Бебеправене Тема 16 - Ще сбъдна аз мечтата си голяма да бъда горда мама!

• 19 262
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Добро утро и от мен. Аз с такъв глад се събудих и тия вашите закуски ми напълниха очите. И така плаках сутринта. Гледах "Тетрадката" за 18 път сигурно, ама пак имаше яко рев!
Направих и другия Престо. Чертата е същата като вчера. Утре да видим кръвния какво ще покаже.

# 571
Елиии  Hug Не се притеснявай мила!!! Моят мъж е същият непукист и все ми повтаря да не го мисля! Опитах се да му обясня, че няма как да не го мисля, все пак всичко се случва в нашия организъм, забелязваме и усещаме всяко боцване, всяко неразположение. А на тях им е много лесно, дрънкат си с камбанките наляво-надясно и ти обясняват как трябва да си спокойна...хайде няма нужда... Не знам, една жена каква психика трябва да има, за да не го мисли?!? Така че е съвсем нормално  Hug Hug Hug Естествено винаги имаш нашата подкрепа, нали затова сме се събрали тук  Hug

# 572
  • София
Благодаря ви, милички за това, че сте с мен и ме подкрепяте  Hug Надявам се на хубави новини, но каквото Господ е решил  Praynig
  Май снощи никой не е спал спокойно, аз се будих няколко пъти... а за глада какво да кажа - като ламя съм, омитам всичко по пътя си, направо не се усещам понякога  Mr. Green язак ми за тренировките, както казва милото  Laughing
Ели не се отчайвай мила, аз много пъти съм споделяла за ОК как и на мен ми объркаха целия цикъл и как 5-6 месеца се борех с регулирането му - не съм ходила по изследвания и лекари, изчаках си организма сам да се съвземе и забелязах, че от август месец що годе е в норма  Peace желая ти късмет и не се тревожи излишно! Наде и на теб също, мила  Hug
Тоито стискам ти палци и на теб, мила да сте сгащили яйцето на тясно  Praynig

# 573
Мерси Илюжън  Hug Стискам ви много палци на всички нечакащи !!
А за противозачатъчните съм чувала много противоречиви мнения, за това дали се забременява лесно или не  и според мен това си е само и единствено до организъм.
Късмет мили  Peace Hug

# 574
  • София
Аз за пореден път искам да кажа и за ЛФ, че се повлиява и от витамини и добавки, не само с хормони, така че място за отчаяние - няма  Peace

# 575
Сигурно е малко глупав въпросът ми, но ако започна вечерната иглика от днес или утре дали ще повлияе по някакъв начин на изследванията в четвъртък ?  newsm78

# 576
  • София
Наде, лекар ли ти назначи хормони?

# 577
Здравейте хубавели!:) как сте в този мрачен ден? На мен ми е едно уютно и приятно вкъщи;) Смяната на часа ми повлия, Весе- и аз гледах тетрадката, страхотен е!:)
Ти как си? Щастлива и шашната? А мъжа ти?Simple Smile
Илюжън- стискам пръстчета да си следваща.

nelkamilano- ти също си малко съмнителна, ха дано!:)

Дани- теб те гушкам много, дано се получи този път, с много любов и желание:)

# 578
  • София
Привет и от мен сладурки..и аз му дръпнах един рев и вчера и днес на Тетрадката а го гледам сигурно за 100000000000000000000 път...ама много си го харесвам..ей за такава любов си струва човек да живеее  Heart Eyes

Ели не се отчайвай мила..и аз съм типичен пример как след противозачатъчни не се забременява лесно..а като знам едно време колко ме беше страх, че след тях може да се забременее  Hug

Илюжънче стискам палци за сряда  Hug

Иве докладвай какво ново при теб  Hug

Тоито мирсш...аз си хапнах за закуска  Party  радвам се, че бебеправите активно-няма да се даваме я  Hug

Дани ще видиш, че ще стане  Hug

Нели няма предаване мила..само борба до последния дъх  Hug

Гушакм ви всичките сладурки  Hug

И Принцеската ни да се явява бързо  Hug

# 579
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте и от мен.
И аз към отбора на неспящите снощи.
Милото ми е болен и снощи се лекувахме с бабешки методи - краката във вода и сол, горещ душ, чай с мед и парацетамол и аспирин. Всичко това последвано от чорапи и завиване до ушите. Милият се изпоти страшно бързо, преоблече се и днес е доста по-добре. Но цяла нощ излъчваше такава невероятна топлина, че не можах да спя. Въртях се като шиле, следях го да не се отвие, да не е потен, накрая заспа и захърка даже заради запушения нос. От което пък аз не можах да мигна. Като го изпратих, дремнах 2-3 часа, сега станах да шетам, че ще се прибере гладен. Освен това ме мъчеше зверски глад, направо мога да изпоизям всичко наоколо.
Илюжънче и аз се нареждам с теб за сряда - тогава ми е 25ти ден, ако ли не, чакам до събота и ако не дойде, правя теста в неделя.
Чувствам тежест долу и едно такова странно чувство, че ще се напишкам, а всъщност пишото не е толкова много, като отида. Снощи пак ми се гадеше. Но това са си обичайни симптоми за мен. Вероятно е от прогестерона, който нараства в този етап на цикъла.
Нелка, стискам палци, мила. Дано не дойде следващата една година и да гушкаш едно малко сладко италианче през юли.
НадеHug, следващия месец ще е твоя, кураж. Да си отива лелката бързо и да започвате отново.
Гарванче, не се безпокой, ще се нормализират и при теб нещата. Противозачатъчни за регулация - поне при мен нямаха ефект особен. Докато ги пиех, всичко беше ок - кратък и безболезнен цикъл на 28ми ден. Като ги спрях, пак така около 2-3 месеца и сега отново ме скъсва да ме боли. Поне не е толкова обилен, колкото беше, но болките са си същите докато не падне лигавицата. За лесното забременяване, не знам. Аз чаках година да се изчисти организма от хормоните и тогава започнахме бебеправене. А и преди това не бяхме гаджета с мъжа ми Simple Smile.
Весе, стискам палци бебо да се развива добре и да си го гушкаш през юли.

# 580
  • София
Блу, благодаря ти. Дано, дано! Утре ще пусна кръвен и ще звънна на док. Мисля да го посетя другия четвъртък. Тогава ще е 24 ден след О. Или е рано?
На мен ми е сууупер отпаднало, нямам никакви сили. Нямам и апетит.

# 581
  • София
veseto87 преди да посетиш доки е добре да имаш поне 10-12 дни закъснение защото може и нищо да не се види и само да се шашнеш. На мен при първият преглед нищо не се видя и доста се разтроих... след 3 дни имах 4 мм  точка  Hug

# 582
Весенце мила нормално е да нямаш апетит или разни странни настроения .. Аз не бях хапвала нищо 3 дни поред и не чувствах глад в седмицата в която разбрах.
А кой беше писал че са му пристигнали тестовете за О., че не мога да намеря поста , а ми е интересно колко излезе всичко с доставката ?

# 583
  • София
Ами аз реално не знам от кога да броя закъснение. Може би от днес. Макар че, ако смятам като предните месеци с кратката ЛФ, вече имам 3-4 дни закъснение.

# 584
  • София
Еми при мен се видя точка 23 дни след евентуалната О /10 дни закъснение/, която при мен принципно е на 17 ден от Ц.
Гледам, че и при теб О е била на 17 ден, добавяш 14 дни до когато е трябвало да ти дойде + 10 дни закъснение и тогава ходи при доки иначе няма смисъл, ще е рано и нищо няма да се види . Целувки

Общи условия

Активация на акаунт