Априлки 2013 - тема 9

• 24 772
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Добро утро!

mira_mar, хайде честито! Grinning Леле, представям се какъв шок е било, но съм сигурна, че всичко ще бъде наред, ще се справите и ще сте много щастливи с двечките!  Hug
По темата за имената май не мога да се включа. Нямам никаква идея за име, а и ще чакам да разберем пола преди да се почне великото мислене. Дъщерия ми остана с третия вариант на име... ох, и там беше едно мислене, та в крайна сметка я кръстихме на бабата, т.е. свеки  Crazy Пола кой знае кога ще го разберем, може пък да се види при моята АГ след 3 седмици, ако е застанало подходящо. Ако ли не, тогава при Марков, когато съм чак на 5.12! на ФМ, ще научим. Надяваме се все пак на второ момиченце  Praynig

# 196
Добро утро и от мен. )

МЕн днес ме чака доста работа и след малко ще я подхващам. Пък после няколко дни ще почивам. )

Вчера си поръчах един клин за бременни от НиМ, дънките които бяха намалени бяха изчерпани, много ме  е яд. (((( Ще чакам зимните намаление и без това в момента имам доста дрехи и все още се побирам в моите панталони. )

# 197
Мирама, аз смятам да си поръчам днес дънки 14 размер, попринцип съм 12 и би трябвало 14 да ми станат. А сутиените как се измерват знаеш ли? Примерно 80 C на какво ще отговаря?

# 198
здравейте, моя преглед днес се отложи, защото АГ е в болнични, а заместничката й е ....ужасна
така че ще си запиша нов час за понеделник
mira_mar, честито
това се казва изненада  Hug - и то прекрасна

за имената - аз съм се спряла на следните
за момиче - Аделина или Виктория
за момче - Кристиян или Валентин

# 199
Монче, и аз щях да поръчвам следващ размер, но клина си го поръчах този, който нося.
Сутиените, 80С е 38С. Но аз бих поръчала следващата чашка. Поне на мен английското Д ми идва леееко малка. И поръчвам ДД.

# 200
Мерси Мирама, ами аз попринцип съм чашка B, но сега съм станала C, мисля да поръчам един, и да видя как ще е.

# 201
  • София
Здравейте и от мен, вчера доста сте изписали Simple Smile

Ние си имаме вече име за момиче, таткото сам повдигна въпроса, как ще са казва, избрахме си Ани, аз си падам по кратките имена, дъщеря ми са казва Ния, иначе много исках Зара, но поради ред причини няма да се казва така.

За момче отдавна и двамата  харесваме Мартин, така че ако случайно пък се окаже момче си имаме и за него име  Wink

Хубав ден момичета  Hug

Последна редакция: ср, 24 окт 2012, 10:34 от Sunny:)

# 202
Здравейте навсички. Мен доста време ме нямаше и немога да ви изчета, толкова много сте писали.
Честито на всички, които са разбрали двойната новина за близначета. Ние също не може да стигнем до разбиране относно имената.Вчера бях на поредната консултация и си взех изследванията - много са добре, сега  ще чакам скрининга, другата седмица ще е готов.
Бебчо не можахме да видим какво ще е, много срамежливо беше и не се показа, но каквото и да е наше ще е.
Да ви се оплача миналата седмица бях много зле с постоянно повръщане, сега разбирам майчетата, които имат този проблем в началото, много е гадно.Оказа се че поддържам много ниско кръвно 60/90, никога досега не съм имала такова кръвно.
Е мамчета засега това е от мен. Продължавам да бачкам, айде лек ден на всички.

# 203
Мира мар, това се казва изненада! Две бебета, двойна радост!
Аз така си мечтаех за две и все се надявах на такава изненада, но за съжаление не е било писано този път (на първия преглед имаше и второ петно).
Аз утре съм на преглед (този път извънредно много го чакам) - още отсега съм казала на бебето да си показва пола  Laughing Трябва да слуша майка си  Joy
И мъжа ми ще дойде, че досега не е виждал бебето на ехографа.

# 204
Здравейте.Аз от снощи съм с главоболие и високо кръвно.Днес отидох до лекаря,не е фатално 140 на 90,но не е желателно.Изписа ми да пия Допегит 2 по 1/2 и Магнерот.Някоя от вас пие ли нещо подобно?

# 205
Ася, не съм пила. Магнерота е магнезий + още нещо, другото е за кръвното. Моето си е ниско по принцип 90/60.
Ние за момиче сме се спрели на Юлиана или Анна, а за момче - Юлиан. Като аз харесвам също и Боян много, но мъжа ми не.
На мъжа ми баща му се е казвал Симеон (починал е много млад) и аз предложих да кръстим на него, ако е момче, но мъжа ми не иска.

# 206
mira_mar, страхотна новина! И плашеща, разбира се, но късмет Simple Smile Да са ти живи и здравички!

# 207
  • Калифорния
mira_mar, страхотно е че са двечки Simple Smile
Чудя се дали не са еднояйчни близначета и затова първия път да не са се видели на ехографа. Тогава те се развиват в едно и също сакче и в 8-ма седмица може да са изглеждали като едно. Лекаря каза ли какви са?
Ако са еднояйчни е още по-забавно, защото ще изглеждат напълно еднакво и ще ги бъркат учителите в училище. Ако са разнояйчни пък може да са момче и момиче, което също е готино.
 newsm63

# 208
не ми каза,а аз изгубих ума и дума и забравих да попитам......записах час за фм другата седмица по съвет на доктора да ги огледат подробно и тогава ще си задавам всички питанки,дано всичко да е наред,вече взех да посвиквам с мисълта......а ММ е толкова щастлив,чак не му се вярва,че такъв късмет сме извадили  Laughing

# 209
  • София
не ми каза,а аз изгубих ума и дума и забравих да попитам......записах час за фм другата седмица по съвет на доктора да ги огледат подробно и тогава ще си задавам всички питанки,дано всичко да е наред,вече взех да посвиквам с мисълта......а ММ е толкова щастлив,чак не му се вярва,че такъв късмет сме извадили  Laughing

Честито мила, толкова е хубаво да имаш близнаци, много са си близки, има трудни моменти със сигурност но 100% си заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт