Бебеправене Тема 16 - Ще сбъдна аз мечтата си голяма да бъда горда мама!

• 19 487
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
  • София
И тази вечер е голямо затишие... пак сте се умълчали  Crazy

# 451
  • София
Аз поглеждам лаптопа от време на време, ама няма нищо ново около мен. Следя за новини при вас. Simple Smile

# 452
Да,това щях да пиша и аз  Grinning....аз почнах да се притеснявам нещо.....като стоя повече време права страшно много ме наболява единият яйчник...От какво може да е това????

# 453
Да,това щях да пиша и аз  Grinning....аз почнах да се притеснявам нещо.....като стоя повече време права страшно много ме наболява единият яйчник...От какво може да е това????

В О ли си? Или скоро е минала?

# 454
Дани О ми беше на 23 в вторник и точно един ден преди О ме заболяха и до сега ме прерязва единият.Аз питам защото никога не ме е боляло толкова време а винаги един ден преди О и в деня на О............

# 455
  • София
Поли, как я засече тази О.? Да не би да е била малко по-късно. Рано е все още за всякакви признаци.

# 456
Весе аз нали бях казала че тестовете за О няма да ги ползвам ама неможах да се здържа  Laughing.....и сега това казах че по принцип винаги си е усещам ....та теста ми отчете положителен на 23  в вторник тоест че може и вчера да съм била в О...с мъжо не сме спирали дето се вика само днеска пропуснах защото неможех повече  Laughing. А пък за симтоми Веси и дума да не става,просто никога не са ме боляли толкова време и болките започнаха от понеделник някаде но като при МЦ а сега е малко по различн, прерязва ме и малко ме е страх  Sad от какво може да е

# 457
  • до най-прекрасния мъж

Добро утро, девойки!
Закуската и кафето днес са от мен - като най-ранобудна. Аз изпратих мъжото на работа и ще лягам да си доспя. Междувременно закусих, така или иначе направих закуска на милото, направих и на себе си. Ние нещо сме болни - аз кашлям леко, милото го боли гърло, а снощи имаше и температура и го болеше глава. Започнахме веднага бабешките лекове, дано се справим. Мен не ме дере толкова гърлото днес, та си преотстъпих трахизаните на него, дано поне той да овладее болката. Придърпванията долу вече спряха, от какво са били, не знам. Отивам да спя, ще ви прочета после. Приятна събота и да си починете хубаво.

# 458
  • София
Добро утро!
Блу, мерси за закусчицата.
Не можах да спя изобщо тая нощ само сънувах и се будех.И преди малко не издържах и си направих тест.
Амииии, какво да кажа, не знам...
Имам си блееееда втора черта  EFP Ама съм в шок, затова и не се радвам...Не знам, не знам...

# 459
  • София
Добро утро!
Блу, мерси за закусчицата.
Не можах да спя изобщо тая нощ само сънувах и се будех.И преди малко не издържах и си направих тест.
Амииии, какво да кажа, не знам...
Имам си блееееда втора черта  EFP Ама съм в шок, затова и не се радвам...Не знам, не знам...
Малееее, СУПЕРРРР!!! ЧЕСТИТОООО!!! Crazy Party Party Party
Моите поздравления  Hug най  - сетне една прекрасна новина!
Как хубаво се почна денят  Flutter
П.С. Съвсем забравих да кажа добро утро на момичетата  Blush Как сте? Надявам се още една да се похвали... poli7776 , изкефих се, че сме заедно с теб,  абе заформи се голяма група  Crazy

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 08:36 от Гeритo

# 460
Весиии,видя ли,че когато най-малко очакваш чудесата стават! Hug
Много се радвам за теб,изплаши и ти организма,че се заемаш по-сериозно и то стана! Laughing
След няколко дена 2-ри тест!Много се радвам за теб!Тихичко честито!  bouquet

# 461
  • София
Благодаря ви от сърце.
Аз, аз не знам наистина какво да кажа. Показах го и на мъжа ми и той вика: "Ама тя е многоо бледа", та трябваше да му обясня, че тестовете за Б. не са като тези за О.
Трябва ми малко време и ще разкажа още мисли...който ми се въртят в главата.

# 462
Весии,браво миличка и честито. Hug Много се радвам за теб. Да не говорим все още,ще чакаме след няколко дни да потвърдиш голямата новина.  bouquet

# 463
Добро утро и от  мен LaughingКазах ли ти аз Весе.Честито миличка. Laughing Laughing Laughing Laughing

# 464
ВЕСЕЕЕЕ ЧЕСТИТО.Направо се просълзих миличка от щастие.След няколко дни друг тест. Hug

Общи условия

Активация на акаунт