Бебеправене Тема 16 - Ще сбъдна аз мечтата си голяма да бъда горда мама!

• 19 276
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Четох доста. Явно съм си имала качествена О. Въпросът е как се развива после жълтото тяло. А това е трудно да се предположи само от едно изследване. Мисля да го пусна и другия месец, да видим тогава. Ще питам и док като се свържа, но ние така или иначе с него се разбрахме да не започвам от сега Дуфастона, а да изчакам. Вие пили ли сте го това чудо?
Предлага схема 10 дни 2х1, като започна два дни след положителен тест за О.
Аз съм пила веднъж, но по друг повод и затова питам.

# 106
  • София
Веси спокойно ..сигурна съм, че всичко ще бъде наред  Hug
Аз съм го пила преди много много години за регулиране на Ц...иначе съм го пила и за 8 дена само пак заради Ц...като цяло от него умилах от глад и за трите месеца си лепнах доста кг..но пък и аз не слушах хората около мен да не се тъпчам и така/правех по две вечери -една към 19,00 и една към 10-11 часа  hahaha/

# 107
Ехееее ,много сте изписали.Записвам се ,както винаги последна.Цвети ,не разбрах много какво става с теб, а с нетърпение чаках да мине прегледа ти.....нали сме с един и същ проблем.ВЕСИ и аз ще изследвам прогестерон на 26, но аз знам ,че стойностите трябва да са високи, но колко високи нямам представа.ИВЕ съжалявам че ти е дошло.Дани има още надежда Praynig.Ема извинявай ако си се почувствала пренебрегната ,ако имаш въпроси може да ги задаваш и на лични. Hug

# 108
Няма да мога да ви повлека крак,момичета.  Sad За жалост лелката се появи. Борбата продължава,тук поражение не приемаме. Peace

# 109
  • София
Ели оказа се, че нямам фоликул както си мислех...уж всичко било нормално..но Доки така и не ми каза тогава какво е предизвикало оскъдния Ц..сама за себе си предполагам, че организма се изчиства от хапчетата и затова беше така този цикъл и се надявам, че другият месец ще се нормализират нещата.

Аз да ви кажа мисля, че няма да има бебе този месец..някак си така ги чуствам нещата  newsm78

п.п. Секси много правилно си го написала..тук предаване няма  Hug Hug Hug Hug

# 110
Докато има надежда,няма да се предаваме.  Hug Аз наистина ви се възхищавам,много силни жени сте.  bouquet

# 111
Брюнетче, едно голямо гууш от мен!  Hug

Веси, и аз не мога да ти помогна, въобще не съм в час.  newsm78

# 112
Цвети, според мен лекаря трябва да говори с пациента и да му обяснява всичко.Зедно да търсят решения, а не да си седи там, да обели две думи на кръст и ти да се чудиш какво става.Ако това е същия лекар ,който ти е изследвал хормони, по време на прием на противозачатъчни , направо го сменяй-според мен. :hug: точно така-горе главата и никакво предаване.Колкото по не става, толкова по силна ставам. Simple Smile

# 113
Оо здравейте красавички! Цял ден сте писали, ще се връщам да чета.
Мен тази лелка ме разиграва, вчера цял ден тече силно, следобяда спря- днес сутринта пак дойде, цял ден сравнително силно- сега пак спря.
Според вас, може би трябва да ходя на док?

# 114
Иве, ама съвсем ли спира? На мен първият ден и последният са ми винаги такива, през деня тече (но малко), а вечер съвсем няма. Не знам дали е някакъв проблем....

Весе, на мен ми изписаха Утрогестан, както знаеш, същата схема, 10 дни, 2 пъти по 1. От 15-ти до 24-ти ден вкл. Дуфастона доколкото знам е прогестерон + естрадиол. А утрогестана е чист прогестерон, хубав го водят, пречистен. Ти как си с естрадиола? Изследвала ли си другите полови хормони?

# 115
Здравейте, момичета! След първия преглед вече "официално" - имам си плодно скаче в матката  Laughing

Още е рано за ембрионче, записаха ми час за 01.11  - тогава се надявам всичко пак да е ок. Още ми е притеснено, но се надявам от утре вече да се освестя  Crazy
Много гушкиии и много положителни тестчета желая. Ще ви следя Praynig

# 116
Здравейте, момичета! След първия преглед вече "официално" - имам си плодно скаче в матката  Laughing

Още е рано за ембрионче, записаха ми час за 01.11  - тогава се надявам всичко пак да е ок. Още ми е притеснено, но се надявам от утре вече да се освестя  Crazy
Много гушкиии и много положителни тестчета желая. Ще ви следя Praynig

Радвам се за теб, пожелавам ти една лека и спокойна бременност и накрая едно здраво детенце!  Hug Hug Hug

# 117
Здравейте и от мен сега четох писанията ви  Laughing Дани никво предаване има още два дни и теста за бременност може да си промени мнението Laughing Брюнет съжалявам че се е натрапила тая гаднярка изпращай я по бързо и пак на ринга ,Иве ако и утре така се шегува лелката вземи препишкаи едно тестче и дано да е  EFP че вече много ми се иска да чуя някоя хубава новина.Весе нямам си идея за стойностите но дори и да са по ниски повтори ги пак другия месец и тогава се притеснявай може да е инцидентно. LaughingА да ви кажа тоя месец даже не знам кога да си чакам М и това ме изнервя много newsm61 Laughing

# 118
  • София
Чух се с док. От другия месец ще почна Утрогестан - 2 вагинално и 1 орално на ден за 10 дни след положителен тест за О. Този месец, както предполагах, няма как да е станало щом прогестеронът не се е повишил. Така че чакам лелята. Дано дойде по-скоро, за да започна на чисто!

# 119
Добро утро, момиченца! Сервирам ви кафенцето днес!  Hug

Цветунка, ти си нашата гордост!  Mr. Green Hug
Весинце, и да не е станало- няма нищо фатално, важното е да вървим в правилната посока  Hug
Нелка, ти пък защо не знаеш кога чакаш М?
Ивелинка2006, и на мен лелката ми е въртяла такива номера- ама мисля, че няма нищо претеснително  Hug

Пожелавам ви прекрасен ден, момичета!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт