Априлки 2013 - тема 9

• 24 751
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Здравейте, някой беше споменал за болки в корема от дясно....Sad от вчера и аз съм с такива Sad мислех, че е апандисид, но не ме боли когато се натискам, а при изправяне и ходене....ако някой има инфо- да казва, че доки можело след час, два да говори Sad

# 151
В доста страни не ядат вътрешности, изобщо не ги продават, изглежда директно изхвърлят.

Аз предния път бях нередовна с даването на вит. Д, давах когато се сетя. Сега изобщо не мисля да давам, тъй като бебето ще се роди през пролетта и цяло лято ще сме по разходки.

# 152
Момичета, болят ли ви гърдите все още?
Мен ме боляха много в началото, после 2-3 седмици затишие и от 2 седмици пак - само че не самите гърди (много по-малко от преди, тогава боляха като ходех даже, сега само при по-силен натиск), ами зърната не търпят докосване Confused

# 153
  • Sofia, Bulgaria
Момичета, болят ли ви гърдите все още?
Мен ме боляха много в началото, после 2-3 седмици затишие и от 2 седмици пак - само че не самите гърди (много по-малко от преди, тогава боляха като ходех даже, сега само при по-силен натиск), ами зърната не търпят докосване Confused

Моите са много напрегнати, предимно вечер. Определено е по-различно от първата бременност, тогава физически не усещах никакъв дискомфорт. Сега като че ли са пораснали  Shocked и напрегнати  Mr. Green Много интересно, най-добре се чувствам без сутиен и по нощница, но за съжаление няма как по цял ден да се разхождам така  Crazy

# 154
Гърдите ми са ок, никаква разлика няма при мен.

Ео, гледам сте определили дата за сватбата следващата година. ))  Wink

# 155
Тя е по-скоро евентуална датата, зависи колко точно съм дебела, т.е. дали съм свалила каченото и поне малко под това, от което почнах  Mr. Green Ако не съм - 2014 по същото време  Joy Някак много ми се иска да е октомври. Crazy

# 156
Октомврийските сватби са хубави...) много есенни. )))

Аз си избрах дата за секциото. ) Ако издържа до тогава разбира се. )
Моля специалиста в темата да се изкаже по въпроса. )
Ето я и датата - 23.03.2013г. (термина ми е 30ти) просто трябва да влезем в овен. ))))

# 157
KrissSsstina, може би са чревни смущения..не се притеснявай.Може пак да се консултираш с лекарката Simple Smile

# 158
  • София
KrissSsstina, може би са чревни смущения..не се притеснявай.Може пак да се консултираш с лекарката Simple Smile

много се притесних  Cry като се замисля имам проблем с ходенето до wc- то....може и от това да е.....още 30 мин. и звъня на доки- дано да може да ми обърне внимание Praynig

# 159
Октомврийските сватби са хубави...) много есенни. )))

Аз си избрах дата за секциото. ) Ако издържа до тогава разбира се. )
Моля специалиста в темата да се изкаже по въпроса. )
Ето я и датата - 23.03.2013г. (термина ми е 30ти) просто трябва да влезем в овен. ))))
Датата не е лоша, поне аз не харесах друга по това време номерологично. Астрологично е хубаво да се знае пола, преди да се избира, рождените дати на родители и сестра/брат......с тази дата определено ще е огън дете,  hahahaще те строява в две редици, настройвай се от сега Joy

# 160
Здравейте момичета,
току-що се връщам от първото посещение на ЖК.....голям шок - бебета са две! Shocked Shocked Shocked
Не ми е ясно тая идиотка дето ме гледа преди месец как не е видяла....много ненормална работа ми се вижда...Иначе доктора каза ,че са добре развиват се идеално и всичко е ОК,ама аз още не мога да го осъзная #Crazy

# 161
  • София
Здравейте момичета,
току-що се връщам от първото посещение на ЖК.....голям шок - бебета са две! Shocked Shocked Shocked
Не ми е ясно тая идиотка дето ме гледа преди месец как не е видяла....много ненормална работа ми се вижда...Иначе доктора каза ,че са добре развиват се идеално и всичко е ОК,ама аз още не мога да го осъзная #Crazy

Малееееее СТРАХООООООТНООООООООООО! Лека бременност и накрая две сладки и послушни бебчета.

# 162
Здравейте и аз да се включа за имената...аз съм решила да е на майка ми ...тоест с буквата "С"...ако е момче съм избрала Симеон...а ако е момиче ... Сиана,Симона,Стефани,София,Славея...кое ви харесва най-много от женските имена?Аз много се двоумя,защото все мисля как ще му казват на детето на галено..и искам галеното му има пак да е със "С" затова май клоня повече към София,Стефани,Славея.А преди години си мислех,че като имам дете ще го кръстя на свекъра ми (Петър) и на майка ми (Славея) =Преслав/Преслава...ама на него му кръстиха вече и затова ще е изцяло на майка ми Simple Smile  

# 163
хахха мерси Алекс,дано да са послушни,аз се шашках с едно как ще се оправям,че нямам баби дето да помагат,а сега....... newsm78

# 164
  • София
хахха мерси Алекс,дано да са послушни,аз се шашках с едно как ще се оправям,че нямам баби дето да помагат,а сега....... newsm78

Ами ще се справиш както и всички тук. Няма как да не се справим. И при нас в началото се бяха получили две, но второ яйце още в началото не се беше развило и си останах само с едно. На мен АГ-то ми каза, че винаги така се получава, но още в началото едната не се развива и си излиза от тялото....но при някои се развива и в повечето случаи при хора с близнаци в семейството или чрез Ин-витро.
Хахаха но при теб както самата ти каза е интересно как другата при която си ходила не е видяла другото след като то си е там и си се развива.

Общи условия

Активация на акаунт