Бебеправене Тема 16 - Ще сбъдна аз мечтата си голяма да бъда горда мама!

• 19 282
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
  • до най-прекрасния мъж
Весенце, честито, мила. Толкова много се радвам за теб. Теб и Илюжънчето ви чувствам супер близки. Направо ми изтръпна коремчето, като прочетох добрата новина. Знаех си, че този месец ще си ти, просто го знаех, въпреки че ти постоянно казваше, че няма да е. Много лека и спокойна бременност от мен и пухкав сладък бебок на финала. Ау, страшна еуфория ме обхвана и мен, направо ми се иска да тичам и да скачам. Много, много се радвам.   bouquet - благодаря за хубавите темички, които пускаш, аз предлагам следващата също да е твоя, та да ни е на късмет.
Аз съм по-добре днес, сега мисля малко да поскиторя, че не съм излизала от много време, така и така милото е на работа и не ми се седи сама. Мен от време на време ме свива долу, но за кратко и после отминава.
Хулиганката, добре дошла и да не се задържаш дълго в тази тема.

# 511
  • София
ВЕСЕЕЕЕ ЧЕСТИТО МИЛА....АЗ ТИ КАЗАХ НЕЩО И БЯХ ПОЧТИ СИГУРНА ЧЕ СИ БРЕМЕННА.Много много успех ти пожелавам и едно пухкаво бебе  newsm44.Казах ти ти да си първата и сега ние след тебе.Аз да докладвам че продължават да ме болят яйчниците като преди МЦ имам чувството че ще ми дойде и неможах да спя  newsm45......Гери аз вече не съм сигурна дали е станало милаааа с тези болки но дано при теб е станало
Ааа, Поли, така няма да я бъде  Naughty а не ти давам да ти идва!  Naughty И аз имам болежки яйчниците, една такава тъпа болка... А пък кръста не е представал да ме боли, и сега пък и гърдите ме болят... Не знам какви са тия болежки, а за пръв път ги имам...

Хулиганката, добре дошла  Hug

# 512
E... ВЕСИ браво много мило ми стана и много се радвам за теб наистина, не съм от най активните, но много се зарадвах  Hug  newsm44 smile3501

# 513
Веси, честито и от мене. Наистина много се радвам за теб Simple Smile

# 514
Гери и аз не знам.....но пък гърди никога не са ме болели и сега не ме болият но яйчницитеееее точно все едно ще ми идва.......нищо друго няма а това не е нормално за мен и е много странно.Не мисля че са някакви симптоми ми вече почнах да се вманиачавам се ми има нещо

# 515
  • София
Весиииии е на това му се казва страхотна новина...аз ти казах, че ще стане видя ли...леле много съм щастлива...сякаш на мен ми се е случило..супер..супер суперрр Весиииииииииииииии

# 516
Аз влизам само да кажа,че ми дойдоха тестовете за О.от ebay, за 5 дни дойдоха, с обикновена пратка!Тъкмо навреме преди предполагаемата О.! Simple Smile

# 517
  • София
Благодаря на всички! Пожелавам ви да ви се върне поне двойно!  stork-girl stork-boy
Само се моля всичко да е наред!  Praynig Praynig Praynig
Показвам обещания тест. Снимах Престо-то, защото се вижда много по-добре:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 15:03 от veseto87

# 518
Весиииии, честито , слънчице!!! Hug Hug Hug
Знаех си, че си бременна, а ти не, та не.... Виждах в съзнанието си твоите две чертички, точно като тези горе.... Знаех, знаех, знаех.....
Толкова те обичам!!!!  Hug
Леко бременеене и един сладък бебочко да гушкаш другото лято!
Много се радвам! Ти го заслужаваш......
Дай Боже всички след теб да се наредим!
Имало защо ти да правиш темичките  Wink.... Не ни изоставяй!  Hug

# 519
Веси честито, красиви 9 месеца и на финала още по-красиво и здравичко бебче   newsm32

# 520
Илюжън, ще разкажеш ли по-подробно за това масло от вечерна иглика. За какво точно се пие? Може и свободно да се закупи, така ли? Благодаря ти!  Hug

Веси, и аз предлагам ти да пуснеш пак следващата тема!  Heart Eyes

Аз да докладвам, че лелката си замина и може би довечера или утре почваме наново! Но този месец съм казала, че правим любов, а не бебе. Надявам се да не го мисля толкова!  Praynig Пък дано нещата се получат, няма да се ровя за симптоми, че знаете как бях този месец, мислех си че е станало и накрая бях много разочарована, просто съсипана, изпаднах в дупка, но сега стъпих на крака и продължавам- НАПРЕД! Дано Господ ми даде това, което искам толкова много!  Praynig
Според мен, той е велик и трябва да се молим и да вярваме!  Praynig

# 521
  • София
Дани, и аз го пих това масло, но Илжънчето е по-информирана. Нека тя разкаже. Simple Smile
Милички, ако знаете каква опора сте ми. Просто нищо нямаше да е същото без вас!
Да ви кажа още два симптома - повишена ТТ и засилено бяло течение, кремообразно.

# 522
  • София
За маслото мога да кажа само хубави неща, аз лично съм много доволна, наскоро бяхме дискутирали темата, но пак ще се повторя - помага за много неща, на мен лично ми действа добре на нервната система, на ЦС и на ЛФ - удължи ми я  Peace  ето още информация или ако не ти е достатъчна пиши в гугъл маслко от вечерна иглика и ще ти излезе много инфо, а и във форума има много теми, обсъждали продукта  Peace
http://apteka.framar.bg/30017871/%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BC-%D0%BE … 0-%D0%BC%D0%B3-60
Веси   remybussi

# 523
Аз сега видях в нета, но са различни и капсулите са различни. Може да си поръчам да ми изпратят от България, но кое точно е?

# 524
  • София
veseto87 бях сигурна за теб мила  Hug много се радвам. Хайде записвай се при нас в темичката  Hug

Общи условия

Активация на акаунт