Бебеправене Тема 16 - Ще сбъдна аз мечтата си голяма да бъда горда мама!

• 19 205
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Добро утро и от мен. Пристигам бясна на работа!
При зъболекаря мина добре. Мъдрецът вече е изникнал и доки само го намаза с нещо.
Но...в лабораторията как ме изнервиха!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Нямали да ми върнат, представяте ли си! Една от най-големите лаборатории в София не може да ми върне 17 лв. Ама такъв скандал заформих, добре че не изследвах пролактин!  Laughing И нахалната касиерка ми вика да съм била по-спокойна! Че тя просто не ме е видяла ядосана!  #2gunfire #Crazy
Дано поне резултатът е добър! Стискайте палци!
Цвети, тъкмо за теб си мислех вчера.
Дани, то ще се види този спад какъв е до няколко дни! Стискам палци да е нещо инцидентно.
principessa_m, не мога да помогна. Не съм много запозната с противозачатъчните.
d.petrova, успех!

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.
(Леле че бавно пиша!)
Edit: Принцеске, мерси за стиснатите палчета!
Бибо, мисля че няма да стане това, което си замислила. Доколото знам направлението включва мануален преглед и цитонамазка. Не ми се вярва да намериш лекар, който да ти направи ФМ с ехограф.

# 46
Весе- кога трябва да не ти дойде онази?

# 47

Бибо, мисля че няма да стане това, което си замислила. Доколото знам направлението включва мануален преглед и цитонамазка. Не ми се вярва да намериш лекар, който да ти направи ФМ с ехограф.
Дам,и аз имам някакъв такъв спомен за един преглед където ми каза,че направлението поема само прегледа не и УЗ,но някой беше писал в предишната тема,че е минал с направление и затова малко се получи объркване!Мерси все пак за отговора!  bouquet

Около О.ще ходя на лекар,но все пак да попитам,някой имал ли е зацапване 1-2 дни преди да му дойде,което цапа по малко спира и пак на др.ден по същия начин докато вече си дойде както трябва? newsm78  Така ме е страх от това "тъпчене "с хормони,но явно няма да се размина! Cry

# 48
  • София
Иве, по принцип сряда ми е 10-ти ден след О. Обикновено ми идва или на 10 или на 11. Да видим какво ще стане този месец.

# 49
  • София
Добро утро и от мен, аз днес си поспах и сега си пия кафенцето и ви чета  Hug
Добре дошли на новодошлите и на старите-нови съфорумки   bouquet
При мен нищо интересно няма за казване...
Веси и Цвети имате стиснати палчета от мен, резултатите ви днес да са в норма и да не се притеснявате излишно   bouquet
На останалите също, на Даниелка и Нелка дано тези дни ни зарадвате  Praynig

# 50
Добрее, няма да казвам нищо, ще чакаме с теб пък когато тогава.

nelkamilano- много ти благодаря! Не ми се получи този месец, но продължаваме с пълна пара!!!:))))

Да ви кажа каръщина- сутринта- адско задръстване, слизам от колата и вървя пеша, е да, ама тока ми се счупи! Вървях като куцо магаре из метрото.. Хаха та в този ред на мисли дано седмицата не продължи така!/)

Пожелавам успешна, слънчева и забавна седмица!

# 51
Здравейте,красавици! Минавам само да ви поздравя,и да ви пожелая успешна и ползотворна седмица. При мен нищо ново,освен,че ми закъснява два дни,не възлагам големи надежди но все пак си мисля дали да не си направя един тест.  Thinking Симптомите си ги имам за съжаление,не вярвам лелката (впрочем,много ме кефи как я наричате) да ме пропусне. Искам бебчето от първата снимка baby_neutral или пухкавите сладки близначета. Все там са ми очите. Heart Eyes

# 52
Запис и от мен в новата тема Peace
Чета ви с интерес. При мен няма нищо ново чакам си вещицата в края на седмицата. Нещо оптимизма ме напусна. Макар този месец да започнаха по-отрано да ме болят гърдите, но ще видим какво ще излезе. Толкова време мина откакто бебеправим, че се научих да не се вглеждам в симптоми.

