Бебеправене Тема 16 - Ще сбъдна аз мечтата си голяма да бъда горда мама!

• 19 486
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Вееесиииии  newsm44 видя ли, мила  Hug Hug Hug мечтите се сбъдват и то когато най-малко очакваш! Толкова много се радвам за теб!  Hug Пожелавам ти една лека и спокойна бременност и пухкаф финал  Hug хайде повлечи краче и за мен и за останалите момичета   bouquet
Иве, благодаря за страхотната закуска, но съм в еуфория  newsm44 само кафенце ще пиина  Hug

# 466
  • София
Много ме е страх. Направих си и Престо, който е с чувствителност 20. Там не съм сигурна, че виждам нещо. Явно е много рано наистина.

# 467
  • София
Ох Веси, ако знаеш сърцето ми как прескача... направо ръцете ми треперят, толкова много се вълнувам, сякаш аз съм си направила теста  Hug Hug Hug Много, много, много се радвам за теб, сега недей да се притесняваш излишно, с теб сме  Hug изчакай още ден, два и повтрори теста  Hug

# 468
Браво, Веси, много се рабдам миличка . Hug  Едно голямо честито, ти за мен си доказателство, че не трябва да гп мислиш и то става, когато най-малко очакваш. Леко бременеене и всичко да е наред!  Praynig

# 469
  • София
Илюжънче, нали знаеш колко близка те чувствам. Думите ти значат много за мен!  Hug Hug Hug
А чертата и на Престото вече личи.
Благодаря ви момичета. Без вас нямаше да повярвам в мечтата си!

# 470
Забравих и аз да кажа добро утро и мерсаж на Ивето за закуската! Веси, повлече крак, дано и скоро те последваме и ние! Денят ми започва страхотно, много се радвам за теб.  Heart Eyes И да не ни напускаш, чу ли?  Mr. Green

# 471
Аз искам да ви питам нещо, от 2 дни започнах да пия по 1 хапче мента, глог и валерчн на билкова основа, това няма да навреди , нали? Понеже стреса ми е в повече- работа, в къщи, и покрай бебеправенето. От дена ми беше заседнала буца в гърлото и затова ги почнах. При бременност не трябва да се приемат- така пише на опаковката, но аз искам сега малко да ги попия, известно време!

# 472
  • София
Аз искам да ви питам нещо, от 2 дни започнах да пия по 1 хапче мента, глог и валерчн на билкова основа, това няма да навреди , нали? Понеже стреса ми е в повече- работа, в къщи, и покрай бебеправенето. От дена ми беше заседнала буца в гърлото и затова ги почнах. При бременност не трябва да се приемат- така пише на опаковката, но аз искам сега малко да ги попия, известно време!
Милата  Hug Но щом пише, че не е препоръчително, по - добре недей! Разбирам те напълно какво ти е, аз съм в същото положение,даже и уча. Я дай на непукизма, пък квото ще да става.  Hug всичко ще се оправи! Няма смисъл от стрес и напрежение, просто не ги мисли  Peace

# 473
  • София
Веси и аз те чувствам близка, макар и да не се познаваме  Hug и ти желая всичко най-добро!   bouquet
Дани, защо не потърсиш малсото от вечерна иглика на Прим Оил, не правя реклама, просто то е най доброто, не само че помага за хубава ЦС и за удължаване на ЛФ, а и намалява стреса, аз от както го пия се чувствам много добре  Peace

# 474
  • София
За вечерната иглика и аз подкрепям. Simple Smile

# 475
Добро утро, момичета!!! Весенцееее  Hug Hug Hug
Честито мила, поръси малко прашоляк, плийййз Simple Smile

Знам, че не вярваше този месец да е станала работата, но все пак, като върнеш лентата назад, имаше ли някакви по-различни усещания (физически и психически) от друг път?

Може да звъннеш и на доки, ако трябва да започваш Утрогестана за всеки случай  newsm78

Целувки от мен и пожелавам на всички ни скоро една такава неочаквана или очаквана радост  Hug

# 476
  • София
Ох, страх ме е още да ръся прашец честно казано, ама айде така мъничко:
 babydust7 babydust7 babydust7
А на док ще звънна в понеделник. Няма смисъл сега да го притеснявам.

# 477
Добро утро!Каква страхотна новина,Сега целия ден ще е така весел.Честито  veseto87 да посъбера малко прашец за другия месец. newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28

# 478
Я да посъбера и аз малко  newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

А, то верно, че е събота, аз нали съм на работа и въобще не загрявам!!!

Няма да се притесняваш, всичко ще е наред!  Hug

# 479
Сега си получих резултатите и моя прогестерон е нисък-11.64.Весе ,какво каза твоя лекар, това оправя ли се. Cry

Общи условия

Активация на акаунт