Бебеправене Тема 16 - Ще сбъдна аз мечтата си голяма да бъда горда мама!

• 19 822
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
  • до най-прекрасния мъж
Добър ден, момичета!
От сутринта ви чета, но все не мога да пиша, сега сколасах.
Веси, стискам палци предчувствието ти да се окаже погрешно и да те споходят двете чертички още този месец.
Илюжънче, стискам палци и на теб, мила. Ние пак ще сме горе-долу по едно и също време да не чакаме лелята.
Поли, ще стане и при теб. Щом веднъж е станало, няма начин да не стане отново.
Тоито, да хванете яйчицето на тясно ти пожелавам и скоро двете чертички да са факт.
Кристиша, всичко ще се нормализира, вярвай в това Simple Smile Докторите си знаят работата и ще те вкарат в нормите.
Роузи, кураж за следващия тираж Wink. Радвам се на позитивизма ти.
При нас нищо ново. Аз отивам вече към 20-ти ден, следващата седмица ще е моята. Преди малко нещо ме зачопли долу, но какво е, никой не знае, само То  hahaha
Преди една година на 07,11 оцелях невредима в зверска катастрофа и тогава ще празнувам втория си рожден ден, дано имаме повод за двойна радост. А майка ми е родена на 8,11 и може да я зарадваме, че ще става баба.

# 346
Здравейте, момичета!  Hug Как сте? Минавам да ви видя Simple Smile))
При мен - нищо интересно. Не чакам на 02.11 и се надявам на чудо, poli7776 е поредното доказателство, че чудесата се случват  Mr. Green То, шега майтап, ама този месец до сега не съм усетила ПМС, което е странно, аз съм с почти непрестанни лелински симптоми  Laughing а току вижте да ви изненадам този месец  Hug

Прегръдки за всичкииии Simple Smile))))

# 347
Ето ме отново. Нося добри новини. Прегледа ме д-р Александров от Центъра за репродуктивна медицина. Резултатите са нормални, матката ми е  добре, яйчниците също, освен това в десния има съзряващ вече доста голям фоликул, който ще е готов за пукане около 29 -30 октомри, което за мен е 13-14 ден от МЦ и по принцип тогава съм  в овулация. Пусна ми хламидия - но резултатите  ще са готови чак другата седмица четвъртък/петък. Аз хламидия съм пускала миналата година пак по това време за последно - беше отрицателно. Понеже вече от доста време правим опити за бебче ми каза, че ще е добре да си направя и цветна снимка, но аз съм си дала срок до началото на другата година. Дано не се и наложи да се прави:)
Иначе съм си казала, че за тази година повече никакви изследвания няма да си правя, давам си почивка 2-3 месеца - пълен релакс без никакви негативни мисли и опасения. На думи лесно, дано и на практика се получи.
С моя започнахме да работим по въпроса  luvbed тези дни са ни най важните. Бях чела че деня преди овулация е най-подходящият за зачеване. Ако някой друг е осведомен по въпроса ще се радвам да сподели.
blue_angel, Благодаря ти за подкрепата. Дано видиш положителното тестче и направиш най-прекрасния подарък на майка си  Hug

# 348
  • София
Кристи, браво за хубавите новини.
А зо хормоните говорихте ли?

# 349
Kristisha Радвам се, че всичко е наред. И аз така знам, че секс е хубаво да се прави ден преди О. по време на О. и 1ден след нея. Дано сгащите яйцето - успех! Simple Smile и поздравявам те за позитивното мислене.  Hug

# 350
Благодаря ви на всички момичета....знам че ще стане

# 351
  • София
Ето ме и мен  Hug След следобедна дрямка съм готова да се развихря в кухнята, днес ми е ден за домакинстване, даже десерта вече се пече  Crazy
Иве, стискам ти палци да успеете да зарадвате майка ти, а и вас самите с хубавата новина за рождения и ден (моя баща е роден на 9.11)  Twisted Evil не е лесно съжителството със скорпиони  Mr. Green Иначе на мен ми е 24ти ден, сега си броих дните, на 2ри ми дойде, тогава ми е първи ден, до днес - общо 24 дни.... не остана  Praynig
На останалите момичета желая от сърце късмет в "борбата" за хубава вест и много положителни емоции, вярвайте, че ще дойде и нашето време   bouquet

# 352
  • София
Ей Илюжънче, и при теб не останало. На теб кога ти е датата?
Аз съм на работа още, а трябва да изчезвам вкъщи да гитвя за свекито. И за нас де, ама нали трябва да се представя добре. Обаче категорично заявих, че за днес повече няма да бачкам. Трябва ми психическа почивка. Чакам да мине още един час и да си ходя!

Последна редакция: чт, 25 окт 2012, 16:16 от veseto87

# 353
Благодаря, момичета  Hug
Иначе за хормоните няколко пъти го питах, каза ми че са наред и да не се притеснявам. Все още се чудя за тези за седми ден след О дали да ги пускам. Доста парички са, а по здравна каса са по-малко от половината. Другата възможност е сега да не правя нищо повече и вече след 2-3 месеца ако не стане, като правя цветната снимка да направя и всичко останало.

# 354
  • София
Ами не знам кога трябва да ми дойде, зависи кога е била О. Ако е била на 17-18ден (респективно 18.10 - 19.10) значи имам 6-7 дни след О. това са моите изчисления... дано! Моля се да е станало  Praynig

# 355
  • София
Дано, дано! И азз те чакам, защото нали знаеш - след теб идва моят ред!
Кристи, специално ФСХ наистина си ти е височко. Аз мога да ти предложа друго. Другия месец отново на 3 ден от МЦ да пуснеш само ЛХ, ФСХ, пролактин и тестостерон. да видим тези повишения дали са били инцидентни. Пък после ще умуваме...

# 356
Кристи, според мен за сега щом всичко е наред остава само да вложите изкуство  luvbed ...и ние стискаме палчета... Ако не стане, в догодина ще ги пуснеш....ама дотогава може да си  preggo бремелинка!  Hug
Веси, дойде часът на истината, а? Ще запряташ ръкави в кухнята за кулинарни шедьоври в чест на свекито  Wink.... Сготви и гъби  #Crazy Joy ама само за нея.... шегичка де  Wink

Моят тест за О показва две чертички. Тази вечер е време за работа  luvbed ... Дано не сме много изморени, нацупени и незнам си какво  newsm78.... пък ще видим. Утре ще докладвам  Wink
Хубава вечер на всички сладуранки!!!
 Hug Hug Hug

# 357
  • София
Принцеске, хайде заровете томахавката на раздора и довечера пиинете по 1 чашка вино, надявам се, че си направила вкусна вечеря за подобаващо посрещане  Wink Стискам палци да хванете яйцето "на тясно"

# 358
  • София
Принцеске, я му направи една романтична вечеря и после  luvbed
Аз след малко тръгвам. Simple Smile Голямото чистене и готвене започва. newsm64 newsm79 Аз снощи си помогнах с чистенето де, ама запретвам ръкави в кухнята.
Оная с метлата  още я няма! (не говоря за свекървата  Grinning) Ще видим какво ще стане.

# 359
Здравейте и от мен момичета как сте днес аз имах много работа а и още не съм свършила а такъв мързел ме гони чакам с нетърпение събота та да си почина.Стискам палци на всички нечакащи а на другите късмет с  luvbed .

Общи условия

Активация на акаунт