Бебеправене Тема 16 - Ще сбъдна аз мечтата си голяма да бъда горда мама!

• 19 518
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
Силве значи и ти не чакаш тия дни и аз го имам това напрежение в яйчниците и много много много  съм изморена  вечер пътучам с влак 20 мин към 8 часа направо ми се затварят очите ,айде и утре и после отпуска Laughing

# 421
Нелка аз утре Не чакам.Аз не чувствам умора,а само това напрежение за което споменах в яйчниците и болезнените гърди разбира се

# 422
  • София
Къде се загубихте? Да не спите следобеден сън?
Аз докладвам, че лелята още не идва...

# 423
Весе, не спим, а ядем..... Лелееее то не бе глад, не бе чудо.... #Crazy
Добре е, че лелята не идва... така, така още 270 дни....

# 424
И аз "зоркото око" не спирам да стискам палци  Praynig

# 425
  • София
И аз се присъединявам към зорките очи и ядящите  hahaha

# 426
  • София
Мисля все пак утре сутринта да направя едно тестче? Така и така не се надявам, та мисля че няма да има разочарование. Кое предлагате - Престо-то или едно от тестовете за О. от Ибей, на което пише, че е с чувствителност 10?
Благодаря, момичета. Гушкам ви много силно!  Hug Hug Hug

# 427
Здравейте и от мен мацки , аз напоследък не ми остава време да пиша само от време на време хвърлям по едно оченце Hug иначе не чакам и аз на 5.11 пък да видим
Весе с теб съм момиче сигурна съм че каквато и марка ТБ да направиш все ще е  EFP
хайде чао от мен за сега newsm51

# 428
  • София
Райче, онзи ден си мислех за теб!
Ама стига бе, дами. Нали ви казах, че трябва да е някакво чудо, за да е станало този месец. Аз се чувствам много рационално настроена тия дни. някак ми е спокойно, вярвам си, че всичко е наред и ще стане, няма къде да ходи.
А за симптоми нямам нищо по различно от ПМС. Само дето гърдите не ме болят много, а по скоро са някак твърди. Имам и засилена ЦС (кремообразна). Така е винаги преди М.

# 429
  • София
Веси ако тестчето от Ибея е с по-голяма чуствителност направи него  Hug

Райчеее  Hug

# 430
Вмъкни Цитат

Здравейте и от мен мацки , аз напоследък не ми остава време да пиша само от време на време хвърлям по едно оченце иначе не чакам и аз на 5.11 пък да видим
Весе с теб съм момиче сигурна съм че каквато и марка ТБ да направиш все ще е 
хайде чао от мен за сега

И аз съм на това мнение не знам защо Весе не ме питай

# 431
Райче, онзи ден си мислех за теб!
Ама стига бе, дами. Нали ви казах, че трябва да е някакво чудо, за да е станало този месец. Аз се чувствам много рационално настроена тия дни. някак ми е спокойно, вярвам си, че всичко е наред и ще стане, няма къде да ходи.
А за симптоми нямам нищо по различно от ПМС. Само дето гърдите не ме болят много, а по скоро са някак твърди. Имам и засилена ЦС (кремообразна). Така е винаги преди М.
Благодаря   bouquet
точно това спокойствие ме съмнява най-много, иначе аз и през двете бременности гърдите не са ме болели само стават по  bombs
Цвети  bouquet

# 432
Хей здравейте, и аз съм от хапващите и така сладко съм се разяла тези дни Simple Smile Нечакам около 29-30 ,макар че съм от обнадеждените тъй като с милото се сърдихме точно около важните дни ... Имам тежест ниско долу и в яйчниците ама нищо друго за сега...
Весенце стискам палчета мила !! И на всички нечакащи разбира се ! Гуш

# 433
  • София
Знам, че спокойствието е важно. Обаче аз нямам основание. Имам си разни проблемчета, операция и разни други неприятни неща. Ама ще видим. Ако днес не дойде, ще видим утре сутринта!

# 434
Здравейте и от мен мацки , аз напоследък не ми остава време да пиша само от време на време хвърлям по едно оченце Hug иначе не чакам и аз на 5.11 пък да видим
Весе с теб съм момиче сигурна съм че каквато и марка ТБ да направиш все ще е  EFP
хайде чао от мен за сега newsm51
RAQSVETLINA станахме 3 за 05.11 НЕ ЧАКАЩИТЕ

Общи условия

Активация на акаунт