малко от 200 лв./ ..а не да ме излекува или да предлага алтернативи..и просто вчера беше последната простотия, която изтърпях и не мисля повече да стъпя при него  Crossing Arms

п.п. вчера даже си позволи да ме наплаши, че била станала огромна и какво сме щели да правим ?????

и аз му казах ми ще правиме бебе Grinning

# 136
Цвети, сладурко безподобна!   bouquet
Опъваш се ти яко на медицината  Wink....
Това, което знам е от личен опит, но може и да не е много миродавно. Та значи преди много години и аз имах раничка, тогава доки каза, че трябва да се изгори колкото си може по-бързо , за да не расте и да не направи поразии. За какви поразии става въпрос нямам представа. Тогава не съм отлагала /пък и бебеправенето въобще не е било на дневен ред/ а се заех да я махна и си спомням, че ми я мажеха няколко дни /не помня и колко/ с някакъв течен препарат. От него хващаше кожичка, която доки отстраняваше и пак я намазваше. Та нито е болезнено, нито нищо. А мисля, че няма да ти отнеме и много време. Според мене е по-добре да я махнеш и да си продължите с бебеправенето на чисто....   bouquet

П.П. На това мазане сигурно му казват туширане, както е споменала Бибо.... ама съм една в изказа ....

# 137
  • София
Ето ме и мен. Добро утро. Simple Smile
Тони, мерси за закусчицата.
Нелка, нищо не е сигурно, докато не дойде лелята.
Иве, дано си права.
Дани, няма да се даваш!
Илюжънче, наблужава и твоето време. Май само ти ни остана надеждата за този месец.
Цвети, не е фатално. Време, колкото искаш.  Hug
Блу, нали знаеш, когато се оставиш по течението, то става!
Принцеске, много се радвам, че си така положителна! Това е ключът към успеха.
Бибо, и аз знам че раничка се гори в краен случай.
Аз нямам какво да кажа. Чакам вече лелката с нетърпение, за да започна новия месец много положително настроена.

# 138
  • София
Принцес душко този ми каза, че трябва да чакам 2м. за да може пак да бебеправим...а и аз искам да се консултирам и с друг доктор за нея, защото си мисля, че работата не е толкова зле колкото този я предстаня а просто иска да ми взече парите ..опъвам се я Stuck Out Tongue

Веси така е, ноо наистина искам първо консултация и с друг доктор за тази раничка  Hug

Последна редакция: вт, 23 окт 2012, 09:46 от Cvety_U86

# 139
И ако скоро не си пускала цитонамазка задължително си пусни!  Hug:

# 140
Цвети, ходи при друг доктор. И дано да е по-обяснителен. На този настоящия ти... 200 лв - ама друг път  #2gunfire.....
Пък в крайна сметка ако не пречи раничката на бебчето, остави я...ще я махнеш като родиш!  Hug

# 141
Цвети аз не чакам след утре кога точно незнам че предния месец ми дойде по рано Laughing

# 142
  • София
Нелка, ти вървиш като мен този месец. Simple Smile Само дето аз вече знам, че не е станало. Ама нищо де. Другия месец с нови сили. Пък и ще подпомогнем малко нещата с Утрогестана, та дано се получи.
Цвети, аз отдавна казах, че моето мнение е непременно да посетиш друг лекар.

# 143
  • София
Веси, аз не знам дали да се надявам, че имаме само 2 опита около предполагаемата ми О. но все пак, докато не дойде има надежда...
Цвети и аз бих те посъветвала възможно по-скоро да отидеш при друг лекар да ти каже какво се случва с теб, защото тази раничка не ми звучи никак добре. Не съм запозната изобщо с подобно нещо, но дали не пречи на забременяването? Изобщо на какво влияе тази раничка, предполагам че пречи на нещо, след като трябва да се лекува...
Нелка, сега видях графиката ти. На 8-ми ден си след О. така че рано ти е за закъснение  Hug

# 144
Весе и ти като мен се отписа рано рано този месец ти беше в сряда или бъркам Laughing
Ilusion  Laughing аз тоя месец не чакам закъснение мила такова разминаване с тестове и температура Денис ми каза че най вероятно съм имала два фоликула този месец а тогава е възможно въобще да е нямало О.Затова си чакам М  щото а и се чувствам много зле, дано поне 10 дни да е ЛФ  Laughing Кой друг не чака тия дни

# 145
  • Бургас
Здравейте момичетаа, доста време бях без компютър и нямах възможност да пиша, ана работа ни сложиха програма за проследяване на трафика и избягвам да влизам, но ДНЕС просто няма как да не се запиша.Момичета, тази сутрин видях  EFP.Още немога да повярвам, за това след ден два ще повторя теста.Сутринта си поплаках малко, трперех като листо, още незнам дали е истина или не, но силно се надявам!
Лек и спокоен ден на всички! Hug Hug Hug

# 146
  • София
-Bibo- аз вчера точно за това ходих..предишната ми е правена преди 3м. и сега беше ред за нова профилактична, че имах проблеми с миналата и се лекувах и така  Hug

Принцес душко той края на август ми каза, че раничката можела да чака...пък сега месец и нещо по-късно изведнъж вече била станала страшна...мен това ме осъмни и затова 100% искам и друг доки да ме види  Hug

Нелкааа стискам палци и както са казали и другите..докато не дойде лелката нищо не се знае  Hug

Веси докладвай..свърза ли се с Доки  Hug

# 147
Здравейте момичета Simple Smile И аз днес съм втора смяна на работа и се размотавам вкъщи по гащи  Mr. Green

Дани, радвай се на детенцето си и ще стане, щом веднъж е станало. Пък то другото си е Божа работа. Макар, че аз напоследък започвам да се замислям, защо при някои става веднага, а при други след година-две. Можи бе е въпрос на съвместимост ли. Знам, че и ако средата ни е прекалено киселинна, убива повечето сперматозоиди, абе въобще сложнотия си е.

Цвети, по въпроса за раничките, и аз имам, поради което имам често гъбички, просто съм предразположена. Никой лекар досега не ми е казал нищо за горене, тъй като всички в началото на прегледа питат дали съм раждала. При последния преглед се оказа, че е станала доста голяма. Гледаха ме и на колпоскоп, за щастие всичко е в рамките на нормалното, но доки ми я намаза с нещо. После лекувах гъбички и сега ще ходя пак да видя какво е положението. Ще си правя и ДНК тест за ЧПВ, понеже съм паника. Иначе много ти се радвам, че си спокойна, това е много важно. Но раничките хич не са за подценяване и трябва редовно да се следят.  Peace

Нелка, графиката ти е супер, какъв спад, стискам палци  Hug

# 148
  • Бургас
♥Sunlight♥, ако наистина всичко е наред ... за което  newsm17, ние правим опити от 1 година, но това се случи точно когато най-неочаквах

# 149
  • София
Нелка, по принцип утре ми е 10-ти ден след О. и започвам да чакам. А съм се отписала, защото ако имаше бременност, прогестеронът щеше да е по-висок.
Цветиии,  Naughty кой не чете, а!  Laughing
Чух се с док. От другия месец ще почна Утрогестан - 2 вагинално и 1 орално на ден за 10 дни след положителен тест за О. Този месец, както предполагах, няма как да е станало щом прогестеронът не се е повишил. Така че чакам лелята. Дано дойде по-скоро, за да започна на чисто!

Общи условия

Активация на акаунт