Бебеправене Тема 16 - Ще сбъдна аз мечтата си голяма да бъда горда мама!

• 19 523
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
Аз да ви докладвам....за днеска се отчетох 2 пъти luvbed.Мисля вече да почина чеееееееее ще се  #2gunfire

# 361
Принцеске, я му направи една романтична вечеря и после  luvbed
Веси, Илюжън и аз така съм решила: първо  1dating   после  luvbed
Приготвих се с вино и мезета... сега ще метна едни пържолки. Паля свещите и чакам милото  Party
Стискайте палци! Утре ще разкажа....
Много ви обичкам, че ме подкрепяте. Съветите ви са ми много ценни!
 Hug Hug Hug

# 362
този месец без никакви ПМС,ден по-рано лелката дойде,такаче се записвам за другия месец

# 363
  • София
Аз докладвам набързо. Свекървата дойде, ама лелката не ще още...
Ама за всеки случай, да не остана по-назад, и аз се скарах с моя мъж!

Алекс, виждам те! Докладвай!  Laughing

# 364
  • София
veseto87 няма скрито покрито май, май  Hug аз влизам да ви чета и ви стискам палчета.
При мен какво се случва... до вчера следобяд имах болки ниско долу и ги овладявах с но-шпа. от днес ми няма нищо даже си направих дъъълга разходка до сестра ми  Hug  Имам малко коремче и голяяями гърди  Joy даже сестра ми днес ги забеляза  Joy
Да ви кажа май май от всичките юнски мами само аз нямам гадене /поне за сега/ и не драйфуцам и съм много, много щастлива, но пък за сметка на това ми се спи страшно много и туко няма ми се прияде нещо идиотско  Joy
Последно бях при доки на 16 и тогава видяхме сърдечна дейност и емриончо /аз така му викам/ който беше 3,7 мм  Heart Eyes
На 30 пак ще ходя са си взема следващия болничен /вече не ходя на работа, защото има доста неприятни миризми и химикали там/ и сигурно пак ще ме гледа. Дано всичко занапред да бъде наред.
Силно ви целувам всичките и знам, че скоро всички ще се местите в другите теми  Hug

Само да кажа за тестовете за ову.... в месеца, в който видях 2 черти, нито един тест за ову не ми показа положителен резултат  Naughty така че си действайте смело през ден   luvbed и това си е  Hug
Целувкииииии и не забравяйте, че аз ви следя много зорко  Hug

# 365
Момичета , и аз се записвам за по-нататък.....оф отново прокървих.Преди 5 дена положителен тест, още не бях отишла на лекар. Sad Sad Sad

# 366
  • София
Защо не отидеш на лекар. Може да не е загубено всичко.

# 367
  • София
murmeli розово или кафяво е? Ако не е розово не е приключило всичко, ще ти изпишат Дуфастон и Утрогестан и почивка и така. Ходи на лекар още сега според мен. има и спешни кабинети, Късмет мила  Hug

# 368
Кафяво е , но не съм в БГ , и тук процедират по друг начин. Например НЯМА болничен 45 дена преди раждане , ходиш си докрай на работа , по преценка на лекар. Съпругът ми и той плямпа , нерви ме само, че то бог си знаел работата и доктора не е бог ,какви са тия хапове и лекарства. Ще видя до утре сутрин как ще се развият нещата.Много слабо е , може пък и да спре, дано.

# 369
  • София
Ще стискам палци мила, дано всичко да е наред. А чхг можеш ли да пускаш? Ако да иди утре и след това след 48 часа и ще стане ясно. Късмет мила. Силно ти стискам палци  Hug  Hug  Hug

# 370
Благодаря.Понякога нещата се повтарят, и то лошите ...Дано скоро всички от темата се похвалим с по едно бебче.

# 371
Момичета , и аз се записвам за по-нататък.....оф отново прокървих.Преди 5 дена положителен тест, още не бях отишла на лекар. Sad Sad Sad

Дано всичко е наред с бебчо! Успех мила!  Hug И пиши! Praynig

# 372
  • София
Дани, при теб какво е положението?

# 373
Добро утро,момичета! Тази сутрин май аз съм най-ранобудната. Simple Smile Пожелавам на всички усмихнат и слънчев ден! Заповядайте по-чаша ароматно кафе.

# 374
добро утро и от мен
благодаря за хубавото кафенце с парченце шоколад
Sexy

Общи условия

Активация на акаунт