Бебеправене Тема 16 - Ще сбъдна аз мечтата си голяма да бъда горда мама!

• 19 505
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
Аз да питам....коя е следващата която НЕ чака???????освен Весито

# 406
  • София

Ами аз НЕ чакам 5-ти ноември...  Crazy

# 407
  • София
Илюжънчето е скоро. Каза другата седмица средата.

# 408
Здравейте и от мен  Hug Поздравявам ви с петъчния ден! На мен тази работна седмица много ми хареса - само два работни дена, но пък доста работа имам и направо едвам смогвам да ви чета.
Веси, стискам палци  Praynig Какъвто и да е резултата утре ще са все добри новини, все пак беше важно ЛФ да се удължи. Но знаеш, че всички се надяваме да ни зарадваш с  EFP

# 409
Принцес душко..вие работите ли щом ледовете са стопени вече  Hug
Цвети, снощи поработихме...ама днес съм на работа. А беше хубаво да съм си в къщи и цял ден да не излизам из под завивките  luvbed Викам дали да не си взем отпуск за бебеправене  newsm78... Мъжо казва, че имам много излишен материал в главата  #Crazy Joy
Май прекалявам  Crazy ......

# 410
Веси,Принцеске засега нещата са добре,няма я лелката не я и чакам,но усещам някакво напрежение в яйчниците и се надявам да не е от нея!

# 411
  • София
Кристи, и аз много се радвам за ЛФ. Само от един месец се повлия явно. Simple Smile

# 412
Здравейте и от мен!
Аз днес съм много объркана и започнах да се вкарвам в някакви филми. Знам, че на този етап е напразно, но какво ми е влязло и на мен в главата от 2-3дни, че ми има нещо, не знам.
Относно НЕ чакането ... аз съм около 10ти -11ти ноември. Simple Smile Миналия месец малко ми се измести ... утре започвам с Утрогестан-а 10дни - до 5ти и дано няма проблем.
 И най-вече не ми дойде, ако ли ми дойде - чичо доктор ни зове Simple Smile

Дано не го дочакаме ... Simple Smile  Hug

# 413
  • София
Тоито, знам аз защо се вкарваш в тия филми. следя те изкъсо! Аз предлагам другия месец да направиш една ФМ за да се успокоиш. Simple Smile  Hug

# 414

Ами аз НЕ чакам 5-ти ноември...  Crazy
ОООООО ГЕРИ и аз съм на 5.11....заедно сме  Grinning
надявам се да е пропуснем за около 9 месеца

# 415
  • София
Тоито мила с теб сме кажи речи на една дата и аз съм 11-12...но тъй като на 10 имам РД, кой знае може и двете да получим един хубав подарък  Hug

# 416
Тоито, знам аз защо се вкарваш в тия филми. следя те изкъсо! Аз предлагам другия месец да направиш една ФМ за да се успокоиш. Simple Smile  Hug
фоликулометрия ли имаш предвид,Веси?
Така или иначе не само това ще направим. Изчаквам да видим до следващата ми дата на М какво ще се получи. Все пак надежда има .. чудеса се случват - както разказа и Поли. Simple Smile И тогава не само това ще направим, но аз и мъжо ще се подложим на всички възможни изследвания. Дай Боже да не се наложи!  Praynig
Цвети - искрено ти го пожелавам ... покрай теб си пожелавам и на себе си Simple Smile  Hug

# 417
  • София
Да, фоликулометрия.
На мен ми се струва, че въпреки проблемите, тази темичка е някак заредена с много хубави думи и емоции. Някак мило ми става да чета мненията. дано скоро някой се похвали. Simple Smile

# 418
  • София
Ето ме и мен след едночасова тренировка, направо се чувствам като нова  Crazy  
Тоито и аз се надявам да не ви се налага да ходите по лекари  Hug

# 419
Еи момичета колко сте изписали от сутринта не мога да ви изчета .Незнам какво и е хубавото на графиката илузионче  Laughing аз нещо не я харесвам незнам защо LaughingВесе с теб съм и аз съм решила ако до неделя не ми дойде или не падне БТ да правя тестче.Малко съм скептично настроена ама каквото такова. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт