Бебеправене Тема 16 - Ще сбъдна аз мечтата си голяма да бъда горда мама!

• 19 278
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
# 541
Весе, честито! Много се радвам за теб  Hug
На мен този месец ми дойде доста рано -  на 20-тият ден, милото е в движение точно тези дни, около предполагаемата ову,  но  действаме, доколкото има възможност (ако въобще този месец има ову). Тестове за овулация пак не си взех, за да не ме е яд, ако мъжа ми не ми е под ръка в подходящият момент..така да се каже, и все пак се надявам... Wink 

# 542
  • София
Леле Весиии вие голям маратон сте ударили  Crazy браво на вас  Grinning аз в периода до О. имам само 3 сърчица  Embarassed ама карай  Hug
vivi**  да не би да е бил ановулаторен месеца, след като ти е дошло на 20тия ден  newsm78

# 543
Весе, честито   bouquet  Дано всичко е наред от тук нататък.
Не съм чела темата назад, но ако има и други с положителни тестчета им честитя и им пожелавам безпроблемна бременност  Hug

# 544
  • София
Леле Весиии вие голям маратон сте ударили  Crazy браво на вас  Grinning аз в периода до О. имам само 3 сърчица  Embarassed ама карай  Hug
vivi**  да не би да е бил ановулаторен месеца, след като ти е дошло на 20тия ден  newsm78
Аз също! Чак ме хвана срам и май - май аз ще съм чак декември месец  Crossing Arms

# 545
  • София
Бел, благодаря и на теб!
Ами аз да ви кажа, ние винаги сме си така. Не е заради бебето. Simple Smile
А в деня на О., който определихме в последствие с док, трябва да сложа 2 сърчица! Simple Smile

# 546
Веси, супер графика. Такива графики като твоите ме карат да се чудя какво правя в този форум  Mr. Green Ако ме разбирате какво искам да кажа, с теориите на моя мъж за нуждата на сперматозоидите да узреят за 3-4 дни, и моята овулация, почти след цикъл, опитите са 1, най-много 2  Tired

# 547
А коя горе долу седмица мислиш, че си? Или си знаеш със сигурност.
Да знам дали ще си в нашата отчетна  Laughing
Иначе, наистина голям маратон сте му ударили.Ние с моя мъж , когато сготвихме бебето бебеправихме сигурно 3-4 пъти в 3-4 дни.Това за цял месец, защото първо ми дойде, после не бях в настроение, а накрая той взе , че замина за половин месец.Та явно сме уцелили момента.

# 548
  • София
Ами последната ми М. беше на 28 септември. Но О. ми беше на 17 ден. Те отчетните къде се намират, може ли линкче? Аз ще чакам срещата с док за там де, ама да ги разгледам.

# 549
  • София
Весеее, честито мила, е все си мисля, че малко съм ти била на късмет  Hug

# 550
  • София
Весеее, честито мила, е все си мисля, че малко съм ти била на късмет  Hug
Точно това си мислех, миличка. Даже не ми потрябваха тестчетата. Simple Smile Само присъствието им ми донесе късмет! Ще продължа да предавам нататък, но искам първо да се убедя, че всичко е ОК.

# 551
  • София
Веси супер много се радвам и наиста се моля всичко при теб да е наред..айде сладуркиии вадете положителните тестовее  Hug

Принцес душко не се притеснявай..ако има да става ще стане  Hug

# 552
Ами в раздела Бъдещи майки има подраздел "С термин май-август"  там цъкаш и има теми на момичетата по месеци.
Новата ни тема се казва "Всяка мама чака с нетърпение на МАЙското бебче първото движение", но вече наближава 50 страници и тези дни ще има новичка.
Ти май ще си при Юнските или Юлските, но нищо  Laughing

# 553
EEEEE ако Весето е хване срам аз какво да кажа  Blush  Blush  Blush.......
Ето и моята графика до сега http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … ginName=nikol3108
Не съм сигурна дали ще се види

# 554
  • София
EEEEE ако Весето е хване срам аз какво да кажа  Blush  Blush  Blush.......
Ето и моята графика до сега http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … ginName=nikol3108
Не съм сигурна дали ще се види
Доста е добра  Mr. Green Дано да се получи!!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт