Априлки 2013 - тема 9

• 24 777
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
mira_mar - страхотна новина!  Hug чак добродушно ти завиждам
За имената- Дара знаехме как ще се казва още като разбрахме за нея..  Peace и двамата много си харесвахме Дара

сега и двамата нямаме идея.. Simple Smile ще има да мислим, да ни потвърдят само на фм със сигурност, че е девойка..

# 226
Да се похваля, един вид.  Laughing
Тая сутрин реших да облека една рокля, показа се корем, глътнах го, ама не се глътна.
Имам корем от бебе вечеееее  Mr. Green Sunglasses, не само от тлъстинки Blush (който си гълтах успешно в по-прилепнали дрехи Blush).

# 227
Eо, хайде честито. ))))

Аз съм толкова дебела, че корема ми си е все още от тлъстинки, а не от бременността. )))) Хахахахаха. )

# 228
Даааа, тя една приятелка преди 10 дни ми се зарадва и вика - "имаш коремче вече!", аз - "не, не, сега ядох  Joy" Laughing Но почнах да се оглеждам повечко от тогава и днес се убедих  Grinning

# 229
  • Варна
За корема....болна тема. И аз преди успявах да го гълтам, ама вече не се получава  Shocked
И вече почти никой от старите панталони не ми става. Купих си едни дънки за бременни от HM и една пола с ластичен колан, ама не върви все с тях да ходя. Ще търся още някой панталон, няма начин  newsm78
Уж не съм качила повече от нормалното, но шкембето много порасна, особено последните две седмици. Колегите ми викат - откакто ни каза и почна да ти личи Simple Smile

# 230
От мен един калкулатор за изчисляване на теглото по време на бременност.
Доста е точен и предния път с него си следях теглото.

http://www.kidspot.com.au/weightgain/pregnancyweightgain.asp

# 231
  • София
От мен един калкулатор за изчисляване на теглото по време на бременност.
Доста е точен и предния път с него си следях теглото.

http://www.kidspot.com.au/weightgain/pregnancyweightgain.asp

Мирама,

Мерси. Хахаха по този калкулатор трябва да съм 55 - 56 кг., а аз за сега не съм мръднала. Още си седя на 53 кг. от преди да забременея, но има време.

# 232
Абе това с килограмите съм забелязала.. средно статистическо.. ако тежите 55-60кг е нормално да качите 15кг. обаче ако тежите 80 (както мене) едно 5-6кг е предостатъчно за тялото.
Слабите качват повече, дебеличките по-малко Wink
Аз все още слава богу не съм мръднала с нито грам..
предния път от 69кг станах 96 Sad никога не искам отново да ми се случи  Praynig

# 233
Бе то е предостатъчно, ама дотук са ми 3, надали ще станат само 6 до края  Laughing Дано да са само 10, поне. Rolling Eyes

# 234
И на мен коремчето взе да се показва.  Grinning За килограмите , започнах на 72,5 сега съм 68 (висока съм 1.78). Ще видим след 6ти месец как ще е. Тогава казват,че нормалко се качвал по половин на седмица, нормално....... Ама кой ме знае дали няма да наема да си наваксвам.  Mr. Green Майка ми е качила само 7 килограма ама и тя като мен проблеми със стомаха. Аз съм съгласна да кача повече,но да мога да ям по-нормално. Според този калкулатор съм в минус 6 килограма.......

# 235
Моята свекърва с първата бременност е качила 4кг,а с втората 20кг така,че зависи.Аз стартирах 52кг сега съм 55.500кг надявам се да не кача мн,че каквато съм нз как ще ги смъквам после.В крайна сметка всичко да бъде наред пък после ще се борим с килограмите Rolling Eyes

# 236
Аз стартирах от мноооого, чак ме е срам да кажа.
Но заради СПКЯто имам големи вариации в теглото. Много трудно поддържам нормалното за мен и то след доста сериозен режим. Малко да се отпусна и да хапвам като нормалните хора и се изстрелвам яко нагоре.
С предишната бременност качих 12кг. и родих толкова, колкото съм в момента. А сега съм едва в 5ти месец, имам още цели 4месеца.
Максимум си позволявам още 5-6кг. до края, че иначе не знам как ще ги свалям после. А имам да свалям и едни 10кг. излишни още от преди да забременея.

# 237
mirama - аз съм с инсулинова резистентност, попринцип пиех метформин, но откакто забременях съм го спряла и го заместих с инофолик по 2 на ден. той се използва и за спкя. Аз главно на него отдавам факта, че не качвам.. попринцип и аз съм на режим, в противен случай качвам като невидяла. сега честно казано се ограничавам само от джънкфууд, ям си картофи, ориз, чат пат сладичко.. но проблеми няма засега. ако искаш проучи и пробвай с инофолик Wink

# 238
aguto, аз инсулинова резистентност нямам, или поне нямах преди години. От както съм родила щерката не съм се изследвала. И не знам дали ще е подходящо да приемам този медикамент. Ще проуча въпроса и утре ще попитам и гинеколожката.
Не че съм се ограничила в момента, но определено в скоро време ще си наложа режим, защото не мога да си позволя много килограми. Максимум 10. За сега съм качила 3кг.

# 239
  Ох, любимата тема за килограмите  Mr. Green Първата бременност започнах на 65 (при ръст 1,71 ), родих на 77, излязох от болницата 72. Сега забременях 55, в момента съм 52  Rolling Eyes Слава Богу, спрях да  Sick , обаче вече ме налегна зверският апетит и ще видим докъде ще я докарам  Blush

Общи условия

Активация на акаунт