Бебеправене Тема 16 - Ще сбъдна аз мечтата си голяма да бъда горда мама!

• 19 223
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро момичета, виждам има хубави новинки Hug Веситка , казах ли ти мила , че какъвто и тест да направиш все ще е +  Hug, честито миличка лека и безпроблемна бременост ти желая от сърце Hug
мисля че и НЕЛКА на там се е запътила Praynig дано миличка като гледам графиката ти  Hug
илюжън и на теб мила стискам палци за сряда  Hug
Блу дано да е  smile3504 Hug
За мен нищо ново само дето си ме болят гърди и нищо друго, връщам се да чета по щателно че сега търсех определено нещо Веси Hug и така
ХУБАВА СЕДМИЦА ВИ ПОЖЕЛАВАМ И МНОГО  EFP EFP EFP EFP EFP EFP

# 646
Добро утро и от мен   bouquet

Веси кога трябва да са готови резултатите от кръвния тест?  Praynig

При мен нищо ново лелката си замина, днес утре чакам МБ на мъжа ми дано вс е ОК,
че да започнем най после и ние с опитите, вече имам чувството, че тва няма да стане скоро Sad  ooooh!

# 647
Добро утро и от мен сладурки!!!  Hug Hug Hug Hug

Блу, дано е имплантационно зацапване - точно си му е времето да е сега. Стискам палци!!!  Praynig

Веси, чакаме резултата от кръвния, след колко дни ще пускаш втори?

Илюжънче, хайде ти да си следващата, която така приятно да ни зарадва като Весето  Hug

И аз тази нощ не можах да спя, събуждах се 3-4 пъти, а след последното събуждане (беше още тъмно ) изобщо не успях да заспя отново. Но си го обяснявам с пълнолунието - на мен много ми влияе.

Да ви се похваля - днес ще ставам леля (на моя мъж сестра му има планирано секцио). Стискам палчета всичко да е наред!  Praynig За съжаление няма да мога скоро да видя малкото бебче (момченце), понеже те са в Лондон, но пък живот и задраве лятото ще ги посетим и ще си го помачкам.  baby_neutral

# 648
  • София
Ами до обяд ще са готови. Ама то е важно как расте. Тоест в сряда ще се изяснят нещата, като пусна пак.

# 649
Момичета мисля да си купя тест за О. Никога не съм ползвала, не съм запозната и с марките затова помагайте и в обедната почивка ще тичам до аптеката.

Според мен си вземи тези,аз лично съм по-доволна от тях,отколкото от Клиър! Peace

http://apteka.framar.bg/30009719/%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82-%D0%B7 … 8E-5-%D0%B1%D1%80

# 650
Веси,,знаех сииии,мила,просто бях сигурна!!!
 HugСтискам палци всичко да е наред,бъди спокойна и много търпелива!!! Hug

# 651
Ахаааа, лелеле като се замисля, колко мн инфо научих от вас само като ви чета не е истина. За което съм мн благодарна  Hug  bouquet
Реших да си купя от вечерната иглика Илюжън беше писала назад за една марка,но беше от нета, а там винаги са по високи цените, споделете за колко сте си я закупили вие. Simple Smile

# 652
  • до най-прекрасния мъж
На мен започна зверски да ми се повдига - май ще ми идва. Наистина е време за имплантация, но предходни месеци все така ми идва. Цапа и на следващия ден идва. Дали не е от кекса вчера? Имах тежест и болки два-три дни, сега поотслабнаха, но пък зацапването и гаденето...не знам. Все още имам надежда, но е една такава колеблива надежда.... Хем ми се иска много, хем не вярвам да е станало - ние не бяхме много редовни този месец - да ни се събират макс 5-6 пъти. Не сме рекордьори като Весето  Wink. Освен това в събота вечер с милото си мерехме температурата, защото той е болен и не вярваше, че няма. Да, но моята излезе 36,4, мерена под мишницата вечерта. Май е ниска за каквото и да е  Cry. Каквото е, ще видим, има още няколко дни надежда....

# 653
Bibo- благодаря за инфото! Вътре в опаковката колко тестчета има?

Аа сега прочетох, 5 бр. Благодаря отново!

Момичета мисля да си купя тест за О. Никога не съм ползвала, не съм запозната и с марките затова помагайте и в обедната почивка ще тичам до аптеката.

Според мен си вземи тези,аз лично съм по-доволна от тях,отколкото от Клиър! Peace

http://apteka.framar.bg/30009719/%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82-%D0%B7 … 8E-5-%D0%B1%D1%80

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 10:35 от Ivelina2006

# 654
ИВЕ аз съм най доволна от ОВЮ.Пробвах и други марки, но тези са моите тестове.По 5 в опаковка, около 7-8 лв.

# 655
На мен започна зверски да ми се повдига - май ще ми идва. Наистина е време за имплантация, но предходни месеци все така ми идва. Цапа и на следващия ден идва. Дали не е от кекса вчера? Имах тежест и болки два-три дни, сега поотслабнаха, но пък зацапването и гаденето...не знам. Все още имам надежда, но е една такава колеблива надежда.... Хем ми се иска много, хем не вярвам да е станало - ние не бяхме много редовни този месец - да ни се събират макс 5-6 пъти. Не сме рекордьори като Весето  Wink. Освен това в събота вечер с милото си мерехме температурата, защото той е болен и не вярваше, че няма. Да, но моята излезе 36,4, мерена под мишницата вечерта. Май е ниска за каквото и да е  Cry. Каквото е, ще видим, има още няколко дни надежда....
   БЛУ нареждам се в стискането на палчета. Praynig да е станало и да ни зарадваш.

# 656
Ивче, и аз съм ЗА тези тестове на Овю. По-бързи и по-ясни са... 5 бр в опаковка. Предния месец ползвах  Клиър Овю, ама не ми харесаха много... те са 5 бр + 1 тест за бременност.

# 657
Добро утро и от мен момичета що страници сте изписали сутринта Laughing на мем днес БТ падна така че следващият път ,но нищо може би е за добро и без това този месец не се чувствам добре .Бебчето ще дойде когато е най подходящият момент  LaughingБлу, Ilusion4e стискам ви палци момичета дано да видите така чаканите  EFP

# 658
Благодаря милички! Още на обяд ще взема Овю!

Нелка- точно така, ведро и с настроение!:)))

# 659
  • София
Аз пък препоръчвам тези от Ибей. Много са добри. И излизат по-евтино.
А си бях купила и от аптеки Марешки, 6 теста за 1.70. Много странно ми звучи. Дали са им объркали цената или не знам, защото ми ги продадоха уж за тест за бременност, а вкъщи видях, че са 6 теста за О. Ако искате ще ги погледна довечера да кажа какви са. Може да попитате поне.

Общи условия

Активация на акаунт