Бебеправене Тема 16 - Ще сбъдна аз мечтата си голяма да бъда горда мама!

• 19 821
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
ММММ  каква закуска.Незнам кога защото предния месец ми доиде с 5 дни по рано бе тази седмица ще е , днес БТ падна малко ама нищо следващият тираж Laughing

# 121
Е, чакай, чакай, Нелка, спадът на БТ е незначителен. Мисля, че графиката е добре, БТ трябва да се задържи над 37!!! Не бързай още да посрещаш нахалната лелка!!!  Hug  Praynig Имаш ли някакви симптоми?

# 122
Добро утро красавички!  Имам чувството, че за първи път ставам преди алармата и съм толкова отпочинала- обичам когато не съм на работа сутрин и се мотляркам из къщи с кафета и по пижама!

toniliv-радвам се да те видя, как си? Лелката тази сутрин пак цъфна, но мисля и аз , че няма нищо, днес ми е последен ден от цикъла така, че няма какво повече да го умувам.

Другите как сте?

tsvetunka- честита радост мила! Приятна и красива бременност- наслаждавай се на всеки миг! Ние ще те догоним!  bouquet

Дани- ти как си?

Весе- привет! Ако не друго то поне си наясно с нещата и няма да се притесняваш толкова, все пак запази малко надежда де Peace

пожелавам страхотно ползотворен ден на всички!

# 123
Toя месец е отврат корем ме боли като че ли ще ми идва, стомаха ми е подут, нервно ми е , Laughingкръста ме боли,чак ми се насълзиха очите докато пиша може би незнам защо, и съм така от петък  всички екстри тоя месец  Laughing та затова я запосрещах лелката че се чувствам ужасно.ОК оплаках ви се... LaughingХаиде до после ще тръгвам на работа Laughing

# 124
Добро утро момичета!  Hug Мен ме отпишете тоя месец, преди малко М дойде с пълна пара,  Cryна 29 ден, това не е било до сега! Еми какво да се прави и да се тръшкам и да рева тая си е, не мога да променя нищо.  Cry 5 неупешни месеца, сега ще е 6-ти, писна ми. Първото стана на 3-ти месец, ама второто е решило да се бави! Ами това е от мен не чакам към 21-22 ноември!

# 125
Дани- няма място за разочарование! Радвай се на малкия сега, защото ще дпйде време и другото малко сладурче!
  bouquet

# 126
Добро утро момичета!  Hug Мен ме отпишете тоя месец, преди малко М дойде с пълна пара,  Cryна 29 ден, това не е било до сега! Еми какво да се прави и да се тръшкам и да рева тая си е, не мога да променя нищо.  Cry 5 неупешни месеца, сега ще е 6-ти, писна ми. Първото стана на 3-ти месец, ама второто е решило да се бави! Ами това е от мен не чакам към 21-22 ноември!

всъщтност не чакам на 20-21, сега видях, че този месец е 31 дни  Mr. Green

# 127
Дани- няма място за разочарование! Радвай се на малкия сега, защото ще дпйде време и другото малко сладурче!
  bouquet

Много си права, но ми се иска и едно малко ангелче. Ох, изпадам в някакава дупка понякога и не мога да изляза, плача и ми е зле. И аз се замисля как при някои се слчва“без да искат“, а при нас не!  CryЛФ ми е 13-14 дни, О имах, правихме тогава и пак нищо. Проблем уж няма, а не става!
Плюс това имам вече едно дете, забременях лесно, без проблеми, родих лесно, но сега не става...ох, мамка му излях си мъката, извинете ме, но ми олеква като споделям с вас!

# 128
  • София
Добро утро и от мен  Hug
Тони, благодаря за закуската  Hug как си ти, до къде стигнахте с бебеправенето?
Даниелка, едно голямо гуш от мен  Hug Не се отчайвай мила, явно бебчо си е с характер и само ще реши кога да дойде  Hug Погледнах ти графиката, имаш 12 дни ЛФ, което е добре, няма смисъл да се тормозиш, ще видиш, че ще стане   bouquet
При мен няма нищо за казване... още е доста рано

# 129
  • София
Добро утро сладурки  Hug

При мен нищо за хвалене...даже и време за бебеправене не остана..заспивам като труп и ми е гадно, че става така..ама какво да се прави..и другият месец е месец и ще действаме по-сериозно  Simple Smile

Тоничка мерси за закуската..страхотна е и кафенцето също  Hug

Иве и на мен ми се е случвало да си мисля, че е свършила лелката..пък по късно пак земе да се появи..така, че нищо страшно..да се маха и да почвате да си правите бебче  Hug

