Бебеправене Тема 16 - Ще сбъдна аз мечтата си голяма да бъда горда мама!

• 19 268
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте кукли  bouquet
минавам само да ви пожелея успешна и ползотворна седмица

# 76
  • София
Как може такова нещо?!
Аз не бих се колебала да го сменя веднага!
Райче, при теб как са нещата?
Принцес, резултатите ги чакам след обяд.

# 77
  • София
Та момичета събирам инфо за доктори /от София/, от които сте доволни..приемам вякакви предложения  Hug

# 78
  • София
По здравна каса ли търсиш лекар?

# 79
  • София
Ми не..аз в Шейново си плащам като поп..така, че важното е да са добри...дори и на частно...защото мисля, че може да ми се наложи да искам второ мнение ..защото този Доки нон стоп ме притиска да си горя раничката...а аз му казах, че искам сега да правим опити за бебе и не искам да я горя...обаче сега пак ми каза, че била станала огромна и трябва да помисля за горене  #Crazy  и понеже не му вярвам много много дали не ме притиска заради финансовата част мисля да се консултирам и с друг доктор.

Айде наоплаквах ви се  Hug

# 80
  • София
Ами аз от Ненов в Шейново съм супер доволна, вече ти казах.

# 81
  • София
Да и аз си мислех за него...ама понеже и този е в Шейново..и ще стане малко кофти  Rolling Eyes

# 82
  • София
Ненов приема и в мед. център Репробиомед близо до НДК.
Цвети, пиши на лични, ако искаш повече инфо, да не занимаваме тук момичетата. Simple Smile

# 83
  • София
Суперр може да го посетя там..мерси Веси  Hug

# 84
п.п. явно и аз ще трябва да понауча повече, щото Доки не дава инфо и съм наистина невежа и така бебе не се прави...
Да бе, да.... да ни ти говоря за едни дето им викат манги и са неуки и неграмотни от всякъде, а имат по 10 деца..... май не е до това. Но все пак не е лошо да се знае кое, какво и що....
Голяма си сладурана, бе Цвети!!!  Hug

# 85
  • София
Имам резултат:
11,58 при референтни стойности 1.70 - 27.
Мисля, че е добре като се има предвид, че пикът със сигурност е минал вчера или в събота.
Предполагам, че ако имах проблем с ЛФ, щеше да е доста по-нисък. Може и да греша. Ама дано някой по-компетентен се изкаже.

Последна редакция: пн, 22 окт 2012, 12:08 от veseto87

# 86
Запис от мен момичета. Пожелавам на всички успех и дано скоро видим желаните две чертички! Целувки на всички  Praynig

# 87
Веси, мисля че резултатът ти е супер!  Hug  Аз не съм особено компетентна и не мога да го разтълкувам, но стойностите са съвсем в границите. Браво!!! Чудесна си!  Hug Hug Hug
Давай го вече по спокойно, щото от сутринта си ударила адреналина в тавана........

# 88
  • София
Веси на мен ми изглежда добре  Hug

Принцес душко ти другият месец ли Не чакаше  Hug

# 89
  • София
По принцип знам, че е хубаво да е по-висок, но като се има предвид, че по принцип си имам по-къса ЛФ, не мисля, че е толкова зле. Тоест се надявам да не е проблем за зачеване, а после дай Боже да се случи Чудото, ще го следим.

Общи условия

Активация на акаунт