Бебеправене Тема 16 - Ще сбъдна аз мечтата си голяма да бъда горда мама!

• 19 271
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Принцес душко ти другият месец ли Не чакаше  Hug
Даааа... в деня на Великата Октомврийска Социалистическа Революция /7-ми ноември/   Crazy Grinning Joy

П.П. Вече ме избива на кретенизъм....простете ми!

# 91
Привет сладурки как сте  Party  при мен за сега няма нищо интересно. Чакам си О въпреки че за този месец не тая големи надежди защото док каза че шансовете са малки. Тъй като започна периода на просетудите ми е интересно вие вземате ли някакви витамини. Ще се радвам да споделите защото моето мило се движи сред доста хора и не ми се иска да спираме с бебеправенето заради една настинка

# 92
Момичета, и аз не издържах и си купих тест. Направих го преди малко и е отрицателен, #2gunfire  знам, че е рано и не трябваше, ама не издържах. Сега ще чакам утре, в другиден лелката. Cry

# 93
Дани не се настойвай така да очакваш гадната лелка.Може пък да има закъснение и да има друг резултат на теста  Praynig

# 94
  • София
Дани, рано е. Не се разочаровай.
При мен нещата явно не са много добре. Навсякъде пише, че трябвало да е към горна граница. Ще звънна на док да видя какво ще каже.

# 95
Ееее... Даниелка, не тъжи!  Hug Идва и твоя час... ако не сега, то другия месец. Така поне си наясно какво да чакаш. Жалко наистина, но... винаги има надежда. Стискам палчета.....  
Пък и докато не дойде лелката в целия си блясък и величие, нищо не се знае със сигурност.

# 96
Цвети, аз съм добре  Hug Не чакам на 02.11.
При мен едва ли ще има положителен резултат (освен ако не се случи поредното медицинско чудо Laughing) Въпреки това съм спокойна, защото работим над проблема и така...  Hug
Сега всяка една свободна минута правя проучвания на варненските специалисти и не мога да се реша към кого да се обърнем, въпреки, че имах сън, който ми подсказа  Laughing Ама както и да е, ще се почудя още малко!
Даниелка, както знаеш: докато лелката не дойде с гръм и трясък- надежда има!  Hug А ако все пак дойде- има нов месец, нов опит, нов късмет  Hug Все някога всички ще успеем да я прогоним за 9 месеца  Mr. Green Mr. Green
Хахаха Принцеска, развесели ме  Laughing Laughing Е, ха дано лелката да се стресне от тази велика дата и да те подмине като малка гара  Laughing  Hug  Mr. Green

# 97
Веси, звънкай и питай подробно... не се измъчвай. Денис каза ли нещо по случая или не си я питала?

# 98
Благодаря ви, много, то още не ми е закъсняло, имам още 2 дни, ама това нетърпение....
Веси, дано всичко е наред при теб! Hug
Брюнетче, стискам палци!  Praynig

# 99
Само минавам да ви кажа,че съм тук и стискам всичките си палчета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Веси,,страхотна тема   bouquet

# 100
Даниелка  Hug много бързаш бе душа. Имам приятелка дето с една седмица закъснение и показа бледа едва доловима втора черта която в момента е на 5 г. Изчакай още няколко дни.

Мен пък друга съчма ме е ударила аз си изчислявам с календара ако съм забременяла кога ще ми е термина Mr. Green Познайте.... за този месец ми се пада на рождения ден на сина ми Crazy

# 101
  • София
Няма ли някой по-компетентен да се изкаже за прогестерона ми? Знам, че е хубаво да е по-висок, но нали все пак доказахме О. с ФМ. Следователно по-ниската стойност може да е от по-късата ЛФ, или? Взех да се притеснявам, а нещо не мога да се свържа с док.
Може и да е нещо инцидентно. Все пак, както казах, този месец ме болят доста по-малко гърдите. А предния беше ужас.

# 102
  • София
Ох, Веси, какво да ти кажем като и ние не разбираме  newsm78 Аз си мисля, че не късата ЛФ влияе на прогестерона, а точно обратното - той на нея. И друго нещо, не мисля, че само прогестерона оказва влияние ... де да знам, питай Денис най-добре, или доки

# 103
  • София
Да де, аз това имам предвид . В смисъл, че той спада по-бързо и я прави по-кратка. Аз знам Денис какво ще каже, но по принцип моят док има различно мнение и затова не искам да се раздвоявам. Все пак с него контактувам лично и му имам доверие.
Знам, че щом е такава стойността значи е имало О., но какво се случва по натам, идея си нямам.

Имам някакви ужасни прорязвания в яйчниците. Ако искате ме сметнете за луда, ама имам чувството, че чак към краката ми слизат. Някакво опъване такова.

Последна редакция: пн, 22 окт 2012, 15:28 от veseto87

# 104
Веси мила няма ли теми с разни стойности да се ориентираш поне по някоя сходна с твоята ситуация ? Знаеш че и аз няма какво да кажа по тази тема и няма как да ти помогна за съжаление  Tired Hug

Общи условия

Активация на акаунт