sexy_brunette  стискам палци прави тест и чакаме добри новини Praynig

Пожелавам ви успешна и бебеносна седмица Hug

# 53
  • София
Здравейте,красавици! Минавам само да ви поздравя,и да ви пожелая успешна и ползотворна седмица. При мен нищо ново,освен,че ми закъснява два дни,не възлагам големи надежди но все пак си мисля дали да не си направя един тест.  Thinking Симптомите си ги имам за съжаление,не вярвам лелката (впрочем,много ме кефи как я наричате) да ме пропусне. Искам бебчето от първата снимка baby_neutral или пухкавите сладки близначета. Все там са ми очите. Heart Eyes

Хайде стиснати палче от мен и прави тестче...няма смисъл да чакаш. Каквото е след 2 дни закъснение ще ти покаже правилен резултат.

# 54
Добро утро и от мен!

И на мен седмицата не ми започна добре Sad След метрото взимам за 2 спирки тролей, и на спирката предишният тролей закъсал и всички от него се изсипват в нашия тролей, леле, какво викане, какво крякане, каква злоба рано сутрин, просто не знам тия хора не могат ли с усмивка да приемат нещата, малко по-спокойно....

Вече съм в офиса, отърсена от негативната им енергия, с чаша кафе в ръка и с вас мили момичета!

Sexy_brunette, тичай към аптеката, с теб сме  Hug

Успешна седмица желая на всички! Много положителни тестчета   bouquet

Последна редакция: пн, 22 окт 2012, 10:09 от ♥Sunlight♥

# 55
Благодаря за куража,момичета.  bouquet Решила съм ако до довечера не ми дойде,утре сутринта да изтичам до аптеката. Както казах,не искам да възлагам големи надежди.  Confused

# 56
Браво-доста си търпелива!
Дано се окаже, че ти си точно от тези момичета, за които ние говорим, а именно с успешен първи опит!

Между другото- ти ли си това на снимката?Simple Smile

# 57
  • до най-прекрасния мъж
Добро утро, момичета, ето ме и мен!

След 10 дни борба с малкия звяр вкъщи, същият вече е пратен на курорт при мама и сега сме си самички с милото. Хем ми липсва дребосъчката, хем ми е и по-спокойно без нея. Както каза милото снощи - "Ела да си те гушна, че една седмица гушках коте вместо моето зайче Simple Smile.
Честита ни нова темичка, дано се изпълни с много положителни тестчета и щастливи бъдещи мами.
Иве, гуш от мен  Hug и не се предавай, ще дойде и твоят час.
Весе, стискам палци за хормоните, дано всичко е наред. Според мен си имаш достатъчно прогестерон, щом се ядосваш за дреболии и си чувствителна  Wink.
sexy_brunette, давай положителното тестче насам, та да повлечеш краче и на нас - старите пушки Simple Smile
Илюжънче, как си ти? Кога не чакаш лелката?
Принцеса, благодаря за прекрасната закуска. Аз вчера правих палачинки, които се оказаха любимата храна на котката ми. Издебнала ни дивачката, качила се на масата и отворила плика с останалите палачинки. Мъжът ми я намери да си хапва сладко от тях. За щастие беше нахапала само две, та й ги зачислих към порциона за деня. Нелка, и аз станах вчера сутринта рано да творя закуска, че бях обещала на мъжа ми палачинки от петък още, но все не стигах до тях.
Ние този месец не сме много редовни, защото съм все изморена и заспивам още като се хоризонтирам. Никакви симтпоми нямам, освен ЦС, която стана гъста и кремообразна и наедрелите гърди, чиито зърна са чувствителни и ме сърбят.

# 58
  • София
Вече взех много да се тревожа. Винаги съм така като чакам резултати. Хем знам, че и да има нещо, прогестеронът лесно се повлиява, ама нА! Това съм си аз.
Брюнетче, направи тест. При закъснение вече трябва да покаже, каквото и да има. А ако си имала късна О., може и затова да закъснява.
Блу, дано си права. Доядоха ми се палачинкиии... Simple Smile

# 59
Охх Блу- обожавам да ти чета писанията! У вас е много интересно!:)
Относно нещастната леличка, вече е с официална заплаха така, че да не ми идва другия месец... За съжаление е така, умората влияе доста, но кво да се прави!:)

Общи условия

Активация на акаунт