Бебеправене Тема 16 - Ще сбъдна аз мечтата си голяма да бъда горда мама!

• 19 522
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
  • до най-прекрасния мъж
Добро утро, девойки Simple Smile
Петък ееее.... Не остана и от тази работна седмица. Утре планирам да се наспя едно хубаво до късно. Милото отново работи, така че като тръгне сутринта, ще си дремуцам поне до обяд  hahaha Благодаря за кафенцето, аз вече закусих и пийнах чайче, че нещо гърлото се опитва да ме дере. Снощи имах някакви много странни приболявания долу - на моменти болеше, на моменти не. Нещо като спазми ниско долу вляво, които обаче преминаха от само себе си. Вече е късно за овулация, тъй като съм на 20ти ден от цикъла. Не са и спазми като преди да ми дойде. Не остана, най-късно до следващата събота ще се знае каква е истината. Имам един Шуър чек, останал ми от предния път и все го гледам сутрин като се обличам. За надежди, не знам дали да тая. Така или иначе не бяхме много редовни този месец. Да са ни се събрали 4-5 пъти за последните две седмици. Но Бог си знае работата, когато е решил, тогава Simple Smile
Хубав и спокоен петък ви желая и весел уикенд.

# 376
Добро утро и от мен момичета.Как сте, аз май с опитвам да настивам  сега си взех   ударна доза мед Гуш на всички ви.

# 377
  • София
Добро утро и от мен.
Брюнетче, мерси за кафенцето.
Силве, как са при теб нещата? Не остана време до събота.
Блу, дано тези придърпвания са нещо хубаво!  Praynig
Нелка, давай с меда. Никакво разболяване!

При мен няма нищо ново. А тая нощ какви тъпотии сънувах...Правех си тестове за бременност. Ама направих поне 15 и нито един не показа нищо, нито +, нито -. Голяма мъка беше! Хаха, побърквам се явно...
Хубав петък на всички!  Hug Hug Hug

Цвети ми се губи нещо тия дни.

# 378
  • София
Добро утро сладурки..вчера цял ден се скапах от работа и нямаше как да вляза...ама успях да ви поизчета, че сте много дейни  Hug

Секси мерси за кефенцето  Hug

Блу завиждам ти благородно за спането...аз няма да мога да се наспя, защото трябвам да ставам рано отново  ooooh!

Нели стискай зъби и никакво разболяване  Hug

Веси ще чакам да ни зарадваш, че лелчето не се е появило..а за карането..и аз онзи ден се скарах с моя..и аз да не изоставам  Joy Hug

Алекс  Hug Hug Hug Hug Hug

Това от мен, сладки мой  Hug

Последна редакция: пт, 26 окт 2012, 09:03 от Cvety_U86

# 379
Здравейте, бонбонки! Hug
Хубав ден е петък! Аз много обичам уикендите, та затова сега ми е голям кеф, че предстои почивка.
Секси, благодарско за хубавото кафе... ммм и шоколад!  HugТи как си? Нещо интересно?
Силве, днес как се очертава?
Блу, дано нищо да не те хваща за гърлото де... айде сега ... Много ми се иска болежките ти да са , защото вече някой има там и се намества  Wink... Стискам палчета за добри новинки Praynig
Нелка, никакви настинки! Забранявам!!! Взимай ударно витамин С. Сега имаме по-важни неща за правене, не да се занимаваме с вируси разни... Hug Hug
Другите къде сте???
Ставайтеееее!!!...
Веси, казвай как е положението? Свекито слуша ли снощи? Ако лелката още я няма, да знаеш изплашила се е от свекито  Grinning... хич да не идва! Praynig
Цветииии...къде си? Драсни две думи.... Hug

Ние снощи: както го бях планувала, така стана. Стопихме ледовете  Wink    1dating luvbed
Поработихме, пък да видим... много ми се иска тоя месец да отчетем качествен резултат, ама де да знам.....
Хубав ден, момиченца!!! Hug Hug Hug

# 380
  • София
Ей ме на де..ние с мъжо тия дни работихме ..нали ви казах, че по тялото си предцених, че трябва да съм в О..пък ще видим..днес леке по лека ми отшумяват болките в гърдите и си мисля, че О е минала...пък към 11-12 ноември ще видим какво ще излезе  hahaha

# 381
  • София
Аз много се радвам, защото днес ми е 12-13 ден след О. Тоест ЛФ се е повлияла и е добре. Simple Smile
Цвети, стискам палци да сте свършили работата. Simple Smile Гуш.

# 382
  • София
Веси дано  Hug ..макар, че тоя месец някакси не го мисля толкова...смисъл ако е станало добре..ако ли не..пак продължаваме..минали като, че ли се старахме повече и откъм секс направо си взехме взаимно силиците..този е по-спокойно...а и аз доста се скапах покрай работа и учене..и заспивам като труп направо.

п.п. зарадвай ме, че няма лелка още при теб.

# 383
  • София
Няма, Цвети, няма я гадината още.

# 384
  • София
Нека си стои там където е и 9м. да не идва... кой знае..тжзи мисиц може и ти да се изненадаш..мислила ли си кога да си правиш тестче  Hug

# 385
Добре съм,Принцеска,благодаря. Нищо ново при мен,чакам гадната лелка да си ходи. И месеца нямам търпение да свърши,остава да си чакам кротко и търпеливо овулацията. А мъжо ме дразни напоследък,или по-скоро аз нещо се самонавивам и си внушавам. Не искам да ви занимавам с глупости. Искам да има бебчета. baby_neutral

# 386
  • София
Секси мила спокойно..и аз си имам определени дни в които много ме дразни...даже и той май вече го знае това и гледа да не ме закача като изпадна в такова състояние...минава  Hug

Последна редакция: пт, 26 окт 2012, 09:40 от Cvety_U86

# 387
  • София
Добро утро и от мен  Hug Днес добре си поспах  Flutter
Иве, стискам ти палци другата седмица да успееш да ни зарадваш  Praynig
Нелка, ти какво се услушваш, я виж каква хубава графика имаш  Hug кога мислиш да правиш тест? Стискам ти палци и на теб  Praynig
Веси, много се радвам, че лелката още я няма, надявам се наистина да се забави за 9 месеца  Hug
При мен нищо интересно, гърдите си ме болят все така силно и сякаш ми горят отвътре, едни такива топли вълни ме обливат от тях...  Имам още време, дано този месец сме успели  Praynig

# 388
Повечето мъже знаят,че не бива да се закача жената когато е в цикъл. Grinning Но ми е криво,че той все още не е ентусиазиран като мен за бебе. Confused Ясно ми е,че едва ли някога ще го поиска толкова силно колкото аз,но нещо ме яде отвътре,че не е готов все още. Макар да говорихме,имам някакво вътрешно усещане,че не го желае наистина. Или както казах може би просто си внушавам.

# 389
  • София
illusion__ мила ти кога беше наред..сигурно си казвала ама аз тези дни съм много разсеяна за което се извинявам предварително  Blush Hug

Общи условия

Активация на акаунт