Априлки 2013 - тема 9

• 24 767
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
хахах ,Бегинер Мама как ме разсмя..... Party
Момичета,благодаря за честитките,още немога да го възприема аз това нововъведение....точно се научих да мисля ,че сме двама или две....а то се оказахме цяла тайфа.Но наистина как докторката в 8-9 седмица не видя нищо такова?!?!? И аз днес ни лук яла,ни мирисала лежа си и гледам с очакване доктора какво ще ми каже,всичко наред ли е как се развива бебонче,той ме пита вас гледаха ли ви досега на ултразвук,казвам даааа в 8ма или 9та ....и той -а,добре щото са две....
Минаха се около 20 секунди докато ми стигне до съзнанието....и последва -очи като палачинки и "мооооляяяяяяя"  #Crazy
Направо ми е лудница,но другата седмица съм решила да ходя на частно да ме видят,да ми е по-спокойно...
Между другото има ли тук други мами ,които са на ЖК при д-р Бр.Петров в МД? И какви са ви впечатленията от него?

# 181
Ео майка ми се казва Славея и сигурно ще е още по-радостна ако детето  вземе цялото й име Wink .А аз иначе имената ги харесвам ако харесвам и човека...ако някои ми е неприятен и името ми става противно,после ако се появи друг човек със същото име,който ми е приятен и името започва да ми харесва  newsm53  

Последна редакция: вт, 23 окт 2012, 19:39 от kotarache_87

# 182
  • София
ще си имаме момиченце  newsm03 newsm44 Много, ама много съм щастлива  Simple Smile

Страхооооотно Simple Smile И аз искам момиченце и за сега предположенията и на двете лекарки ( моята АГ и тази на БХС-то ) са за момиченце.

# 183
Мира-мар, честито дано всичко е наред Hug
А относно това, че докторката не ги е видяла, искам да ви споделя, че имам позната на която казаха че ще ражда близнаци в 6-ти месец, говоря за 2005 година  Shocked...така че може да има още изненади Simple Smile))

Барбалетка и на теб честити розови панталонки!!

# 184
барбалетка, честито. )

За имената със "С", Симона и Сиана изобщо не ги харесвам, едни груби са ми, особено Симона.
Но гледам да не изказвам мнение кое не ми харесва, че може хората да се обидят. Имам и няколко други такива, които напоследък са доста популярни а аз се чудя как може да си кръстят така децата.

# 185
барбалетка, честито. )

За имената със "С", Симона и Сиана изобщо не ги харесвам, едни груби са ми, особено Симона.
Но гледам да не изказвам мнение кое не ми харесва, че може хората да се обидят. Имам и няколко други такива, които напоследък са доста популярни а аз се чудя как може да си кръстят така децата.

Аз не че не ги харесвам...ама не искам на галено да й викат Мони(Симона) или Ани(Сиана) и затова може би ще отпаднат...защото  в крайна сметка,ще се изгуби смисъла ... искам и на галено да е със "С"  newsm53 .

# 186
  • Sofia, Bulgaria
ще си имаме момиченце  newsm03 newsm44 Много, ама много съм щастлива  Simple Smile

Чудесна новина! Щъркелите заваляха и чакаме още гащи да разкрият цвета си!  Laughing

Мира Мар, направо нямам думи:) Да научиш подобно нещо в тези седмици си е чудо! Поздравления! Едно бебе-щастие, Две бебета-двойно щастие!! Новината е хубава, радвайте се. В днешно време е трудно да се гледа и едно дете, но когато ги има винаги се намира начин!

хахах ,Бегинер Мама как ме разсмя..... Party
Момичета,благодаря за честитките,още немога да го възприема аз това нововъведение....точно се научих да мисля ,че сме двама или две....а то се оказахме цяла тайфа.Но наистина как докторката в 8-9 седмица не видя нищо такова?!?!? И аз днес ни лук яла,ни мирисала лежа си и гледам с очакване доктора какво ще ми каже,всичко наред ли е как се развива бебонче,той ме пита вас гледаха ли ви досега на ултразвук,казвам даааа в 8ма или 9та ....и той -а,добре щото са две....
Минаха се около 20 секунди докато ми стигне до съзнанието....и последва -очи като палачинки и "мооооляяяяяяя"  #Crazy

hahaha hahaha hahaha

Вълнувам се с теб, все едно на мен се случва:)))