Нелка мила ти кога НЕ чакаше  Hug

Дани мила спокойно..ако не този..другият ще е нашият месец  Hug

illusion__ ти кога не чакаше би миличка..че съм те изпуснала  Hug

Целувки за всички ви...и да завалят много + тестчета   bouquet

# 130
  • до най-прекрасния мъж
Добро утро Simple Smile
Навън е мрачно и студено, но ви пожелавам в сърцата да ви е топличко и уютно.
Днес съм в добро настроение на духа, не знам защо, ей така, без причина. Тези дни съм в колебание отново дали да се разболея, дано задържа фронта. Пих един парацетамол предната вечер, че имах лека температура. Засега съм само хремава, дано се размине. Пия чай и ям мед, днес ще мина да купя и някакви витамини да си подсиля организма. Снощи успяхме да  luvbed, че милото стоя на сухо 2 дни. Много се изморявам  и все заспивам, а предните вечери - на едната на него му беше лошо, на другата на мен и се разминахме. Нямам абсолютно никакви симптоми, усещания и т.н. Този месец нищо не ме е дърпало, боляло, тежало, което все повече ме навежда на мисълта, че подсъзнанието е голяма сила. Единствено ми се повдигаше към края на М и това беше. От тогава насам нищо, ама нищичко, дори за миг. До 3.11 ще видим какво сме сътворили и дали въобще нещо е станало. Каквото, такова, вече ми омръзна да се надявам и съм се пуснала по течението, когато дойде. С милото се обичаме, това е достатъчно, за да се преборим с всичко пред нас. Дано бебчо дойде скоро, за да му се радваме всички вкъщи. Онзи ден на вилата забелязах майка ми как все ме наблюдава какво правя и понеже чистихме двора от растенията, тя непрекъснато се въртеше около нас. Ако имаше нещо да се вдига, пък било то и половин кофа вода, тя не позволяваше да я вдигам аз, а милото. Станала е голяма паника откак й казах, че опитваме за бебе. Нищичко не ми дава да пипна, а аз искам и мога. В крайна сметка не се знае дали въобще е станало, какво остава да се пазя.  Но майка, пази ме Simple Smile
Пожелавам ви лек и спокоен вторник и стискам палци да завалят двучертичковите тестчета.

# 131
  • София
Цвети... другата седмица някъде по това време  newsm78 не знам и аз  Laughing

# 132
  • София
blue_ange такива са те мамите...моята е далече от мен..та няма как да ме пази..но за сметка на това мъжа ми миналият месец когато и двамата се надявахме, че е станало..не ми даваше да пипна нищо..и е малко дразнещо..като знаеш, че за сега няма нищо  Hug

illusion__ значи ще чакам да ни зарадваш и да повлечеш крак Hug

Абе сладурки да ви питам..някой от вас слагала ли си е вагинално Бетадин..моят луд Доки ми ги предписа...но аз като видях, че убиват сперматозоидите и не се препоръчва за хора които искат да имат бебе взех генералното решение, че няма да ги купя и това е....той ми ги изписа, защото заради раничката явно имам някакво течение и каза, че това ще го намали...е да ама аз искам бебе....вие какво мислите дали постъпвам добре..нямам нито гъбички нито никакви други инфекции..пусках си микробиология преди 2 м. и всичко беше ОК.

# 133
Здравейте, момиченца!  Hug
Едно хубаво ми е днес! Някакъв страхотен ден такъв... уж нищо, пък хубаво!  Party
Може и да е, щото Тонилив е постнала невероятно кафе в бяло! Благодаря ти, Тони!
Ивче, точно като тебе и аз обичам да се размотавам из къщи по пижама като почивам, ама толкова рядко ми се случва...  Hug
Даниелка, съчувствам ти за всичките гадости, които са те налегнали този месец. Ама не им се давай : след всяка гадост идва радост!!!  Hug
Веси, Илюжън, Нелка, Блу, Цвети.... и другите сладурки, силно ви гушвам!  Hug Hug Hug

Аз си правя тестове за О и това е.... Нищо съществено! Вчерашния тест  EFN.... та снощи заспахме почти светкавично. Чакаме по-добри времена. Много съм изморена, все ми се спи.... уфффф вече не се трая....  Tired

# 134
Цвети,нали ти беше писала за раничка,че ми стана интересно,защо иска да те гори ,аз 2 пъти съм лекувала раничка(преди бременност и след) и 2-то пъти са ме туширали със Солкожин,който е по-щадящия вариант?! newsm78 Просто питам,дали ти е обяснил нещо!

Общи условия

Активация на акаунт