Бебеправене Тема 16 - Ще сбъдна аз мечтата си голяма да бъда горда мама!

• 19 485
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
И аз ще посъбера малко.  newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

# 481
Илюжън, проблема е, че не съм в БГ и не знам тук дали го има и как се казва точно!  newsm78

# 482
  • София
Сега си получих резултатите и моя прогестерон е нисък-11.64.Весе ,какво каза твоя лекар, това оправя ли се. Cry
Ели, дай референтните. На кой ден са правени и засичана ли е О.?
Искам да кажа, че на Престото чертичката си се вижда много хубаво. да доста бледа е, но ясна! Сега остава само да се моля.
По-късно ще ви разкажа и какви ми бяха симптомите, на които обаче не обръщах внимание и си мислех, че пак си внушавам.

# 483
Добро утро и от мен!

Веси честити две чертички  Hug много ме зарадва сутринта newsm44, пожелавам ти много спокойни 9 месеца и никакви притеснения повече!

Аз имам питане  - поръчах си от ибей комплект (тестове за О., тестове на бременност + Пре сийд гел), та въпроса ми някой има ли наблюдения от гела, дали има положителен резултат след употребата му? Ако някой го е ползвал да сподели  smile3529

Успешен ден от мен и дано това е само началото на + тестове   bouquet

# 484
Веси на 21 ден.Не съм засичала О ,защото не вярвах, че ще има.Ориентирах се по цс.
PROGESTERON-11.64  М.0.7-4.3 Ж.фол.-0.6-4.7 овул.2.4-9.4 лут.5.3-86 мен.до 2.5
Подчертавам ,че лекаря ми каза да го направя на 21 ден ,като не спомена да засичам О.Пуснах ги на ДЕНИС, но докато ми върне ще се побъркам.Преди малко пуснах всички изследвания в темата за хормони.

# 485
  • София
Видях ги.
Нисичък е, но е трудно да се тълкува след като не е засичана О. Но не го мисли това. Това е хормонът, който се повлиява най-лесно. И то с не толкова натоварващи медикаменти.
Роузи, аз не мога да съм полезна за гела от личен опит, но съм чела добри отзиви.

Да споделя сег чувствата си, че много мислих какво точно да напиша. Не можах да спя цяла нощ и просто бях решена, че ще направя тест. Е, още докато го правех, почувствах нещо. Знаех, че ще е положителен. От няколко дни усещах някакви странни тръпки в корема. Нали се сещате, като "пеперудите", когато се влюбваш! И ето, видях чертата, бледа, но там! Мислех да правя на мъжа изненади. Какви изненади? Аз ако на него не кажа на кой тогава. А сега и със свекървата вкъщи...трябва да сме много внимателни. А той милия сънен вика: "Ама тя едва се вижда, не се радвай" И аз на инат си направих и Престо. А той: "А тази вече е по-добре"! Ама ходим като чалнати. И да ви кажа много ме е страх! Мисля, че е нормално де, но наистина съм уплашена.

# 486
Ох, това сигурно е неописуемо чувство!!!  Hug Нормално е да не знаете къде се намирате  Mr. Green Няма по-прекрасно нещо за една жена от това да бъде майка. Радвай се и без страхове (само мъничко, понеже не може без  Wink ) newsm76

# 487
Добро утро!
Блу, мерси за закусчицата.
Не можах да спя изобщо тая нощ само сънувах и се будех.И преди малко не издържах и си направих тест.
Амииии, какво да кажа, не знам...
Имам си блееееда втора черта  EFP Ама съм в шок, затова и не се радвам...Не знам, не знам...
Малеее - Веси - толкова се радвам за теб - видя ли!? МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ - СТИГА ДА ПОВЯРВАШ В ТЯХ!
Желая ти една спокойна и хубава бременност, изпълнена само с хубави и приятни емоциики!  Hug preggo  ylinfant newsm30

# 488
Урааааааааааааааааааа, Весиииииииииииииии,   moresmile честито, миличка!!! Толкова много се зарадвах и развълнувах като прочетох, че си видяла двете чертички!!!  Hug
Пожелавам ти много много спокойна бременност, на която да се наслаждаваш до последно!!!  Hug

# 489
Весеееее не мога да ти опиша и аз колко се развълнувах като прочетох новината  newsm68 newsm44  bigdance2 Спокойно мила и честито !! От тук нататък те чакат само такива вълнуващи и незабравими  моменти !!! Ти го заслужаваш !!  Hug

# 490
  • София
Ох, момичета, не знам какво да кажа. Нищо нямаше да е същото, ако не бяхте вие. Целувам ви и ви прегръщам много силно!
И да знаете, каквото и да става, няма да ви изоставя докато всяко една от нас не постигне мечтата си!

# 491
  • София
... направо още ми играе всичко, не мога да се съвзема, явно те чувствам много близка, след като така съм се развълнувала...  Hug И все пак искам да се опиташ да споделиш всичките си симптоми, ей така, нещо от вътре говореше ли ти, сънуваше ли нещо странно  Hug Много се вълнувам, че и аз съм в очакване, но колкото повече се приближавам към датата на М, толкова повече губя кураж  Tired

# 492
Добро утро!
ВЕСЕ, ВЛЕЗНАХ,ЗАЩОТО ЗНАЕХ,ЧЕ СИ БРЕМЕННА!!! МНОГО СЕ РАДВАМ МИЛА !   bouquet
Спомних си един твои пост, в който каза, че не знаеш защо всичко в живота ти трябва да се случва толкова трудно!!! Виждаш ли сега колко си щастлива!

Радвам се много!
Поръси ни момиче!:))))

Целувам ви всиТЕ!:)

# 493
  • София
Никакво губене на кураж! Нали видя как стават нещата.
Сега ще опиша всичко, което чувствах.
1. Най странното беше, че още малко след О. започнаха болките ниско в корема като ПМС. Е това ми беше най-странното. Аз го споделих и тук и мислех, че ЛФ ще е супер кратка и нещата са зле.
2. Гърдите започнаха да ме болят веднага след О., като всеки месец, но след 3-4 дни спряха и сега са само леко напрегнати.
3. За "пърхането" в стомаха вече казах. Него не знам как да го обясня по-добре.
4. Сутрин леко гадене от пастата за зъби, ама на това тотално не обърнах внимание, понеже и други месеци съм го имала.
5. Странно за мен, но имам много слаб апетит. Обикновено преди М. озверявам!
6. Не ми се прави секс.
7. Мъдрецът, който се обади миналата седмица. Прочетох, че много пъти в начална бременност се възобновяват такива проблеми.
8. Станах много, ама много нервна. Само навиквам хората... Embarassed Embarassed Embarassed

Ще допълвам като се сещам нещо.  Hug Hug Hug

Иве, благодаря  и на теб!
Ръся, ама ме е страх още:
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 494
Илюжънче, аз имам чувството, че ще последваш Весито  Mr. Green Hug Стискам много силно палци!  Hug
И аз не чакам другият петък, 2.11. Въпреки доказания проблем при нас, аз тая надеждичка- може да е съвсем малка, но я има  Praynig Този месец нямам ПМС, а друг път по това време ме скъсват-  болки в къста, корем- всичко!

Общи условия

Активация на акаунт