Априлки 2013 - тема 9

• 24 775
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia, Bulgaria
mira_mar, как няма да е щастлив?!?!?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Това е просто уникално Simple Smile Ще чакаме да кажеш какво е станало след ФМ!:) Дръж ни в течение  Hug

# 211
  • Варна
Това с близнаците е супер!
И баща ми и таткото на бебето имат в рода си близнаци, та и аз тайничко се надявах на  1куршум=2 заека  Joy ама не ме огря. И едничкото ще си го обичам като за две Simple Smile

Да са живи и здрави на всички ни бебенцата, пък едно, две, момче, момиче...няма значение Simple Smile

# 212
Момичета добро утро,
изследванията ми излязоха (кръвните) уж всичко е ок, но утайката ми е висока, 43mm/h при референтни до 20. При вас как е този показател?
На последното изследване не знам колко ми е, понеже не си виждам лично резултатите, но с предната бременност утайката винаги ми беше завишена, а доктора все казваше, че всичко е наред и не съм се ровила много, много..

Момичешко име, което много харесвам е Дара.

ася20, не съм пила допегит, магнезий съм пила около месец предния път, но не помня под какво наименование беше.

# 213
barbaletka, Дара е прекрасно име. Напомня ми за героинята в "Лавина" на Блага Димитрова.

А моят мил мъж вече си е избрал Яна и край. Всеки път като предложа нещо друго - и той вика "ами, добави си го там в списъчето  Laughing".

А на мен ми харесва и Йоана и София. А всъщност изобщо не си представям как ще наречем с име точката, която расте вътре в мен.

Която, между другото вчера гледах на ехограф и си лежеше като истинска мацка с кръстосани крака и се чешеше по носа.  Joy

# 214
beginner_mamma каква точка  Simple Smile че то вече си е човече около10 см. Laughing

# 215
Момичета,малко офф-топик...
Знаете ли къде има билкови аптеки по възможност район Гео Милев-Слатина-Редута...нищо не ми излиза в Гугъл....

# 216
beginner_mamma каква точка  Simple Smile че то вече си е човече около10 см. Laughing

Аз така й викам. От първата ни ехографска среща Simple Smile

# 217
  • Sofia, Bulgaria
Момичета,малко офф-топик...
Знаете ли къде има билкови аптеки по възможност район Гео Милев-Слатина-Редута...нищо не ми излиза в Гугъл....

Ето тук може да ги видиш по квартали:) Само избери квартал-
http://www.doc.bg/apteki/sofia/sofia

# 218
Яна, си е много хубаво име Simple Smile Моят мъж примерно не иска, защото познава една Яна... Laughing
Дара, също е хубаво.
Вчера казвах, че нямам търпение вече да съм в 7ми месец примерно, пък мъжът ми вика, че ей сега щяло да дойде.
Утайката се завишава при бременност, но не знам дали не е това в последните месеци.

# 219

Утайката се завишава при бременност, но не знам дали не е това в последните месеци.

каква утайка ? нещо неразбрах Rolling Eyes

# 220
Мерси ,Бръм  Wink Лошото е,че не знам коя от всички ще да е билкова....

# 221
Аз питах за утайката (СУЕ), защото ми е повишена повече от два пъти. Мерси за отговорите, ще говоря с доктора другата седмица, дано няма нищо:)

# 222
Монче, по принцип гинеколозите не изследват СУЕ при бременни, но понеже клиничната пътека го включва, за това и излиза при резултатите.
Винаги е завишено, така ми обясни моята лекарка, но те изобщо не го гледат.

Стискайте палци утре да видим пола, в 10ч. сме при лекарката.

# 223
Да, вметката ми за утайката беше по повод на въпроса за ...завишена утайка Simple Smile
Мирама, стискам. Ама кажи му на бебето, че трябва да се завърти подобаващо и това е  Laughing Ние сме утре следобед на преглед и аз се надявам да разберем.

# 224
Хайде, желая широко отворени крачета утре на прегледите Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт