Бебеправене Тема 16 - Ще сбъдна аз мечтата си голяма да бъда горда мама!

• 19 267
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Добър вечер,мили момичета. Simple Smile Аз да си кажа,че най-сетне лелката си замина и от утре се захващаме активно и неуморно с бебеправенето. luvbed Дано Весито наистина да повлече крак на всички момичета тук. Praynig

# 556
Момичета, не знам колко е в духа на темата, но преди малко прочетох това стихотворение на Томи Тодоров и много ми хареса

Дете

За теб научих днес.
Не бях учуден.
Очаквах те.
Ела. И остани.
Не зная как да кажа, че те искам.
Не смея и да се зарадвам.
Не още.
Не отново.
Моля те.

Моля се.

# 557
Момичета, не знам колко е в духа на темата, но преди малко прочетох това стихотворение на Томи Тодоров и много ми хареса

Дете

За теб научих днес.
Не бях учуден.
Очаквах те.
Ела. И остани.
Не зная как да кажа, че те искам.
Не смея и да се зарадвам.
Не още.
Не отново.
Моля те.

Моля се.

Страхотно е!  Hug

Веси, наистина си е било маратон, браво на вас!  Hug Поли, браво и на вас!
Ние не сме толкова активни.  Mr. Green

# 558
Лелелелел Весиииии,
цял ден с моят мъж се скитаме нагоре-надолу по задачки и те мисля.И чак сега стигам и така ме зарадва.Честито,мила HugЖелая ти от сърце една лека и безпроблемна бременност и здраво бебче.Имах някакво усещане,че ще ни зарадваш.А аз така се развълнувах,сякаш вдете чертички са мои.Даваш ни много надежда,вяра и оптимизъм,мила и се надявам всички скоро да те последваме Hug

# 559
и да събера от прашеца не Весито  newsm28 newsm28 newsm28 newsm75 newsm79 нищо,че малко късно се появявам,надявам се че сте оставили и за мен   Grinning
Добро утромомичета
 Весинце ЧЕСТИТО миличка,знаех си аз че резултатът ще е такъв.Една голяма  Hug от мен и следващата снимка която ще ни покажеш да е на бебока  Hug
Дани за Ментата,Глог и Валериана да кажа,че не е хубаво да се взимат с док предния път говорих за това.
Сега да докладвам и за себе си.Вчера от работа не ми остана време дори да влезна да ви прочета,но тази сутрин наваксах  Grinning.Докладвам,че лелката вчера не дойде.Аз и Не я чакам  Grinning , но пък имам зацапване с лек бежов цвят,да видим до къде ще я докарам.

# 560
  • София
Добро утро муцунки  Hug хайде ставайте
сервирам закуската и очаквам включване за отчет

# 561
Добро утро муцунки  Hug хайде ставайте
сервирам закуската и очаквам включване за отчет

Ауууу, страшна закуска! Мерси Илюжън!   bouquet
Силве, мерси много! Дано и ти да ни зарадваш, като Весето! Hug

При мен лелката окончателно си замина вече!  Heart Eyes Аз днес станах рано, пих и кафенце. С тая смяна на часа детето стана още в 6 часа. #Crazy
Лек ден от мен!  Hug

# 562
Сега кой е наред да прави тест? Нели , как си ти? Как е БТ днес, нали беше писала, ако не падне ще правиш тест в неделя?  newsm78 Успех, мила!  Praynig Някой друг?  Thinking Не се ослушвайте, а докладвайте! Laughing

# 563
  • София
Аз се записвам за сряда, ако няма лелки неканени ще си направя тест  Praynig

# 564
Илюжън стискам палци.Не е останало.Надявам се да завършим темата с поне още 10 положителни тестчета.Аз нещо се отказах да чакам.Този месец няма как да е станало.Изследванията ми показват, че дори не е имало О. newsm45

# 565
Добро утро, момичета!
Илюжънче - благодаря за закуската!

Аз ви черпя с палачинки - имам идея и след малко ги захващам! На вас малко виртуално! Simple Smile
Отчета за мен ... активно бебеправим ... снощи отново ... О (ако има такава) отминава. Вчера беше мн мн наситена, днеска сигурно ще е по-малко. БТ днес ме уплаши, но аз наистина не вярвам вече на този термометър. А и може да се дължи на това, че не спах спокойно тази нощ!
Е, това е от мен. А вие? Как е при вас? Коя е следващата с тестче под ръка? Simple Smile

# 566
Илюжън, стискам палци да е станало!  Praynig
Ели, не се тревожи, ако не този, то следващия ще има!  Hug
Тоито, браво на вас, пожелавам ти успех! Hug
Днес не сме активни, неделя е все пак и всички почиват или пък бебеправят!  Heart Eyes

п.п. Тоито, страхотни палачинки, чак ми се доядоха. И аз мисля днес да спретна някой десерт!

# 567
Добро утро и от мен ! Макар че за мен не е добро , със ставането  и М. дойде с гръм и трясък точно на датата .... 10 дни ЛФ при 33 дни цикъл . В четвъртък пускам хормони да видим какво ще става  Cry Cry Cry
Довечера сме на рожден ден а на мен от сега ми е повече от скапано ...  #2gunfire 

# 568
Дано ДАНИ! HugПритеснявам се много.Вече стават 10 месеца опити ,като изключим 2 ,3.Пих април месец ОК, от които ми ставаше много зле, спрях ги и оттогава нещо се обърка ,иначе преди това си имах О и всичко си беше наред.Просто цикъла ми беше нередовен от 26-34 дни.Аг ми каза ,че може да го регулирам с ОК ,а и след тях по бързо се забременявало.Аз като чух ,че се забременява бързо ,веднага се навих.Да ама от тогава цикъла ми стана на 40-42 дни ,оскъден даже и киста образувах.Вместо да си помогна, аз си навредих сама.Извинете ме, откакто съм се регистрирала само ви се оплаквам ,но няма на кой да си излея мъката.Милото като заговоря на тази тема, ме прекъсва и мисли ,че затова не става ,защото го мисля.Благодаря ,че ви има HugСама, едва ли щях да се справя.

# 569
Добро утро и от мен момичета. Дани БТ ми е още така стои си на 37 ама вчера в 5 часа сутринта се излъгах да направя тест и беше  EFN.Така че няма да е този месец ама аз си го знаех не съм разочарована така че си чакам М тия дни  Laughing.Дано Ilusion да ни зарадва Laughing

Общи условия

Активация на акаунт