Бебеправене Тема 16 - Ще сбъдна аз мечтата си голяма да бъда горда мама!

• 19 492
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
Хайде,Веси,стискаме ти палци утре да ни зарадваш!

# 436
  • София
Май ще дойде гадината. пак ме сви корема! Здраве да е. другия месец  малко помощ знам, че ще успеем. А нали знаете за Коледното чудо!

# 437
Знаем, Веси! Hug  Чудото ще дойде и при нас!
Знаем още, че не трябва да се отказваме и да губим кураж!
Иначе: трудните неща ги вършим с лекота, невъзможните малко ни забавят! Wink

# 438
на мен ми се появи някакво течение и ме накара да си помисля, че лелката е дошла по-рано  Thinking

# 439
Офф,а ние утре сме на гости на свекървата. ooooh! Толкова не ми се ходи..няма начин обаче да се измъкна.

# 440
Тоито мила с теб сме кажи речи на една дата и аз съм 11-12...но тъй като на 10 имам РД, кой знае може и двете да получим един хубав подарък  Hug
По предварителни изчисления и аз съм около тези дати 12-13 ноември  EFP EFP EFP

# 441
Здравейте момичета!Весе стискам палци.Аз не чакам на 6.11-7.11.

# 442
  • до най-прекрасния мъж
И аз в кюпа за началото на ноември. Май се заформяме голяма дружинка. Весето, Илюжънчето и аз там някъде. Стискам палци, Весе, дано не дойде гадината. Стискам палци и на останалите, които не чакате тези дни. Станахме много кандидат-мами и вече трудно помня на всяка историята и датите, та да не забравя някоя. Редно е да се поразредим малко, а, какво ще кажете?  Simple Smile

# 443
  • София
Харесва ми идеята за поразреждането. Наистина напоследък повече момичета идват, отколкото си отиват от темата.
Аз чакам мъжО да ме вземе от работа и отиваме да си купим микровълнова. По-късно ще докладвам. Ако няма изненади тая вечер, утре ще направя все пак едно тестче, за да съм си спокойна, макар че знам от сега какъв ще е резултата!

# 444
Момичетаааа .... Преди малко направих и 6тия тест за Овулация, и вече съм на 100% сигурна, че наситеността на чертичките е еднаква! Нищо общо с вчерашната ... още съм на работа и нямам възможност да ви я покажа, но .... не мисля, че нямам О - не и този месец. Не знам - дано не се лъжа! Но чертичките са ФАКТ! И СЪМ РАДОСТНА ОТ ТОВА!  Hug

# 445
  • София
Аз нали ти казах, че когато видиш положителен, ще го познаеш. Айде действайте здраво тези дни. Уикендът е много подходящо време! Simple Smile И изгони черните мисли и кофти приказки.

# 446
Здравейте, момичета!
При мен лелката вече се е запътила да си ходи, утре вече ще е изчезнала и почваме. Дано скоро се получи и всичко да е наред! 

Веси, стискам палци да не дойде лелката!  Hug

Тоито, дано всичко да е наред  и при вас и дано има радост тоя месец!  Hug

На всички нечакащи, пожелавам положителни тестчета, че наистина е време да се поразредим малко!  Peace

От този месец и аз почвам тестове за О, в комбинация с БТ. Една приятелака поръча по нета и ги чакам тея дни!
Това е от мен за сега!  Hug

# 447
Весе и аз стискам големи ПАЛЦИ.....и на всички НЕЧАКАЩИ.Ама наистина станахме голяма групичка и също тези около 05.11 EFP

# 448
Весе и аз стискам големи ПАЛЦИ.....и на всички НЕЧАКАЩИ.Ама наистина станахме голяма групичка и също тези около 05.11 EFP.....ама защо така продължават да си ме наболват от време на време яйчниците НЕЗНАМ

# 449
  • София
Докладвам - няма я още! Но ми се струва, че тая нощ ще ме изненада. Ако не, утре ще направя едно тестче.

Общи условия

Активация на акаунт