Бебеправене Тема 16 - Ще сбъдна аз мечтата си голяма да бъда горда мама!

• 19 280
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
Благодаря ти, Илюжън!  Hug  Ти по 1 или по 2 на ден взимаш?

# 526
Сладурани, и аз да си кажа проблема...
Днешния ми тест за О е с по-бледа втора чертичка, значи вчера е бил пика. Следователно днес и утре са ми важните дни, но моят мъж замина по работа и ще си дойде утре сутринта  Tired. Така като гледам пак ще изпуснем момента  ooooh!
От сутринта ми е едно такова ревливо  Cry....аман вече от разминаване....

# 527
  • София
Не се тревожи мила, аз пак казвам в месеца, в кой забременях даже не видях положителен ову тест  newsm78 и си го карахме ей така за кеф през 1-2 /защото си мислех че ми е месец без ову/ Hug

# 528
Сладурани, и аз да си кажа проблема...
Днешния ми тест за О е с по-бледа втора чертичка, значи вчера е бил пика. Следователно днес и утре са ми важните дни, но моят мъж замина по работа и ще си дойде утре сутринта  Tired. Така като гледам пак ще изпуснем момента  ooooh!
От сутринта ми е едно такова ревливо  Cry....аман вече от разминаване....

Не се тревожи, нищо не е загубено, като си дойде сутринта, действайте! Имате шанс, не се отчайвай и без рев!  Hug

# 529
  • София
Моите са на прим оил, но не са на таблетки, а са в едно като бурканче (не знам как му се вика)  Laughing Пия по 2 на ден, до О.  Peace

# 530
  • София
Алексче, ти ми беше стимулът!
Илюжънче, и аз  hug И тая ЛФ не я мисли. Аз предните месеци имах ЛФ само 10 дни. Е и какво...
Принцеске, много си сладка ей! Не го мисли толкова. Нали виждаш, няма полза от много мислене. Ако вчера тестчето е било +, О. е от 12 до 36-48 часа. Тоест може и да не я изпуснете!
Божа работа!
Господи, не знам какво да кажа! Още не мога да повярвам...Все едно утре ще се събудя и ще е било сън...

# 531
  • София
Принцеске и аз подкрепям мнението на останалите  Hug Първо, че не се знае кога ще е О.  и второ - сперматозоидите все пак живеят 3-5-7 дни особено ако средата е подходяща  Hug Така, че няма място за отчаяние, само да се тормозиш  Hug Хайде дай една усмивка  Hug

# 532
Чета и се радвам! Колко е хубаво да си изпълнен с топли чувства към прекрасни хора, които не си виждал никога- така се чувствам аз!:) хубаво е , че сме тук, този форум изпълва ежедневието!
Весе- още ми е изненадано и приятно от новината ти.
Наистина се надявам и на мен скоро да се случи, ние за жалост не бебеправим всеки ден , виждам, че милото не иска да насилваме, но то не става и така... Абе, каквото такова!

Дани- привет скъпа! Успех с този месец , моля те не падай духом и се подготви и за двете опции!

Принцеска любима- гушкам и теб!

# 533
  • София
В общи линии вече съм напълно убедена, че когато не очаква човек, тогава се случва чудото... и има доста примери вече за това  Hug така че спокойно любувайте се един на друг и бебочко ще дойде , няма къде да ходи  Hug

# 534
  • София
Алекс, нали знаеш, тя надеждата винаги я има, но просто човек отрича, за да не се разочарова.
Ако искате мога да ви покажа моя календар. Не съм мерила БТ, но имам бележки. Сами да ми обясни някой как да я постна тук.
Простете ми, че не споменавам поименно всички, но още съм в еуфория. Малко по-късно ще ви прочета подробно. Simple Smile Прегръщам ви. А ако желаете, ще пускам темички, докато не се отчетете всички!  Hug Hug Hug

# 535
  • София
Можеш и с линк, само трябва в настойките да сложиш да е видима и за другите потребители, нещо такова беше  Hug

# 536
  • София
Влизаш на графики на потребители, пишеш си твоето име, като преди това си разрешила други да виждат графиката ти, след което копираш линка и го слагаш тук  Hug

# 537
# 538
  • София
не ти се четят записките отдолу, дай и на следващото отметка, под това да е видима за останалите има още една - цъкни и на нея

# 539
Написах пост и изчезна, че ми изтече сесията..... как мразя това  #Crazy...
Благодаря ви, момичета, че ме подкрепяте... Ето затова ви обичкам всичките!  Hug
Веси, еуфорията е хубаво нещо! И утре като се събудиш няма да е било сън  EFP
Дано да успеем и ние!...
Сега отивам да попазарувам, за да се разведря малко, че ми е  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт