Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво може да причини леко кървене 3 дни след овулацията?
Какви са възможните причини за болка в яйчниците след прием на противозачатъчни хормони?
Какви могат да бъдат причините за забавяне на менструацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво може да причини леко кървене 3 дни след овулацията?
-
Какви са възможните причини за болка в яйчниците след прием на противозачатъчни хормони?
Болката в яйчниците след прием на противозачатъчни хормони може да се дължи на промени в хормоналния баланс, които засягат функционирането на яйчниците. Тези болки обикновено са временни и не представляват сериозен проблем, но ако се засилят или продължат, е препоръчително да се консултирате с лекар.
-
Какви могат да бъдат причините за забавяне на менструацията?
Забавянето на менструацията може да се дължи на различни фактори като стрес, промени в диетата, интензивни упражнения, промени в теглото, хормонални проблеми, бременност и други. Ако имате забавяне, препоръчително е да направите тест за бременност и при необходимост да потърсите медицинска консултация.
-
Какви са възможните причини за болка в гърдите и плътна цервикална секреция?
-
Какво представлява Утрогестан и как се приема?
Имаш ли някакви симптоми? 

на 29 ден, това не е било до сега! Еми какво да се прави и да се тръшкам и да рева тая си е, не мога да променя нищо.

, че милото стоя на сухо 2 дни. Много се изморявам и все заспивам, а предните вечери - на едната на него му беше лошо, на другата на мен и се разминахме. Нямам абсолютно никакви симптоми, усещания и т.н. Този месец нищо не ме е дърпало, боляло, тежало, което все повече ме навежда на мисълта, че подсъзнанието е голяма сила. Единствено ми се повдигаше към края на М и това беше. От тогава насам нищо, ама нищичко, дори за миг. До 3.11 ще видим какво сме сътворили и дали въобще нещо е станало. Каквото, такова, вече ми омръзна да се надявам и съм се пуснала по течението, когато дойде. С милото се обичаме, това е достатъчно, за да се преборим с всичко пред нас. Дано бебчо дойде скоро, за да му се радваме всички вкъщи. Онзи ден на вилата забелязах майка ми как все ме наблюдава какво правя и понеже чистихме двора от растенията, тя непрекъснато се въртеше около нас. Ако имаше нещо да се вдига, пък било то и половин кофа вода, тя не позволяваше да я вдигам аз, а милото. Станала е голяма паника откак й казах, че опитваме за бебе. Нищичко не ми дава да пипна, а аз искам и мога. В крайна сметка не се знае дали въобще е станало, какво остава да се пазя. Но майка, пази ме
не знам и аз 
.... та снощи заспахме почти светкавично. Чакаме по-добри времена. Много съм изморена, все ми се спи.... уфффф вече не се трая....