# 187
Любимото ми женско име-Ава (обожавам го),а и буква "А" ми е специална!За момче харесвам Александьр,Антоан,Пресиан.За момиче-Амира,Адел,Алина,Мелина,

# 188
dghigova, и аз много харесвам Амира. Арабско име е, както и моето също се среща както при арабите, така и при евреите. Техните имена винаги означават нещо.
Но не можах да се преборя предния път с мъжо да кръстим така щерката. )

# 189
  • София/Варна
slonbalon, може гърдите ти да са травмирани - по-тесен сутиен, неудобна дреха, зависи точно каква е болката, в коя зона е.

mira_mar, страхотна новина - едновременно плашеща и вълнуваща Simple Smile
Аз също съм на ЖК при д-р Бранимир Петров, но още не съм си съставила мнение за него. Все пак сме се виждали само 1 път Simple Smile.

# 190
Здравейте!
mira_mar Бъди много щастлива! Неочакваните неща са най-сладки.

За имената, не съм мислила, че ще е такъв зор. Аз изрично казах, че няма да е на баща му Георги, нищо, че и майка ми е Галя.
Не искам да го кръщавам на никой от семейството.
Ако е  момиче съм харесала Мая, май и на това сме се спрели. Повече харесвам Дара, ама няма консенсус по този въпрос. Ако е момче какъв зор не е истина. Аз харесвам : Явор, Орлин, Боян. Искам името да е българско, да не се съкращава по възможност и да няма общо с християнството. Ама милото не харесва никое от 3-те имена, за него Георги си е фаворит. Понеже го отхвърлихме и му казах да започва да мисли, взе да измисля такива ужаси като: Скалин, Лин-било тракийско.  ooooh!
Направо ми идва да се цапна по челото.

За черния дроб, на таквиз в интернет хич не им вярвам, хапчетата не ме интересуват, но от към хранителен режим. Учила съм анатомия, физиология  и няколко вида химия. Всички говорят за токсини, но всъщност черният дроб има свойството да ги преработва до по-малко вредни или безвредни в-ва. Ако се консумира като храна няма проблем. Обаче ако животното е третирано с антибиотици нещата са по-сложни, но те по закон нямат право. не, че някой го спазва.

# 191
Кей Рен ,радвам се ,че сме при един доктор - ще можем да обменяме впечатления,за мен е новост всичко т.к. ми е първа бременност и тая новина днес още повече ме ошашка.И аз за пръв път срещам д-р Петров,видя ми се много спокоен,отговори на всичко ,което го питах ,макар че аз си забравих 90% от въпросите след като той най -спокойно ми каза,че бебета са две..... Laughing
Аз по темата с имената изобщо не мога да се включа още,мислех за момче - Александър,за момиче - Виктория,но това е самосиндикално без одобрение от таткото ,пък и както казвате са доста често срещани....нооооооооо днешната новина променя много неща,ще чакам да разбера какви ще бъдат бебоците и тогава ще мисля за имена ,за да не си блъскам главата отсега  newsm78

# 192
Здравейте момичета,
току-що се връщам от първото посещение на ЖК.....голям шок - бебета са две! Shocked Shocked Shocked
Не ми е ясно тая идиотка дето ме гледа преди месец как не е видяла....много ненормална работа ми се вижда...Иначе доктора каза ,че са добре развиват се идеално и всичко е ОК,ама аз още не мога да го осъзная #Crazy

Честито! Това е страхотна новина.  Grinning
Аз много се надявах да са двечки, защото в рода на таткото има близнаци, но не ни огря.
От два дни съм с отвратително главоболие. Не искам да пия хапчета, но беше нетърпимо и пих вчера и днес по половин парацетамол.
За гърдите - продължават да си ме болят и да си едреят.

# 193
Лелее един месец ме нямаше и вие вече сте на 9 тема. Ще е невъзможно да ви проследя. И повечето от вас осен, че вече знаят какво чакат, са измислили и имена Simple Smile Честито на всички!!! Ние не знаем, по-точно не исках да разбера сега като бях на преглед. Обещахме на таткото да го изчакаме да се прибере ноември в България и при следващия преглед ще разберем. Но нямаме претенции Simple Smile

# 194
Момичета добро утро,
изследванията ми излязоха (кръвните) уж всичко е ок, но утайката ми е висока, 43mm/h при референтни до 20. При вас как е този показател?

Общи условия

Активация на акаунт