Бебеправене Тема 16 - Ще сбъдна аз мечтата си голяма да бъда горда мама!

• 19 208
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Добро утро момичета...завърнах се от Доки ...взе ми Цитонамазка...и каза, че фоликул няма..и така и не ми стана ясно от къде беше този оскъден цикъл  newsm78

Веси стискам палци при теб  Hug

Гушкам виии  Hug Hug Hug Hug

# 61
  • София
Иве  Hug радвам се, че вече си по спокойна Simple Smile Моето куче така пиеше кафе и сок от чашите, ако забравим някоя салфетка на масата, после я намираме на хиляди парченца разпокъсана на пода  Joy голямо шо става и вкъщи, но аз вече имам навика да прибирам всичко, че да няма достъп до него  Peace
Аз не чакам  newsm78 и аз не знам... днес ми е 20 ден от началото на МЦ, преди 4 дни някъде трябва да ми е била О. или преди 5 и аз не знам, нали не гледам и не следя нищо и вече забравих какво беше, но силно се надявам да е станало, макар, че не се вглеждам в симптоми, освен гърдите, които си ме болят попринцип всеки месец  Peace

# 62
Браво-доста си търпелива!
Дано се окаже, че ти си точно от тези момичета, за които ние говорим, а именно с успешен първи опит!

Между другото- ти ли си това на снимката?Simple Smile

Благодаря,Ивелинче. Дано съм от въпросните момичета,макар да се съмнявам.

Не съм аз на снимката,за съжаление. Wink Това е ирански модел и актриса,голяма красавица. Казва се Claudia Lynx

# 63
Ха дано, предизвикваме те!:) с повече ведри мисли и всичко ще си дойде!

# 64
  • Пловдив
Пивал, виждам те!  Mr. Green
Докладвай, какво ново при теб? Ти си за утре нали?
Кои са следващите, които не чакат тея дни?

Аз направих тест и е отрицателен Sad.  Стискам ви палци  Hug

Последна редакция: пн, 22 окт 2012, 10:22 от pival

# 65
  • до най-прекрасния мъж
Илюжънче, аз така или иначе пак си бях спокойна, но зверчето си иска внимание и се цупи като не му го даваш. Пък и явно се оказа диване и на двор му е по-добре.

# 66
Леле Весииииииииииии, темичката е за чудо и приказ!  Heart Eyes Hug Hug Mr. Green

Цопвам се и аз с известно закъснение, но уикенда не можах да се докопам до комп  Mr. Green

Видях Цветунка в списъчето на успелите! Ураааааааааа  Mr. Green Hug Прекрасна бременност мила, наслаждавай й се с пълна сила!  Hug Искрено се радвам!  Mr. Green

Някой друг има ли? Че му загубих края  Laughing

# 67
добро утро  Hug
sexy_brunette утре сутринта да ни зарадваш с  EFP ,че все някой трябва да даде началото
Пивал мила една голяма  Hug следващия месец резултата от теста да е противоположен на този от този месец

# 68
  • Пловдив
Аз нямах голяма надежда. Д-р Даскалова каза, че имаме проблем с втечняването, който ще разрешим.  Hug на всички

Последна редакция: пн, 22 окт 2012, 11:06 от pival

# 69
Здравейте момичета и от мен ! Докато видя че има друга тема и да се запиша сте изписали цели 5 страници  Laughing Успех на всички и този месец   bouquet
Около мен сега няма нищо - Нечакам края на месеца .. О. мина, но за съжаление пропуснахме 1 от важните дни , защото с милото се скарахме и от сърдене не свършихме нищо  Crossing Arms Но.. каквото такова ! Стискам палци за нечакащите тези дни  Hug

# 70
  • София
Пивал голе главата милааааа ...започвате на ново като мине лелката  Hug Hug Hug Hug

toniliv мила при теб до къде са нещата  Hug

sexy_brunette стискам палчета да ни зарадваш  Hug

Милички исках да ви питам...сега като миналата седмица ми свърши зацапването...а от вчера и гърдите ме болят..пък и Доки каза, че няма узрял фоликул..възможно ли е О да ми е минала  Hug Hug Hug Hug Hug

# 71
  • София
Цвети, ако О. е минала, би трябвало да се види жълто тяло. Никакви фоликули ли нямаш? А док как обясни странното течение този месец?
Хайде извадедте някой положителен тест, де! Нали се разбрахме така да ми се отблагодарите за темата!

Охххх, ще се побъркам докато чакам тия резултати!  #Crazy

# 72
Милички исках да ви питам...сега като миналата седмица ми свърши зацапването...а от вчера и гърдите ме болят..пък и Доки каза, че няма узрял фоликул..възможно ли е О да ми е минала  Hug Hug Hug Hug Hug
Цвети, тва зацапване си е било чиста М ли? И що няма узрял фоликул? Боже, нищо не разбирам...толкова ли съм невежа? Доки какво каза по въпроса?

# 73
Веси, не се нерви повече...и без това си опънала нарвата на мах... Успокой се и приеми гордо добрите резултати. Стискам ти палчета! После да докладваш и на нас добрата вест. Кога ще е готов резултатът?

# 74
  • София
Ами не беше особенно разговорлив и много ме ядоса..и май обмислям смяната му...аз го питах /нали ме гледа на ехограф/, а сега видяхте ли някакъв зреещ фоликул, за да ме ориентира все пак кога евентуално да чакам О..ама той ми каза нищо нямаше  #Crazy и че било още рано  #Crazy

Ииии така общо взето никакво инфо не получих..и за малкото Ц го питах от какво е..дали е от хормоните и хапчетата...а той си мълчи и нищо не казва  #Crazyнаправо откачих да ви кажа честно и май наистина ще го сменям Crossing Arms

п.п. явно и аз ще трябва да понауча повече, щото Доки не дава инфо и съм наистина невежа и така бебе не се прави...

Общи условия

Активация на акаунт