Бебеправене Тема 16 - Ще сбъдна аз мечтата си голяма да бъда горда мама!

• 19 258
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
vivi**  да не би да е бил ановулаторен месеца, след като ти е дошло на 20тия ден  newsm78
Най-вероятно  Thinking

Хайде,  illusion__ , blue_angel, стискаме палци за сряда  да ни зарадвате с  по две чертички Wink
И на мен ми е някакво мрачно днес....милото замина, ще взема и аз да си легна малко покрай хлапето, че в това време май най-сладко се спи!

# 586
здравейте,
записвам се при вас, защото сте такива позитивни, че някой ден като ми е криво, влизам, хвърлям един поглед и се разсейвам и зареждам с позитивизъм : )

... и с две думи - много се радвам че ви има : ))

хубав следобед : ))

# 587
здравейте,
записвам се при вас, защото сте такива позитивни, че някой ден като ми е криво, влизам, хвърлям един поглед и се разсейвам и зареждам с позитивизъм : )

... и с две думи - много се радвам че ви има : ))

хубав следобед : ))

Добре дошла сред нас и да не се задържаш много!  bouquet
Ели, мила ние за това сме тук, за да се подкрепяме.  Hug Пишем и радостите и тревогите си!
Ивелинче и аз те гушкам много!  Hug Ти май с мен ли вървеше и този месец, или преди мен малко. Не помня!  newsm78
На всички едно голямо гуш от мен Hug , че ще изпусна някой, не мога да запомня всичките!   bouquet
Нели, мисля, че е било рано за теста, изчакай! Hug
Аз следобяд мисля да си поспя едно хубаво, то така вали, че.... #Cussing out

# 588
А кой беше писал че са му пристигнали тестовете за О., че не мога да намеря поста , а ми е интересно колко излезе всичко с доставката ?
Здрасти,Наде,22 лв. с доставката,50 +5 за бременност!Даже днес направих 1-я,определено се вижда по-ясно от КлиърОву и като сметнах,че съм спестила към70 лв. ако ги бях взела от тук,определено си заслужава!  Peace

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 18:35 от -Bibo-

# 589
Весииии  bouquet поздравления миличка  bouquet
Няколко дена не съм влизала и какво да видя,много се зарадвах за тебе.Пожелавам ти най безпроблемните 9 месеца,но поглеждайки графиката ти голям маратон е било  Laughing,просо е нямало начин да не се получи.
При мене нищо ново лелката вече си отива и от утре пак нови надежди и се записвам отсега нечакаща за 23.11.
На момичета които искат да видят двете чертички съм стиснала палци и ще чакам да се похвалят.

# 590
  • София
Здравейте, момичета  Hug Как сте?
 Cvety_U86, то и аз съм така с противозачатъчните... Наистина си мислех, че ще забременея лесно, ама ето на ... Не става и това е  Confused Ще се пробваме още един месец и ние почваме с изследванията  Crazy

# 591
Тези противозачатъчни като гледам наистина се оказват проблем. И аз ги пих доста време и ми е притеснено..но няма да се даваме. Впрочем,днес докато се разхождахме навън видях две бременни жени. Мина ми през ума,че може да е някакъв знак. Praynig Или просто съвпадение. Confused

# 592
Здравейте и от мен! Желая на всички   EFP preggo newsm32  Hug   bouquet

Весето, страхотна темичка си направила Wink

# 593
  • София
Брюнетче, и на мен ми се струваше че около мен само бременни има.
Let the Sunshine in, дано не се задържиш много в темичката.
Хайде, чакам още добри новини. Искам да виждам познати лица в отчетните теми. Simple Smile

# 594
Здравейте сладурани!  Hug
Днес не мога да се добера , та да ви пиша... Докладвам: Сутринта милото се завърна от бизнесделата, нахраних го с палачинки с шоколад и  luvbed  След обяд се разхождахме малко и като се прибрахме, като заспа тоя човек няма събуждане. Страх го е да си отвори очите да не му налетя пак  Grinning  Joy
Сега ставам да готвя, че като стане все някога, ще е озверял от глад.
Силно ви прегръщам всички Hug Hug Hug /да не ви изброявам по отделно/. Много ви обичам!!!
Веси, как е като знаеш, че в коремчето ти има някой? Сигурно е голям гъдел... Прегръщам те заедно с малката точица в тебе  Hug Hug Hug

# 595
Принцеске, хвани го и тая вечер твоя и го поизтощи.  Joy

Съншаин, добре дошла!   bouquet

Весенце едно гуш от мен.  Hug

# 596
  • София
Принцеске, странно ми е. Не го осъзнавам май още. А и много ме е страх честно казано, ама много!
ДаниHug Hug Hug и от мен!
Силни прегръдки за всички! Не ви изпускам от поглед, да знаете! Чакам да ме последвате!

# 597
Добре дошли на новите момичета и да не се задържате много в темата.А най старшите да се отправяте веднага   към отчетените.с пол. тестчета Laughing

# 598
Принцеске,много искам ти да си следващата с EFP действайте,не губете време. Laughing

# 599
Благодаря за посрещането, момичета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт