Бебеправене Тема 16 - Ще сбъдна аз мечтата си голяма да бъда горда мама!

• 19 509
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Цвети, днес по мой сметки трябва да ми е 7-8 ден след О не знам и аз.... другата седмица към сряда може би трябва да стане ясно  Peace

# 391
  • София
Амиии, Цвети, не знам за тестче...Много се чудя. Мислех за утре, 13-14 ден след О., ама съм малко разколебана. Особено след сънищата тази нощ.
Илюжънче, дано тези болки са на хубаво!
Принцеске, ти как си бе, образ?
Брюнетче, не се разстройвай. Мъжете трудно узряват за мисълта. Ще видиш как ще се радва като стане и какъв грижовен татко ще е!

# 392
Мерси,Веси  bouquet сигурна съм,че си права.

# 393
  • София
 Hug Hug Hug
Момичета, какво мислите, да направя ли утре едно тестче? Не искам да се разочаровам, ама и аз нямам надежди, та не мисля, че ще го приема много навътре. Или да чакам? И аз не знам...

# 394
Весенце- тест тезт тест!:)

# 395
  • София
Веси и аз предлагам утре да направиш тест  Hug Ти нали беше споделила, че лекаря ти е казал, че си имала хубава О. мисля, че утре е време да ни зарадваш  Praynig Стискам ти палци  Praynig

# 396
  • София
Аз пък съм фенка на неделите за правене на тест..та ако искаш или утре или в неделя ... стискам палци да ни зарадваш Веси Hug

# 397
Добро утро и от мен !
Веси според ме изчакай още малко. То бебчо ако е там няма къде да избяга  Naughty Аз предния път направих теста след 8 дневно закъснение и пак беше рано за док и нищо особено не се видя. Стискам палци много силно и ти да се махаш вече от тази темичка  Hug
Секси мъжете никога няма да са така готови както ти го искаш и няма да осъзнават какво става докато не гушнат малкия бебок и разберат че това същество вече е най-важното за тях ! При на с обратното пък , моя мъж иска страшно много и е много ентусиазиран, а аз не бях чак така ... сега вече и двамата го искаме много и се надяваме много да стане !  Praynig

# 398
  • София
Имах си О., да, ама с тоя прогестерон не знам...
Ох, до днес не го мислих, ама сега много се зачудих, едно такова ми се сви сърцето!
Май ще пробвам утре, поне да съм спокойна, че вечерта ще излизаме, да знам дали да си пийвам.

# 399
Весич, искаме тестче! Абе направи го утре , пък каквото -такова... Вече виждам твоите  EFP Та да ги видиш и ти  Praynig
А вечерта като излезнете  newsm44 newsm68.....
Абе що нищо не казваш за свекито?  newsm78

# 400
  • София
Имах си О., да, ама с тоя прогестерон не знам...
Ох, до днес не го мислих, ама сега много се зачудих, едно такова ми се сви сърцето!
Май ще пробвам утре, поне да съм спокойна, че вечерта ще излизаме, да знам дали да си пийвам.

Наистина си направи тестче... Нямам търпение  Grinning Crazy
Аз ви казвах, че не съм имала никакви симптоми, а днес ме заболя десния яйчник  Laughing
Обаче явно и аз се разболявам, само ме втриса и ми е студено постоянно... а съм с пуловер чак. Кръста не ми е минал...  Confused

# 401
Весеееее,стискам палци да ни зарадваш  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 402
  • София
Ей, момичета, как ме надъхвате. Ще видим. Сигурно ще направя. Имам една кутийка Престо и едни такива, дето са с тестовете за О. Кой да направя според вас?
А за свекървата, забравих да. Всичко мина чудесно. Много хареса апартамента и 100 пъти благодари за хубавата вечеря. Ама аз като седнахме на масата вече бях труп. Всички бяхме уморени, ние от работа, тя от 7-часов път. И легнахме към 11 и нещо. Ще видим довечера как ще е.  Grinning

# 403
  • София
така така Веси надъхвай се.....дано да повлечеш крак и всички ние след теб  Hug

Принцес душко..вие работите ли щом ледовете са стопени вече  Hug

# 404
Весеееее......чакам резултат утре.Ида е отрицателен не се отчайвай...може да е рано но ти си направи

Общи условия

Активация на акаунт