Априлки 2013 - тема 9

• 24 760
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте момичета,
току-що се връщам от първото посещение на ЖК.....голям шок - бебета са две! Shocked Shocked Shocked
Не ми е ясно тая идиотка дето ме гледа преди месец как не е видяла....много ненормална работа ми се вижда...Иначе доктора каза ,че са добре развиват се идеално и всичко е ОК,ама аз още не мога да го осъзная #Crazy

Уауууууу...това наистина си е новина и то шокираща.Наистина как не са видяли досега.Не се притеснявай както ще изгледаш едно,така ще изгледаш и две...е сигурно ще е малко трудно,но ще се справиш.  Hug

# 166
хахха мерси Алекс,дано да са послушни,аз се шашках с едно как ще се оправям,че нямам баби дето да помагат,а сега....... newsm78
лелее и аз бих се шашнала, все пак двойна радост де  Wink

# 167
  • София
Здравейте и аз да се включа за имената...аз съм решила да е на майка ми ...тоест с буквата "С"...ако е момче съм избрала Симеон...а ако е момиче ... Сиана,Симона,Стефани,София,Славея...кое ви харесва най-много от женските имена?Аз много се двоумя,защото все мисля как ще му казват на детето на галено..и искам галеното му има пак да е със "С" затова май клоня повече към София,Стефани,Славея.А преди години си мислех,че като имам дете ще го кръстя на свекъра ми (Петър) и на майка ми (Славея) =Преслав/Преслава...ама на него му кръстиха вече и затова ще е изцяло на майка ми Simple Smile  

Котараче,

На мен ето тези от твоите ми харесват и ми звучат Ок - Сиана,Симона,Стефани,София

# 168
Здравейте момичета,
току-що се връщам от първото посещение на ЖК.....голям шок - бебета са две! Shocked Shocked Shocked
Не ми е ясно тая идиотка дето ме гледа преди месец как не е видяла....много ненормална работа ми се вижда...Иначе доктора каза ,че са добре развиват се идеално и всичко е ОК,ама аз още не мога да го осъзная #Crazy
Леле, ето това се казва изненада  Grinning Честито, много се радвам на близнашки майки   Hug  Hug

# 169
Мира, хем страхотна, хем страшна новина  Wink
Ще се справите  Hug

Котараче, от твоите харесвам София и Славея, повече Славея даже  Grinning

# 170
ще си имаме момиченце  newsm03 newsm44 Много, ама много съм щастлива  Simple Smile

MimsSsy, за болницата предполагам тоалетни принадлежности, нощница, чехли.. Успех и леко да мине операцията  Hug

mira_mar, честити ти близначета  Simple Smile Ще се справиш, няма как Wink

# 171
Мале мира_мар какво да кажа честито и спокийно ,мисли най-вече за приятните емоции който ще са двойни около теб !!  Поздравления и на Барбалетка за момиченцето Simple Smile То и при мен можеше да  са 2 защото аз съм имала брат близнак който е починал (ние сме седмачета )

# 172
Здравейте момичета,
Баси якото! И със сигурност е доста шокиращо в 14-тата седмица да го узнаеш, де... Честито, мила! Новината все пак е прекрасна много!

# 173
mira_mar Честито много хубава новина искам и мен така да ме изненадат  Joy Joy Joy
За имената - за момиче 100% е Йоана (на единия дядо), чакам докторката да каже със сигурност и да си викам на тумбака Ани  Joy , а за момче хич не сме го мислили, ако е за втори план Стефан или Калин, но като за първо бебче  newsm78
Иначе за момиче ми харесват й Каролина и Симона, а за момче Мартин, Явор или Ясен

# 174
Мале мира_мар какво да кажа честито и спокийно ,мисли най-вече за приятните емоции който ще са двойни около теб !!  Поздравления и на Барбалетка за момиченцето Simple Smile То и при мен можеше да  са 2 защото аз съм имала брат близнак който е починал (ние сме седмачета )
Седмачета?! Уау, това е толкова рядко! Страхотно е да имаш много братя и сестри!

# 175
barbaletka - Честита принцеска  bouquet  bouquet  bouquet

И май някъде говорехте за октомврийските сватби - от личен опит да каже,че е много хубаво нашата беше на 10.10.10

# 176
ani27, е пола ще го знаем в четвъртък. )

mira_mar, честито, доста изненадваща новина. ))))

# 177
Ами да ви кажа аз съм родена в 7 месец,и имам 2 братя на 12 и 14 който също са 7-чета !!! Майка ми е карала "съкратени " бременностти Simple Smile Даже аз съм  се родила само 1200 и съм стояла дълго в кувиоз от който имам астигматизъм..

# 178
Раждания в 7ми месец и началото на 8ми никак не са изключения. Особено за 2плодни бременности и повече.
Дъщеря ми също е родена в 7ми месец, с тегло 1850гр, и 1месец престой в кувиоз. Сега шанса и второто дете да се роди по същият начин е 50:50.

# 179
 ooooh!А аз покрай новината за близначетата, реших, че "седмачета" значи, че сте се родили общо 7.

Общи условия

Активация на акаунт